- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.561
Bende frenc seviyorum namaz kiliyorum diye regl ken sürüyorum bende ama nude renkler[
Ben seviyorum ama çok uzun değilnamaz kildiğim için oje süremiyorum regl olmayi bekliyordum bi güzel manikürümü yaptim oglum uyusun sonra ojelerimi de sürücem
Amiin kuzum inşallahNapıyım şoku atlattm regl oldum bitti denesekmi denemesekmi diye düşüncedeyizinşallah güzel haberlerle gelirsin ya bidahaki ay ihtiyacmz var
Aşko geçti sayılmaz yarın da gidebilirsinCok guzel aydınlatmışsın kuzum sagol. Benim gecti artik ozaman bugun 3. Gundu randevu falanda almadim zaten pek istegimde yok acikcasi
Sağlık ocağı da öyle aşko sonuç çıksada sisteme ertesi gün düşüyoAman yok o psikolojiye girmek istemem bir heyecanla koştumsistemede hemen düşmüyor özel hastane diye düşse ben içeri girermiydim ahahaha bi baktım beni çağırıyor haydaaa dedim hani sonuç çıkmamıştı meğer düşmüyormuş sisteme
Ayy evettt bende frenchBende frenc seviyorum namaz kiliyorum diye regl ken sürüyorum bende ama nude renkler
Vallahi okuyorum da en iyisi bizde,özel klinik tahlil sonucunu çıktığı an mail gönderiyorSağlık ocağı da öyle aşko sonuç çıksada sisteme ertesi gün düşüyo
Kuzum ekimde doğu turuna cikcaz eşim arkadaşlar falan. Bu ayı rahat gecirmk istiyorum bide migren ve vertigo basladi bende sanirim hormon ilaclri tetikledi aşırı bas donmesi ve bas agrisiAşko geçti sayılmaz yarın da gidebilirsin
Ne güzel aşko keşke bizde de olsa yaVallahi okuyorum da en iyisi bizde,özel klinik tahlil sonucunu çıktığı an mail gönderiyor
Adetlıyken OMÜ bilmiyorum ama iğne ılaclar kullancazCanim dün sordum bi merkeze 3500 dedi. Bide asilama icin acaba ilk adetliyken mi gitmek gerekiyor yumurta gelistirici falan veriyolarmi ki bende onu merak ediyorum
Ya benim gece 3.30 dan beri uyanık olmama ne diyorsunKızçeler benim ders çalışmam gerekirken ben bugğn okuldan gelip bir uyudum hala uyukluyorum acaip uykum var şimdi geri yatsam yarın sabaha gözümü açarım ne olacam böyle acaba diyetisyen dediki yükün gelince uyu bedenini yorma bu süreçte dedi aklınızda olsun tutunma sürecinde önemliymiş
Kuzum çok cok gecmıs olsunSelam kizlar ben geldimnasilsiniz ?
Hatırlayan bilen arkadaslarim vardir agustos ayinda hamile oldugumu ogrenmistim 5 haftalikken dış gebelik suphesi oluştu ve 7ci haftaya dogru duzgun yukselmeyen beta hcg degerim ve gozukmeyen kese sebebiyle 12 Eylül'de metotreksat denen ilac ile gebelik sonlandi. Bugun kontrolum vardi. Betam hcg degerim 15.83 cikti. Cok sukur bunuda atlattim. 30 yaşındayım 1.5 yillik evliyim ilk gebeligimdi cocuk isteyim var tabikide.Ama doktorum bugun 6 ay korunmami önerdi başından gecen arkadaslar tecrubelerini paylasabilir mi ? 3 veya 4 ay diye okumustum internetten.
@Papatyamveben-MaviMucizemmm16 Lale95 @fnd_50 iyilikperisi92 @Veziir @Safiye19 @000umutlu000 ve diger canim kızlar cevaplarinizi bekliyorum..
Abuuuu gün gitti resmen bende akşama kadar yattım iyimi aşırı yorumdum hiç bir şey yapmadan uyudum hala uykum varYa benim gece 3.30 dan beri uyanık olmama ne diyorsun
Kızlar benim bugün sabah akintim vardi 4 gündür test yapıyorum ovulasyon negatif sonra akinti geri gecti yumurtlıyorum sandim ama test negatifİnşallah bebeğim ❤sen nasıl oldun aşko geçti boynun falan ? Tiroid için gittin mi ? Ben sordum az önce kızı götürdüm sağlık ocağına yapılıyo dedi
Sende canımmAmin güzel dilekli arkadaşım iyiki varsın
Bir dahaki adetin 5.gunu çağırdı canim kistlerime bakicaklar.Üç ay bı geçsin kuzum kontrole git bence.
Ona göre bakarsın duruma
İnşallah bizede sağlıklı hayırlı evlatlar verir Rabb'im
Aşko akıntın nasıldı ki ağrı vs varmıydı ben ovulasyona güvenemiyorum nedenseKızlar benim bugün sabah akintim vardi 4 gündür test yapıyorum ovulasyon negatif sonra akinti geri gecti yumurtlıyorum sandim ama test negatif
Dış gebelik tedavisi icin ilac verdiler o ilac kemoterapi ilaciymis vücutta depolaniyormus bir süre o yuzden 6 ay korunmam gerekiyormus canim. O surede insallah toparlanirim.Kuzum çok cok gecmıs olsun
Valla doktor bize asılamamdedi cano asılmaya geçiyorum ben bence biraz ara ver kafanı dinle
İnşallah olur sizde deNe güzel aşko keşke bizde de olsa yaaşko bu ay neler yapıyoring hemen anlat bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?