Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzummm yeni gördüm ben kaset testtekini gördüm yaaa ayy inşallah bebiş seninledir heyecanlı bekleyiş bidahamı yapsan acaba yarn veya diğer gün koyulaşcakmı bakalım

Ağrım geçti kuzum ama hala yemek yiyemiyorum canım hiç bişey istemiyo

Bendede aynisi var desem yurudugumde sag bacagima vuruyor arada adet olacakmis gibi hafif bir kramp giriyor akinti gibi islaklik hissediyorum ama ic camasirima birsey gelmiyo sizde hayit kullaniyordunuz galiba?
Yok ben doktor takviye verdi onu kullanıyorum onun içinde hayıt varmış sanırım

Askim tsh benimde 3-3,50 falan oluyor o bile cok yuksek bebek icin dedi doktor. 1e dusmesi gerekliymis 1 kusur ideal dedi bende bir gun iciyorum bir gün içmiyorum ilaci o sekil dengeliyorum

Umutlandırmak için söylemiyorum ama o atma bende de oluyordu, şimdi de hızlı yürürsem vs alt karnımda hissediyorum bütün nabzımı. Muhtemelen bebek yüzünden kan akışı hızlandığı için
Peki daha adetiniz olmadan akıntı hissiniz varmiydi? Normalde akıntım yok benim bi yumurtlama zamani 1 2 gun oluyo o kadar ama bi kac gundur yumurtlama zamanim gecmesine ragmen su gibi akinti gibi his var ic camasorimi islatmayan ama surekli nemli hissediyorum

Evet o da vardı, yani normalde akıntım kremsi olur ama hamileyken bi bakıyorum akımtı hissinden sonra çamaşırıma su dökülmüş gibi oluyor

Aşkım 3 ekim ama şöyle önceki 2 aya göre batı yazdım bu ay erken yumurtladım. 11. Gün yumurta çatladı yani bat 29 yada 30 eylül testte de bişey yok zaten

Hoşgeldin çiçeğim iyi yapmışsın, hiçbişeyi gözardı etmeye gelmiyor.. inşallah iyi çıkar sonuçların, miskinliktendir onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…