- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.801
Kuzummm yeni gördümAşkolar bana yine gölgelergeçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum Nasip artık bekleyeceğiz Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete Mucizemmm16 @Demgey3 @mucizeyimben R raainbow R Random3 @melek076 Veziir @Lale95 bitliKedi M Mavimiresl @iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar
Aşko yarın yap sen bi test dahaBi daha diğer teste işiycem bak şimdi_Umutlu_Pozitif_ tutun beni bilmiyorum aşkolarım ya bende görüyorum ama kırıklık olduğu için gözüm yanılıyo gibi geliyo
Ağrım geçti kuzum ama hala yemek yiyemiyorum canım hiç bişey istemiyoAh kuzum salgın var bende oldum ondan dinlenceksn bol bol başka türlü geçmiyor lanet olası şey nane limon falan iç çorba tüket valla ne desemde boş kendi kendine geçicek bugün nasıl oldun toparlandın mı biraz
Bi kaç gün sonra yapcam canım benimKuzummm yeni gördümben kaset testtekini gördüm yaaa ayy inşallah bebiş seninledir heyecanlı bekleyiş bidahamı yapsan acaba yarn veya diğer gün koyulaşcakmı bakalım
Yok ben doktor takviye verdi onu kullanıyorum onun içinde hayıt varmış sanırımBendede aynisi var desem yurudugumde sag bacagima vuruyor arada adet olacakmis gibi hafif bir kramp giriyor akinti gibi islaklik hissediyorum ama ic camasirima birsey gelmiyo sizde hayit kullaniyordunuz galiba?
Askim tsh benimde 3-3,50 falan oluyor o bile cok yuksek bebek icin dedi doktor. 1e dusmesi gerekliymis 1 kusur ideal dedi bende bir gun iciyorum bir gün içmiyorum ilaci o sekil dengeliyorumAşko ümit var o zaman
Allah iyilik versin canımMisafirler gidince kan ver bari dicem ama daha günün varmış ya ay çok zor beklemek
Aşko mevsimsel değil ya iki aydır böyle daha öncede çok oldu inşallah bebiştir dicem de tsh 5.9 çıktı bu değerle bebek olacağını zannetmiyorum ya
Aşkom Ya tam kan hemogram falan istedi troidime bakmasını söylemiştim insülin direncine de bak demeyi unuttum sonradan aklıma geldi ama heralde baktıklarında vardır diye düşünmüştüm yokmuş yaa
Hayırlısı olsun canım dersine odaklan bebiş nasibi varsa gelir zaten
Ayyy ben mesajı atıp uyumuşumaşkom çıkmış sonuçlar tsh 5.09 nasıl yükselmiş yaa bebek için ideal olan 2 yada 3
Kuzum yarın değilde öbürgün yaparım tabi hastalanmazsamAşko yarın yap sen bi test daha
Kız körmü oldum herkes goruyo ben niye goremiyorum yakin cek at bana inceliycem (en sevdiğim)Bi kaç gün sonra yapcam canım benim
Valla biriniz sevindirin bizi bu ay.Yok ben doktor takviye verdi onu kullanıyorum onun içinde hayıt varmış sanırım
Peki daha adetiniz olmadan akıntı hissiniz varmiydi? Normalde akıntım yok benim bi yumurtlama zamani 1 2 gun oluyo o kadar ama bi kac gundur yumurtlama zamanim gecmesine ragmen su gibi akinti gibi his var ic camasorimi islatmayan ama surekli nemli hissediyorumUmutlandırmak için söylemiyorum ama o atma bende de oluyordu, şimdi de hızlı yürürsem vs alt karnımda hissediyorum bütün nabzımı. Muhtemelen bebek yüzünden kan akışı hızlandığı için
Evet o da vardı, yani normalde akıntım kremsi olur ama hamileyken bi bakıyorum akımtı hissinden sonra çamaşırıma su dökülmüş gibi oluyorPeki daha adetiniz olmadan akıntı hissiniz varmiydi? Normalde akıntım yok benim bi yumurtlama zamani 1 2 gun oluyo o kadar ama bi kac gundur yumurtlama zamanim gecmesine ragmen su gibi akinti gibi his var ic camasorimi islatmayan ama surekli nemli hissediyorum
Hayıtın cok faydasini goren var bende bu ay basladim, bendede pco var maalesef :)Yok ben doktor takviye verdi onu kullanıyorum onun içinde hayıt varmış sanırım
Bugun bende oyle ne is bitirebildim ne dogru duzgun elim biseye gittiKuzum cıktı mı sonuçların? İyi nolsun yazamadım ya evin işi bitmedi sen napıyosun?
Hayırlısı olsun aşkom daha gününe var baya moral bozmak yok
Insallah vardir daha batima 1 1.5 hafta var 2 ay once dogum kontrol hapini biraktim bu ayda hayita basladim :)Evet o da vardı, yani normalde akıntım kremsi olur ama hamileyken bi bakıyorum akımtı hissinden sonra çamaşırıma su dökülmüş gibi oluyor
Aşkım 3 ekim ama şöyle önceki 2 aya göre batı yazdım bu ay erken yumurtladım. 11. Gün yumurta çatladı yani bat 29 yada 30 eylül testte de bişey yok zatenBebişim erken gebelik testinde var ama ben ona pek güvenmiyorum beni çok yanılttı. Kaset testte de gördüm çizgi ama işte çok belirgin olmayınca hep belirsizlik oluyor. Sen bi gidip kan versene ya
Bebişim senin bat 3 Ekim değil mi 8 gün var ve gaz şişkinlik yumurtlamadan sonra başladı diyenleri çok duydum ben. İnşallah öyledir
Baya çalıştım aşko yemek yapcam şimdi ama kendim yiyemiyoring canım hiç bişey istemiyoğBugun bende oyle ne is bitirebildim ne dogru duzgun elim biseye gitti
Hoşgeldin çiçeğimAşkokuşkolarım ben geldim
Sabahtan hastaneye gittim troidime falan baktırmaya. Son zamanlarda kilo almaya başladım çok uyuyorum ne oluyor anlamadım. Bi baksınlar bakalım eksik gedik bişey varsa ilaç falan kullanıp düzeltiriz dedim .
Buralara anca kafa rahatlığıyla yeni girebildim.
Napıyosunuz nasılsınız bakalım M Mavimiresl @Demgey3 @Cgh R Random3Mucizemmm16 bitliKedi @ad000 _Umutlu_Pozitif_
M Mavimiresl R Random3Kızlae ilk 3-5-10 dakika arası çektiklerim
@Lale95Veziir _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @Safiye19 diğer aşkolar yok malesef
Keşke valla ya akşam olunca donuyorum vallaO zaman test yap hergün
Yooo asla izin vermiyoruz ona
Valla bende öyleyim ya keşke hiç soğumasa havalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?