- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.201
Aynen. Kanka olabiliyor atlama bu konularıEvet canim okudum bende belirtiler içinde vardi
Bide benim komşu vardi çocuklarimiz ayni sinifta okuyor,sordum ona neden bu kadar sivilcen çıkmış ergenliye mi girdin yineyok adetime az kaldı hep böyle olurd dedi
1 hafta sonra gebeyimdedi 3.çocuga dıkşın kurbani olmuş anlamamiş şimdi 2yaşina girdi o çocuk
Yani sivilce gebelik.belirtiisi de olduğunu gözümle gördüm
Ya bence bu regli aşko ama anlamadığım neden böyle olduğum hem erken hem az gelmesi canımı sıkıyo yumurtalıklarımda da gerginlik var oturup kalkarken gerildiğini hissediyorum şişmişler gibi karnımda şiş normalde inerdi reglden hemen önce. Sen gebesiiiinn❤Aşko bişey yapma sakın bekle sökülmezse test yapben her gün bir kere leke görüyorum her gün adet oldum sanıyorum ama devamı yok
Bekle kuzum hiçbir şey yapma,daha belli değil ne olduğuDeğil gibi aşko ya anlamadım valla çok sulu ve pıhtısız az az geliyo bence sökülcek ama sökülemiyorum
Kiz inşallah sende gebesindirrrrrYa bence bu regli aşko ama anlamadığım neden böyle olduğum hem erken hem az gelmesi canımı sıkıyo yumurtalıklarımda da gerginlik var oturup kalkarken gerildiğini hissediyorum şişmişler gibi karnımda şiş normalde inerdi reglden hemen önce. Sen gebesiiiinn❤
Bence benim vücudum bozulmuş aiko rafa kaldırma zamanı gelmişValla senhamileyim dersen şaşırmam bebeğim. Acaip şaibeli şeyler oluyo sana
Yok artıkBence benim vücudum bozulmuş aiko rafa kaldırma zamanı gelmiş
ahahaha yaaa aşkoBuldum ben gördüm ztn baksana sabah ilk idrarla yap ve sen bi kan ver artık benden önce çıktı sende çizgi ben kan veremiyorum bizde kan İle bakmıyorlar malesef idrarla bakıyorlar doktor gizli bakarsa şans ama 6 ekimde randevu neyse bebiş büyümüş olur.sen benim yerinecek kendi yerinecek bi ver kurban olan hepimizi kurtar
Ben sana gebesin diyorum işte aşko dinlemiyosunAy hadi güzel haberler getir bize aşko bizden hiç net bilgiler gelmiyor senden gelsin inşallahAklıma gelmedi değil iki gündür burun tıkanıklığı var bu akşam daha ilerledi Size söylemedim kızmayın ama yoğundum Ben bu akşam 8 gibi falan test yaptım karnım ağrıyor adet mi oldum diye gittim bişey gelmeyince aman test yap bi tane dedim çok ince bi gölge gördüm yoğun olduğum İçin çektim size atacam diye az önce aklıma geldi kurumuş hali daha belirgin aynı yerde çizgi duruyor birleştirdim iki resmî atıyorum ilk 4 dakikada çıkan üstteki alttaki kurumuş hali görürmüsünüz bilmem yarın sabah erken gebelik yapcam tekrar Mucizemmm16 @Demgey3 @fnd_50 @miresl Lale95 @sultansultan90 @iyilikperisi92 ve diğer canlar
İnşallah sende gebesinnn dicez sanaYa bence bu regli aşko ama anlamadığım neden böyle olduğum hem erken hem az gelmesi canımı sıkıyo yumurtalıklarımda da gerginlik var oturup kalkarken gerildiğini hissediyorum şişmişler gibi karnımda şiş normalde inerdi reglden hemen önce. Sen gebesiiiinn❤
Tamam aşko iyi geceler öpüldünAşkolarim ben gidip uyuyayimsabah ateşimi ölçücem o yüzden erken yatmam şart
İnşaallah yüksek ateşli halimleyazarım buraya
İyi geceler hepinize
Kurban olan yeni belirti çıkarma bi yağlı saçlarımız eksiktiKız tuhaf olacak ama saç yağlanması gebelik olabilir mibi gün önce duş yaptım ertesi gün saçlarım yağlanmış sanki banyo yapmamışım gibi ve benim saçlar bi kaç gün sonra yağlanır ama öyle harıl harıl yağlanma da değil ha L lale Ginnys _Umutlu_Pozitif_ ve diğer canımlar
İlaç içmek istiyorum ağrım için ama az geliyo diye içemiyoringBekle kuzum hiçbir şey yapma,daha belli değil ne olduğu
İnşaallah yerleşmedir
Çok amin bebeğimAşkolarim ben gidip uyuyayimsabah ateşimi ölçücem o yüzden erken yatmam şart
İnşaallah yüksek ateşli halimleyazarım buraya
İyi geceler hepinize
Evet doktorda çok kibar bi beyfendi yüz ifadesi bakışı o kadar üzgün ama acıma ifadesi oluyor ki içimden kendime salak gibi geliyorsun rezil oluyorsun dedim Yani tekrar yaşamak istemiyorum o anı inşallah pembeleşirse testi götürcem böyle çıktı ama bilemiyorum derimBunu okuyunca haklısın o zaman pembeleşme görünce git dediğin gibi hayal kırıklığınızda bir derecesi olmalı bence testlere alıştık ama yüzüne söylemek zor gerçekten ben olsam tahlil kağıdı verecek arkadaşlar falan derim kağıtta negatif yazar ama yüzüne söyleyemem ya zor yani empati kırıyorum sanırım kişiyle benim yapabileceğim bir an değil
Görücez aşko inanıyorum pembe değil kıpkırmızı görücez o çizgiyi testleri patlatcaz renkten hahahhahahİnşallah sende gebesinnn dicez sanaaşko geçen ay gözüm korktu Ya şu çizgi gölgeden çıkıp bana pembemsi görünse havalara uçcam sanki bu arada aynı şeyler bendede var eğilip kalkarken kasıklarımda doluluk baskı oluyor
Aşko sen yarın sökülmezsen perşembe test yapGörücez aşko inanıyorum pembe değil kıpkırmızı görücez o çizgiyi testleri patlatcaz renkten hahahhahahheh aynen aşko ben tarif edemedim aynı öyleyim
Kirpik karışıklığı falan ooo neler var nelerKurban olan yeni belirti çıkarma bi yağlı saçlarımız eksiktibilmiyorum ki aşko onu duymadım ama tırnak saç hızlı uzamasını duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?