Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy ne güzel pembiş çizgi bunlar çok şükür bir hamişimiz oldubu ay gebesiz kapatmadik çok şükür

Aa gitme zaten bebeğim ❤❤ gitsene muhakkak etiketleyip rahatsız ederiz aşko o yüzden gidemezsin❤ güzel olan neyse o olsun kuzum inşallah olsun stressiz geçicek en azından hem hormonlarda sakinleşir düzelir stres yokken 7. Ayda bi baktın gebesin

Evet psikolojik olarak insan cok etkileniyor. Dış gebelik çok zormuş insan yasamadan bilemiyor. Ama bebis olsunda istiyorum bakalim kistlerim ve dış gebelik hepsi denk gelmedi kotu oldu trkrar yasamam inşallah
Amin inşallah kuzum güzel düşün güzel olsun bebeğim ❤❤

Ay biri Kız biri erkek ikiz olsun kuzucum inşaAllah sana bana isteyen herkese Allah tez vakitte hayırlı saglı uzun ömürlü evlatlar versin adetine kaç gün kaldı belirtilerin var mı benim tahmini bat 3 veya 5 Ekim
Ayyy amin amin kuzum Allah isteyen herkese versin Valla kuzum normalde 10 ekimdi ama erken yumurtlama oldu 7 ekime kaydı hiç bir belirtim yok kuzum ama bu ay yok gibi hissediyorum ben sende var mı belirtiler bebeğim

Canlarım ya cok iyisiniz cok seviyorum burada olmayi teşekkür ederim
Amiin canim Allah'ım hakkimizda hayırlısını nasip etsin yasatsin. Evet dinlenmek bana iyi gelecek

Ayyyy zaten belirsizlikten nefret ediyoruz iyice belirsiz olmuş senin ki aşko ya bakalım yarına kadar gelmezse test mi yapsan acaba aşko ya

Eeh napalim canim oluyor bazen böyle (6 yıldır )benim psikoloji gitdi galiba inşaallah Rabbim ne zaman isterse o zaman da olucak
Ayyy kuzum valla baya olmuş bu konuda takdir ediyorum seni beklemek sabretmek çok zormuş psikoloji gitmesin bebeğim en önemli şey o evet bebeğim nasip ne zamansa inşallah sağlıkla gelsinler

Evet bebeğim baktıracağım inşallah doktorum izindeymiş gelir gelmez baktırıp ilaç isteyeceğim teşekkür ederim bebeğim

Amin kuzum kimsecikler yaşamasın hep mutlu günler yaşayalım Evet bebeğim bizi sensiz bırakma seni özleriz Hemen geçer 6 ay kuzum bakmışsın tekrar başlamışsın hem bu sürece kafanı da toparlar dinlenirsin

Sizin orda kan falan alınmıyorsa gebelik takibi nasıl oluyor kaçıncı ay gidiyosunuz mesela?
Aşko yeni öğreneceğim Dr testi idrar İle 5. Hafta yapıyor sadece buraya kadar öğrendim ayın 6 su Dr gidince devamını öğreneceğim bakalım bekliyorum

Ahahaha yok aşko çokta geride kalmadın ders notlarını veririz biz sana biz iyiyiz kuzum sen nasılsın _Umutlu_Pozitif_ hamişimiz büyüm ihtimal birde Ginnys hamişşşş Mucizemmm16 bence hamiş bu kadar galiba bebişim diğer kalanlar beklemede

Ayyy amin amin kuzum Allah isteyen herkese versin Valla kuzum normalde 10 ekimdi ama erken yumurtlama oldu 7 ekime kaydı hiç bir belirtim yok kuzum ama bu ay yok gibi hissediyorum ben sende var mı belirtiler bebeğim
Kız daha 10 gün var senin nerdeyse 3-5 güne anca belirtiler başlar bende her ay ki gibi birsürü belirti var ama fos cıkar diye korkuyorum yine bu ay ne zaman yumurtladım oda belli değil çok düzensiz degerlendirme yaptık ev falan tasındık cok üstüne düşünemedim rahat geçti bu ay acıkcası kafa dagıtma konusunda

Ahahah bebeğim normalde her ay yumurtlamadan hemen sonra kendimin uydurduğu belirtiler başlardı ama bu ay inanılmaz saldım belirti aramıyorum 3-5 güne de belirti yaşasam da dikkat edeceğimi sanmıyorum ay inşallah bu ay fos çıkmaz kuzum belli mi olur zaten çok üstüne düşmediğinde saldığında oluyor diyorlar sen salmaya devam et aşko düşünme boşver belki bu yöntemle bu ay olur

İnşaAllah kuzum cidden bariz belirti var geçen hamileliğime benzeyen ama her hamilelik farklı diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…