Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 yıl önce ovülasyon testi yapıyordum sonra güvenimi kaybettim. Bu ay gaza geldim az önce sipariş ettim, yine bi denicem bakalım. Ekim bizim ayımız olsun

Ne var cıkamaz mııığğ Aşko benden umudu kes artık ula ben kestim asıl ben senden umutluyum bebeğim hayır bişey değil batım ne zaman onuda bilemiyorum neye göre bekliycem simdi

Beybiii yerleşme olsa bile bu kadar erken çıkmaz testde,sen vucut ısını ölç sabah yataktan kalkmamiş

Pardon ama hanımefendi siz niye gidip kan vermiyosunuz he heee asıl sen bekleme aşko koş git kan ver benim silik çıksaydı ayaklarım kıcıma vura vura gider verirdim kan
Aşko ben onu bir kere yaşadım tekrar yaşamaya gücüm yok doktorun o acıklı bakışı teselli cümleleri sonunda negatif deyişi yok yok gücüm yok adet gelmezde koyulaşma olursa öyle giderim aşko

Aşko ben onu bir kere yaşadım tekrar yaşamaya gücüm yok doktorun o acıklı bakışı teselli cümleleri sonunda negatif deyişi yok yok gücüm yok adet gelmezde koyulaşma olursa öyle giderim aşko
Aşko en son kan tahlili yaptırdığımda doktor banada acıklı acıklı bakmıştı hahhahahha ama ben sonucu biliyodum neyseki

Aşko en son kan tahlili yaptırdığımda doktor banada acıklı acıklı bakmıştı hahhahahha ama ben sonucu biliyodum neyseki
Aman yok o psikolojiye girmek istemem bir heyecanla koştum sistemede hemen düşmüyor özel hastane diye düşse ben içeri girermiydim ahahaha bi baktım beni çağırıyor haydaaa dedim hani sonuç çıkmamıştı meğer düşmüyormuş sisteme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…