Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızzzz aşko sen adet olmuyorsun o zamannnn ay yerleşme mi acabaaa sakın adet sökücü birşeyler yapıp içmeeee yarını bekle aşko

Yaa sökülmem inşallah ❤ tamam aşkım yapcam çok sinirlenmiştim bugün atıcaktım testi olmuyo işte neyi zorluyorum diye son anda kızım 15 lira verdin bu teste diyip vazgeçtim
İnşallah aşkooo Kıııız test atılır mııı bu ay olmasa bile öbür ay eczane eczane gezersin o test için ahahahaha

Evet canımm yüksek progestron yapar yağlanma oda gebelikle

Anammmmm aşkoooo ben iyice iyice görüyorum ve bu kaset testtt yarın muhakkak ilk idrarla yap bebeğiiiimmmm ay çok güzel ya inşallah bebiş vardır kuzum beniiiimmm

Anammmmm aşkoooo ben iyice iyice görüyorum ve bu kaset testtt yarın muhakkak ilk idrarla yap bebeğiiiimmmm ay çok güzel ya inşallah bebiş vardır kuzum beniiiimmm
İnşallah aşko sabah çıkar ortaya herşey bu ay adet olursam bu testlerlerden sonra yani bir daha bat günü geçene kadar test alıp yapmam eşimede dicem alma aldırma dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…