- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.361
Ayy ne güzel pembiş çizgi bunlarEvet kızım sabah öğlen akşam yapıyorum kan almadıkları için böyle takip ediyorum düzenli gidiyor bugün biraz daha yüksek ml Li test ile yaptım onda da çıktı çok şükür perşembe 25 ml olan bir test ile yapıcam ozaman daha çok artmış olmasını Ümit ediyoruz günden güne artıyoruz
Aşko ben vurgun yedim bi dahaki aya kaldı_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Demgey3 @miresl @ad000 @melek076 miraclebeyb ucge ve diğer kızlaar naslsınız ay nickleri bile unutmuşum aşkolaaar bu aralar okuyamıyorum hiç yazılanları kendimi derslerden geri kalmış öğrenciler gibi hissediyorum neler oldu kimler hamiş kimlerde hamişlik belirtileri var
Çok şükür canım ama dilerim ay bitmeden değişen testler gelen beklenen güzel sonuçlarımız olurAyy ne güzel pembiş çizgi bunlarçok şükür bir hamişimiz oldu bu ay gebesiz kapatmadik çok şükür
Aa gitme zaten bebeğim ❤❤ gitsene muhakkak etiketleyip rahatsız ederiz aşko o yüzden gidemezsinEvet 6 ay icin yumurtlama gebelik suphesi adet bekleme stresi olamicakama 6 ay sonra tekrar sizinle burda ayni heyecanlari yasamak icin sabirsizlaniyorum ama hic bir yere gitmiyorum burda aranizda olmayi seviyorum. canlarım insallah sizlerin guzel haberlerinizi alırım
Bı git doktora kuzum neyin var neyin yok baksınlar Altan ve hormonlariniHem erken oldum hemde böyle olunca korktum valla aşko bilemiyorum ya inşallah normal bişeydir hiç böyle olmadım sinirlerim bozuluyo
Amin inşallah kuzum güzel düşün güzel olsun bebeğim ❤❤Evet psikolojik olarak insan cok etkileniyor. Dış gebelik çok zormuş insan yasamadan bilemiyor. Ama bebis olsunda istiyorum bakalimkistlerim ve dış gebelik hepsi denk gelmedi kotu oldu trkrar yasamam inşallah
Randevu bakıyorum aşko dolu şuan alabilirsem gidicem en son baktılar sözde bişeyim yokmuşBı git doktora kuzum neyin var neyin yok baksınlar Altan ve hormonlarini
Ayyy amin amin kuzum Allah isteyen herkese versinAy biri Kız biri erkek ikiz olsun kuzucum inşaAllah sana bana isteyen herkese Allah tez vakitte hayırlı saglı uzun ömürlü evlatlar versinadetine kaç gün kaldı belirtilerin var mı benim tahmini bat 3 veya 5 Ekim
Canlarım ya cok iyisiniz cok seviyorum burada olmayi teşekkür ederimAa gitme zaten bebeğim ❤❤ gitsene muhakkak etiketleyip rahatsız ederiz aşko o yüzden gidemezsin❤ güzel olan neyse o olsun kuzum inşallah olsun stressiz geçicek en azından hem hormonlarda sakinleşir düzelir stres yokken 7. Ayda bi baktın gebesin
Ayyyy zaten belirsizlikten nefret ediyoruz iyice belirsiz olmuş senin ki aşko yaNormal kuzum regli gibi kırmızı pıhtısız önce ki reglilerime göre çok az aşko ay valla ben bi halt anlamadım ya kist oldu yada başka bişey böyle regli mi olur anasını satayım kafamı karıştırıyo
Ayyy kuzum valla baya olmuş bu konuda takdir ediyorum seni beklemek sabretmek çok zormuşEeh napalim canim oluyor bazen böyle (6 yıldır)benim psikoloji gitdi galiba inşaallah Rabbim ne zaman isterse o zaman da olucak
