Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen. Kanka olabiliyor atlama bu konuları

Aşko bişey yapma sakın bekle sökülmezse test yap ben her gün bir kere leke görüyorum her gün adet oldum sanıyorum ama devamı yok
Ya bence bu regli aşko ama anlamadığım neden böyle olduğum hem erken hem az gelmesi canımı sıkıyo yumurtalıklarımda da gerginlik var oturup kalkarken gerildiğini hissediyorum şişmişler gibi karnımda şiş normalde inerdi reglden hemen önce. Sen gebesiiiinn❤

Kiz inşallah sende gebesindirrrrr

ahahaha yaaa aşko inşallah hepimiz göreceğiz kuzum Yarın pembe görürsem kan vercem

Ben sana gebesin diyorum işte aşko dinlemiyosun❤❤❤

İnşallah sende gebesinnn dicez sana aşko geçen ay gözüm korktu Ya şu çizgi gölgeden çıkıp bana pembemsi görünse havalara uçcam sanki bu arada aynı şeyler bendede var eğilip kalkarken kasıklarımda doluluk baskı oluyor

Kurban olan yeni belirti çıkarma bi yağlı saçlarımız eksikti bilmiyorum ki aşko onu duymadım ama tırnak saç hızlı uzamasını duydum

Evet doktorda çok kibar bi beyfendi yüz ifadesi bakışı o kadar üzgün ama acıma ifadesi oluyor ki içimden kendime salak gibi geliyorsun rezil oluyorsun dedim Yani tekrar yaşamak istemiyorum o anı inşallah pembeleşirse testi götürcem böyle çıktı ama bilemiyorum derim

Görücez aşko inanıyorum pembe değil kıpkırmızı görücez o çizgiyi testleri patlatcaz renkten hahahhahah heh aynen aşko ben tarif edemedim aynı öyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…