- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.541
2 yıl önce ovülasyon testi yapıyordum sonra güvenimi kaybettim. Bu ay gaza geldim az önce sipariş ettim, yine bi denicem bakalım. Ekim bizim ayımız olsun
Düzelir aşkısı merak etme, bu ay tamam bu iş
Ne var cıkamaz mııığğYerleşme kanaması yaşandıktan en az 3-4 gün sonra idrarda çıkarmış iki gün önce ne aşkoooo dalgamı geçiyorsun benimle benimki yerleşmeyse ney biçimde çıkmalıydı ama gölgeden başka neyim varben adet olunca görürsünüz ben kendimden bu kadar emin olamıyorum gölgelerden sonra ama senden daha umutluyum
Yaa uğraşıyor kocacım hakkını yemiyimBi zahmet beslensin aşko o kadar kendimizi paraladık buralarda biraz da onlar uğraşsın
Tebrik ederim enişteyi aşkoYaa uğraşıyor kocacım hakkını yemiyimama düzenli yapamıyoruz her şeyi. Bu ay hiçbi gün hiçbişeyi eksik etmicekmiş çok azimli
Sen iki gğn bekle sonradan git kan ver aşko hiç beklemeNe var cıkamaz mııığğAşko benden umudu kes artık ula ben kestim asıl ben senden umutluyum bebeğim hayır bişey değil batım ne zaman onuda bilemiyorum neye göre bekliycem simdi
Sal beni aşko regli oldum tamam mıSen iki gğn bekle sonradan git kan ver aşko hiç bekleme
Pardon ama hanımefendi siz niye gidip kan vermiyosunuz he heeeSen iki gğn bekle sonradan git kan ver aşko hiç bekleme
Olsun beeeee kuzummmmm haydiii bree efelerrr2 yıl önce ovülasyon testi yapıyordum sonra güvenimi kaybettim. Bu ay gaza geldim az önce sipariş ettim, yine bi denicem bakalım. Ekim bizim ayımız olsun
Beybiii yerleşme olsa bile bu kadar erken çıkmaz testde,sen vucut ısını ölç sabah yataktan kalkmamişAşko senin kesin yerleşme bebeğim ❤ ama benim ki muallaktaregli olarak kabulleniyorum sadece erken ve böyle olması üzdü zamanında da gelmedi canımı sıktı işte olsa testte çıkardı aşko daha iki gün önce yaptım ya
Ozaman kafanı kurcalama bekle gelirse gelir gelmezse ne ala işteSal beni aşko regli oldum tamam mıkan veremem ama test yaparım bak sonuç bekliycem diye ortadan ikiye ayrılıyorum
Kullan kızzzzAy bende klomen mi kullansam acaba letu bisey yapmiyoda klomen benim yumurtalari coşturuyor
Aşko ben onu bir kere yaşadım tekrar yaşamaya gücüm yok doktorun o acıklı bakışı teselli cümleleri sonunda negatif deyişi yok yok gücüm yok adet gelmezde koyulaşma olursa öyle giderim aşkoPardon ama hanımefendi siz niye gidip kan vermiyosunuz he heeeasıl sen bekleme aşko koş git kan ver benim silik çıksaydı ayaklarım kıcıma vura vura gider verirdim kan
Aşko en son kan tahlili yaptırdığımda doktor banada acıklı acıklı bakmıştı hahhahahha ama ben sonucu biliyodum neysekiAşko ben onu bir kere yaşadım tekrar yaşamaya gücüm yok doktorun o acıklı bakışı teselli cümleleri sonunda negatif deyişi yok yok gücüm yok adet gelmezde koyulaşma olursa öyle giderim aşko
Yani aşko saldım zaten de üzüldüm işte böyle oldu diye sadece neyse geçti biraz aşko sağol bebeğimOzaman kafanı kurcalama bekle gelirse gelir gelmezse ne ala işte
Hemen diyim aşko 36.7 ısım yani bence kesin regli bu ama işte böyle durumlar karıştı ona üzüldümBeybiii yerleşme olsa bile bu kadar erken çıkmaz testde,sen vucut ısını ölç sabah yataktan kalkmamiş
Aman yok o psikolojiye girmek istemem bir heyecanla koştumAşko en son kan tahlili yaptırdığımda doktor banada acıklı acıklı bakmıştı hahhahahha ama ben sonucu biliyodum neyseki
Her şer sandığın bir hayırdır belki bilemezsin canım bekleyip görelimYani aşko saldım zaten de üzüldüm işte böyle oldu diye sadece neyse geçti biraz aşko sağol bebeğim
Çok güzel tabikiAynen hemen sevinmiyorum ama azda olsa bi belirti gormekte bi tuhaf oluyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?