Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben şuan ovülasyon dönemindeyim coşkuyla geçiyor kutlamalar

Eklentiler

Bendede aynisi var desem yurudugumde sag bacagima vuruyor arada adet olacakmis gibi hafif bir kramp giriyor akinti gibi islaklik hissediyorum ama ic camasirima birsey gelmiyo sizde hayit kullaniyordunuz galiba?

Veziir kuzum tsh benimde yüksek çıkmıştı ama 7 ay önce felan çok çok yüksek değil İnan ki benimde yüksek çıktığında çok üzülmüştüm ve baya araştırma yapmıştım değeri 13-20 olanlar vardı ona bakınca benim değer düşük geldi ve o şekilde hamile kalanlar da çok kuzum hatta doktorum da çok yüksek değil engel değil demişti bana kafana takma bebeğim çok yüksek değil İnan ki yani bence tedavi gerektirecek kadar yüksek değil bence

Aşkım eşim aradı ev sahibi aramış ekspertiz gelecekmiş diye mecbur evi toparlamam iş yapmam gerekti
Anladım aşkım biraz korktum açıkçası ya haber vermeyince
Yok kuzum ya bende ilk başta öyle sandım ama testin içinde üst taraflarında kırıklık var o yüzden göz yanıltıyo keşke olsa
kuzum erken gebelik değil ya kaset test için daha çok erken bence bat günü bir daha yap bebeğim ama bana üst tarafta değil normal çizgi gibi göründü hadi hayırlısı

Belki bakmıştır kuzu sonuçlar çıktığında bi sor istersen

Kusura bakmayın aşkolar _Umutlu_Pozitif_ valla yazamadım şarjımda azdı şarja takip bıraktım teli. Aşkım 5-50 değer arası ölçüyomuş olsa çıkardı herhalde

Kuzum cıktı mı sonuçların? İyi nolsun yazamadım ya evin işi bitmedi sen napıyosun?

Kusura bakmayın aşkolar _Umutlu_Pozitif_ valla yazamadım şarjımda azdı şarja takip bıraktım teli. Aşkım 5-50 değer arası ölçüyomuş olsa çıkardı herhalde
Aşkım sen iyi olda önemli değil biz biraz daha bekleyelim kuzum moral bozmak yok tamam mı bat günü tekrar yaparız birde sen bugün sabah ilk idrarla yapmadın ya bat günü sabah ilk idrarla yaparsın inşallah daha net olur

Bi daha diğer teste işiycem bak şimdi _Umutlu_Pozitif_ tutun beni bilmiyorum aşkolarım ya bende görüyorum ama kırıklık olduğu için gözüm yanılıyo gibi geliyo

Umutlandırmak için söylemiyorum ama o atma bende de oluyordu, şimdi de hızlı yürürsem vs alt karnımda hissediyorum bütün nabzımı. Muhtemelen bebek yüzünden kan akışı hızlandığı için

Ay kuzum çok geç gördüm hoş zaten anlmıyorm ben bundan görsemde işe yaramazmışım değerlendirdnmi inşallaah boşa gitmemiştir gözü kör spermler yolu bulmuştur inşallah

Ah kuzum salgın var bende oldum ondan dinlenceksn bol bol başka türlü geçmiyor lanet olası şey nane limon falan iç çorba tüket valla ne desemde boş kendi kendine geçicek bugün nasıl oldun toparlandın mı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…