Sizin orda kan falan alınmıyorsa gebelik takibi nasıl oluyor kaçıncı ay gidiyosunuz mesela?Farklı markalar ve ml şer ile ölçüyorum ne yapalım kan almıyorlar belki ilerde alırlar bilmiyorım
Evet bebeğim baktıracağım inşallah doktorum izindeymiş gelir gelmez baktırıp ilaç isteyeceğimHmm baktır kuzum o önemli diyorlar çünkü gebelik sürecinde de öncesinde de ama ilaçla kontrol altında tutuluyor hiç bozma moralini benm öyle 2 arkdşm var biri dogum yapcak birinin 10 aylk bebeği var
bu ayda nasip değilmiş bozma moralini inşallah yaza kadar bebişleri kucagımıza alcaz biz inanıyorumbizimkilerin spermlerinin yol bulmada sıkıntısı var aşko anladm ben artk
Amin kuzum kimsecikler yaşamasın hep mutlu günler yaşayalımTeşekkürler ederim canim hoşbuldumAllah'ım kimseye yasatmasin yasamadigim icin bende bilemiyordum ama gercekten zormus 6 ay icin yumurtlama ve adet donemi takip edemicem ama yinede buralardayim aranizda olmak beni motive ediyor. Sonra kaldigimiz yerden devam
Aşko yeni öğreneceğim Dr testi idrar İle 5. Hafta yapıyor sadece buraya kadar öğrendim ayın 6 su Dr gidince devamını öğreneceğim bakalım bekliyorumSizin orda kan falan alınmıyorsa gebelik takibi nasıl oluyor kaçıncı ay gidiyosunuz mesela?
Ahahaha yok aşko çokta geride kalmadın ders notlarını veririz biz sana_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Demgey3 @miresl @ad000 @melek076 miraclebeyb ucge ve diğer kızlaar naslsınız ay nickleri bile unutmuşum aşkolaaar bu aralar okuyamıyorum hiç yazılanları kendimi derslerden geri kalmış öğrenciler gibi hissediyorum neler oldu kimler hamiş kimlerde hamişlik belirtileri var
Kız daha 10 gün var senin nerdeyse 3-5 güne anca belirtiler başlar bende her ay ki gibi birsürü belirti var ama fos cıkar diye korkuyorum yineAyyy amin amin kuzum Allah isteyen herkese versinValla kuzum normalde 10 ekimdi ama erken yumurtlama oldu 7 ekime kaydı hiç bir belirtim yok kuzum ama bu ay yok gibi hissediyorum ben sende var mı belirtiler bebeğim
Ahahah bebeğim normalde her ay yumurtlamadan hemen sonra kendimin uydurduğu belirtiler başlardı ama bu ay inanılmaz saldım belirti aramıyorum 3-5 güne de belirti yaşasam da dikkat edeceğimi sanmıyorumKız daha 10 gün var senin nerdeyse 3-5 güne anca belirtiler başlar bende her ay ki gibi birsürü belirti var ama fos cıkar diye korkuyorum yinebu ay ne zaman yumurtladım oda belli değil çok düzensiz degerlendirme yaptık ev falan tasındık cok üstüne düşünemedim rahat geçti bu ay acıkcası kafa dagıtma konusunda
İnşaAllah kuzum cidden bariz belirti var geçen hamileliğime benzeyen ama her hamilelik farklı diyorlarAhahah bebeğim normalde her ay yumurtlamadan hemen sonra kendimin uydurduğu belirtiler başlardı ama bu ay inanılmaz saldım belirti aramıyorum 3-5 güne de belirti yaşasam da dikkat edeceğimi sanmıyorumay inşallah bu ay fos çıkmaz kuzum belli mi olur zaten çok üstüne düşmediğinde saldığında oluyor diyorlar sen salmaya devam et aşko düşünme boşver belki bu yöntemle bu ay olur
Çok ilginç gerçektenAşko yeni öğreneceğim Dr testi idrar İle 5. Hafta yapıyor sadece buraya kadar öğrendim ayın 6 su Dr gidince devamını öğreneceğim bakalım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?