Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlık ocağı da öyle aşko sonuç çıksada sisteme ertesi gün düşüyo

Ya benim gece 3.30 dan beri uyanık olmama ne diyorsun

Kuzum çok cok gecmıs olsun
Valla doktor bize asılamamdedi cano asılmaya geçiyorum ben bence biraz ara ver kafanı dinle

İnşallah bebeğim ❤ sen nasıl oldun aşko geçti boynun falan ? Tiroid için gittin mi ? Ben sordum az önce kızı götürdüm sağlık ocağına yapılıyo dedi
Kızlar benim bugün sabah akintim vardi 4 gündür test yapıyorum ovulasyon negatif sonra akinti geri gecti yumurtlıyorum sandim ama test negatif

Kuzum çok cok gecmıs olsun
Valla doktor bize asılamamdedi cano asılmaya geçiyorum ben bence biraz ara ver kafanı dinle
Dış gebelik tedavisi icin ilac verdiler o ilac kemoterapi ilaciymis vücutta depolaniyormus bir süre o yuzden 6 ay korunmam gerekiyormus canim. O surede insallah toparlanirim.
İnsallah sen guzel haberlerle gelirsin canim Allah'ım isteyen herkese sağlıklı gebelik nasıp etsin

Ne güzel aşko keşke bizde de olsa ya aşko bu ay neler yapıyoring hemen anlat bakalım
İnşallah olur sizde de söyleyeyimmm canom adetin 3. Ya 4. Günü ultrasona gidicem kist falan yoksa herşey yolundaysa inşallah adetin 5.günü klomen kullanmaya başliycam 5 gün içip bırakıcam. Sonra adetin 11.günü sabah erkenden ultrasona gidip yumoşlarima baktirıcam onun esasında ovitrelle iğnesi alıp göbüşüme vurucamve gelsin ekşnnlar dıkşınlar ertesi gün yeniden ultrason çatladıgına emin olmak için,adet 14.gününden itibaren 10 gün duphaston içicem
Tüm bunlarla beraber mfk eş paketini de kullanıcimmm o kadar para verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…