- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.601
Kııızzz kahkaha attım aşko çok mantıklı tebrik ederimYok kiz iyiyim çok şükür hasta degilim, eşim tüm gün evdeydi o yüzden bende kül kedisi durumundaydimbitdim yorğunlukdan ayy iyi yaa gelsin o zaman dıkşınlarrrr klomen ovitrelle tedavisi işte,nisanda doktor kontrolunde yaptirdim bir fıski olmadi,mayısda yine gel dedi gitmedim gıcık oldum doktora tüm tedavi sürecini biliyorum 6 yılda prof.oldum resmen o yüzden 500tl doktor ücretini kendi hesabima yatırıcam veee tedaviyi başlaticammmm
Saaoll canimKııızzz kahkaha attım aşko çok mantıklı tebrik ederim
Hadi inşallah herşey yolunda gitsinSaaoll canimson 1haftadir planliyorum inşallah kendi bebişimi kendi tedavimle yapicam
Canım atsana bakayım benim hesapta problem vardı göremedimKızlar ovulasyon resmini attım yorumlayan yokmu hiç yapmadıgım icin soruyorum
Amin amin çok aminYaaa canım benim beklediğinize değer inşallahgüzel haberlerle gel inşallah
kan ve idrar testi canım sorun değil bugğn bende öyle oldum bi sürü de mesaj olmuş okumaya erindimAy aşko bu ne sonucu off geri kaldm herşeyden kendimi cezalandırcam
Hasta falan değilsn demi günün yorgunlugumuiyim yaa toparladım kanama bitti regl olarak say dedi doktor ekşınlara başlıyorum nolcaksa olsun doktor korunmana gerek yok dedi içimden dedim bunu demicektiniz doktooorrr beeeey çatlatma tedavisi neymiş bende yapayım
İyiyim kuzum eniştenizle oturuyorduk tv izliyoruz
O zaman doğru adrestesin bebeğimİnanmaz o banada adet oldum diyip duruyor
İnşallah güzel haberlerle gelirsn kuzum dualarımız seninle
Sorma bende çok özledim valla buranın sohbeti çok başkadöndüm sahalara kafayı beraber yemelere geldim benimde yeni bitti bakalm kimyasalıda atlattk cuma sonkez kan vercem
O koca kişisine söyle senin milyonlarca sperminden bitanesi yolu bulamıyorsa bu tribi onlara at desabahlar olmasnda senide tek parça bıraksn aman diyim
Amin canim teşekkür ederimHadi inşallah herşey yolunda gitsinne güzel kız kendi kendinin doktoru oluyorsun ahaha
Ben anlamadım ne naz niyaz varmış bizim bebelerde yaa milletinki çatır çatır tutuyor doğuyor bizimkiler komple naz olarak doğcaz herhaldeİvittt gelsinnn tabii içmedigimiz ilaç kalmadi yahu ne nazli çıktı bu bebeler
Seni çok iyi anlıyorum canim,bende bu sabah okulda bir tanidiğimi gördüm benden sonra evlendi 3.çocugu 1yaşina girdiİyiyim kuzum eniştenizle oturuyorduk tv izliyoruziçim buruk biraz yaa yarın akşam misafirliğe gidiyoruz 2 tane küçük çocuğu var arkadaşın biri 2 yaşında biri 6 aylık hediye aldık akşam bebek kıyafetlerini görünce sanki o zamanlar çok uzak hiç gelmeyecek gibi kötü hissettim kendimi bu arkadaşımız bizden 1 hafta sonra evlenmişti üstüme 2 tane doğurdu sen nasılsın kuzum biraz hafifledi mi gribin
Napalim aşkım bizim hanım oyuncaklarını ayırıp dolaba koycakmış satmak için onları ayırttı bana yardım etcem diye kandırdı beni hahahhahah
Ay inşallah güzel sonuçlar çıkarAmin amin çok amin
kan ve idrar testi canım sorun değil bugğn bende öyle oldum bi sürü de mesaj olmuş okumaya erindimsınav var ya bide
Aşko bana da söyle bende bileyimSaaoll canimson 1haftadir planliyorum inşallah kendi bebişimi kendi tedavimle yapicam
Vallahi bilsem susup oturucam kimseye de söylemiycemBen anlamadım ne naz niyaz varmış bizim bebelerde yaa milletinki çatır çatır tutuyor doğuyor bizimkiler komple naz olarak doğcaz herhalde
Ahh ahh bende dün arkdş hastanedeydi eşi yalnz bırakamamş benden emzirme yastıgı rica etti aldm gittim bebeğide gördüm içim tuhaf oldu ya sanki bizim için çok uzakmş gibi geldi eşimle bizi öyle hayal bile edemedmİyiyim kuzum eniştenizle oturuyorduk tv izliyoruziçim buruk biraz yaa yarın akşam misafirliğe gidiyoruz 2 tane küçük çocuğu var arkadaşın biri 2 yaşında biri 6 aylık hediye aldık akşam bebek kıyafetlerini görünce sanki o zamanlar çok uzak hiç gelmeyecek gibi kötü hissettim kendimi bu arkadaşımız bizden 1 hafta sonra evlenmişti üstüme 2 tane doğurdu sen nasılsın kuzum biraz hafifledi mi gribin
Kız aşkoo yazdım ya az önce okumadinmi?Aşko bana da söyle bende bileyimyüreğin ince ince sızlamadı mııığğ ulan şarkı geldi aklıma
Kız bu çocuklarn doğduktan sonra atakları varya bi tripleri bişeyleri bizimkiler atak dönemlerine doğmadan girdi herhaldeVallahi bilsem susup oturucam kimseye de söylemiycemama bilmiyom işte dogmamiş neyin tribi bu ergenliye mi girdiler ney bitürlü çıkıp gelemediləe
Ay kuzum oyuncakların içinde kayboldum da yazamadım o yüzden bakayım aşko yarında düzelmezse gece de hiç gelmezse yaparım bebeğim❤Allah Allah 2 gün olacak neredeyse aşko ya yarın test mi yapsan acaba ya
Okudum daağğ anlamadıığğmKız aşkoo yazdım ya az önce okumadinmi?
EvetKız bu çocuklarn doğduktan sonra atakları varya bi tripleri bişeyleri bizimkiler atak dönemlerine doğmadan girdi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?