Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 5. Haftada idrar tahlili yapıyorlar belki idrarda yaptıklarında çıkınca kan alırlar ama şimdilik bilmiyorım yazarım yine bende yeni öğreniyorum hiç ikinci aşamaya geçemedik. Ultrason bile bizdeki gibi değil İspanya’da bir arkadaşım ilk bebeğini hiç göremeden kalp atışını duyamadan kaybettti çünkü onlardada 3 aylık olunca bakıyorlar ilk olarak.bizdekini öğreneceğiz

Çok şükür aşko burnum afedersiniz Çeşme gibi durmuyor o yüzden çabuk geçer inşallah oh oh sen yarın sabah erkencikten kalk test yap aşko
Soğuk almışsın bebeğim sen dikkat et kendine parol iç bi tek bir ihlamur falan varsa yap iç aşko iyi gelir ❤ belki yatına sökülürüm aşko teste gerek kalmaz sökülsem artık sökülceksem yetti ya

Kuzum bu belirtiler gebelik belirtisi gibi geldi ama inşallah öyledir İkiz bebişlerin mi varrrr Test yaptığında beni de etiketle kuzum merak ederim ama sanki var gibi sende yaaaa hadi inşallah

Ay valla aşko ya hiç çıkma yada kıpkırmızı çık bu ne yaa yaaaa ay çok heyecanlı inşallah olmazsın kan değerinde yüksek çıkar aşko parol bişey yapmaz bebeğim biraz kendine getirir seni ama

Sataşacak yet aramış bulamamış belli aman ne uğraşacan ya ben böyle seviyorum de geç kuzum hatta kocam böyle seviyor de

Heh bende onu diyorum işte hem adet günü bile değil yerleşme bu öyle geliyor bana Mucizemmm16
Valla banada öyle geliyor aşko ya
Yok aşko yok normal değil 1-2 saat gelmese hadi neyse de 1 gün oldu neredeyse 24 saatte gelen gelirdi dur bakalım inşallah devamı gelmez de test yaparsın aşko ama şuan tam yerleşme kanaması olma zamanı bana öyle geliyor aşko valla umutlandırmak istemiyorum ama normal değil yani

Aaaa ilk 3 ay mı burda bütün testler falan ilk üç ayda nerdeyse her yerde farklıdır sistem elbette ama o kadarda fazla ya tamam canım haber ver bize mutlaka inşallah sağlıcakla ilerler

Bencede hadi hayırlısı inşallah merak etmeye başladım

Kuzum bu belirtiler gebelik belirtisi gibi geldi ama inşallah öyledir İkiz bebişlerin mi varrrr Test yaptığında beni de etiketle kuzum merak ederim ama sanki var gibi sende yaaaa hadi inşallah
Yok kuzum onların kalbi durdu karnımda yani cocugum yok. Açıkcası belirtilere çok ümit baglayamıtorum her ay belirti oluyor kuzum psikolojik bence ama bu ay inşaAllah hamileyim dir ve Rabbim bana sana ve isteyen herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin

Canım üzülme inşallah ekimde tekrar müjdeli haberi verirsin bize. Sen iyi ol da gerisi önemli değil inşallah nazlı bebiş de gelir

Aynen aşko hızlıca toparlamaya çalışcamHiç hayırlı duan olmayacak mı senin Ya aaaaa inşallah sökülmezsin inşallah gebeliktir amiiinnn bak gör biz haklı çıkcaz

Bencede normal değil bebeğim ama adet gibi ağrım da var o yüzden umutlanmak bi kenara başka bişey olmasından korkuyorum aşko

İnşallah canım günler geçmiyor sanki evet içtim şimdi aşko sen kaçıncı gündesin yumurtlama kaç gün önce gördün aşko

Aşko bu nasıl yerleşme çocuk içeri deşti resmen parça pinçik etti yerleşme daha az olmuyo mu aşkım benimde az evet ama kırmızı bu arkadaş
Herkesin farklı oluyor canım diyoruz Ya adet olduğunu sanan var 4 gün normal geldiği için meğer yerleşmeymiş diyen çok Yani her bünye farklı

Herkesin farklı oluyor canım diyoruz Ya adet olduğunu sanan var 4 gün normal geldiği için meğer yerleşmeymiş diyen çok Yani her bünye farklı
İnşallah öyledir bebeğim yaa ❤❤ benim yumurtlamayı yakaladığıma göre dün 12. Gündü aşko bilmiyorum ya heveslenmek istemiyorum aşko ama bu gecede böyle az olursa ya bebek ya başka bişey diycem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…