Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canım kızlar Ovülasyon testi markası önerisi alabilir miyim bilenlerden. Bir de kaçlı almam yeterli olur. Adet döngüm 25 gün

Canım zor bir süreç Allah kolaylık versin bence bir kaç gün geçsin tekrarla canım testi ama araya 2 gün felan koy 2 gün 2 kat artıyor ya En hayırlı zamanda gelir bebiş kuzum sen öyle düşünme hayırlısı ne zamansa o zaman olsun de

Selam canım kızlar Ovülasyon testi markası önerisi alabilir miyim bilenlerden. Bir de kaçlı almam yeterli olur. Adet döngüm 25 gün
Canım ben innovita marka kullanıyorum Trendyoldan uyguna geliyor 30’lusu ayrıca İnstagram hesapları var ordan da yardımcı oluyorlar

Canim her sey olacağına varir stres yapma her ikisi icinde stres yapma. Bebek icinde sinav icinde rahat ol. Sen elinden geleni yap ve olacagina varsin. Hersey gelip gecici ama evlat sahibi olmak cok zor bebegi bu yuzden erteleme. İnferlite bu kadar yayginken ve her kadinin evlat sahibi olmasi gerektigini dusunuyorum ve bence sen herseyin ustesinden gelebilecek bi anne adayisin

Benim bi tane olsa uğraşmam diye düşünüyorum ama bilmiyorum büyük konuşmayayım şimdi
Eşimin teyzelerinin çocuğu yok eşimde,bende Allah verirse nasibimizde varsa olur kafasındayız birbirimize karşı.
Keşke birbirimizi daha önce bulsaydık diyoruz bazen de.Kısmet böyleymiş.
Varsa da bi sıkıntı bilgimiz olsun diye düşünüyorum ben işte ne bilim.
Hayırlısı Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.

Ya valla çok istiyorum ama bu strese bebek mi kalır kalırsa canım gözüm başımın üstüne canım çıktı derslerden stresinden ama a kaldı geçemezsem kalırsam diye korkuyorum

Bir aklım öyle desene burad şükür sanki ısınma uymuşsun gibi algılıyor dil öğren iyi seviyede kanunlar kuralları öğren sınava gir niye arkadaş benim işe bakıma vs ihitiyacıö yokki bunne saçma kural bela gibi bir şey anlatamam

Ya valla çok istiyorum ama bu strese bebek mi kalır kalırsa canım gözüm başımın üstüne canım çıktı derslerden stresinden ama a kaldı geçemezsem kalırsam diye korkuyorum
Allah kolaylık versin güzel bir sonuçla hemen atlatırsın inşallah kuzum kötüyü düşünme canım geçeceksin inşallah bol bol dua et

Biz sana güveniyoruz bence herseyin ustesinden gelirsin.

İyi yaptin canim aslinda benimde bi baktirmam lazim. Ben regl 1. Gunumdeyim. Ve birazdan kahve sigara icip temizlige devam edicem

Test diyince kaçtı bizimki aşko kaç saattir attımı diye bakıyorum yok Mucizemmm16 hadi artık aşko
Ay valla aşko yok oldu bizim kız valla bende öyle girip bakıyorum attı mı diye heyecanlaaaaa Mucizemmm16 aşkooo bizi merakta bırakıyorsun amaaaağğğ aşko acaba pozitif çıktı da o heyecanla hastaneye felan mı gitti ki acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…