Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kııızzz kahkaha attım aşko çok mantıklı tebrik ederim

Yaaa canım benim beklediğinize değer inşallah güzel haberlerle gel inşallah
Amin amin çok amin
kan ve idrar testi canım sorun değil bugğn bende öyle oldum bi sürü de mesaj olmuş okumaya erindim sınav var ya bide

Canlar napıyosunuz aşko kızın nasıl oldu?
Demgey3 nerelerdesiniz nasılsınız
İyiyim kuzum eniştenizle oturuyorduk tv izliyoruz içim buruk biraz yaa yarın akşam misafirliğe gidiyoruz 2 tane küçük çocuğu var arkadaşın biri 2 yaşında biri 6 aylık hediye aldık akşam bebek kıyafetlerini görünce sanki o zamanlar çok uzak hiç gelmeyecek gibi kötü hissettim kendimi bu arkadaşımız bizden 1 hafta sonra evlenmişti üstüme 2 tane doğurdu sen nasılsın kuzum biraz hafifledi mi gribin

O zaman doğru adrestesin bebeğim

Hadi inşallah herşey yolunda gitsin ne güzel kız kendi kendinin doktoru oluyorsun ahaha
Amin canim teşekkür ederim napayim bebişim ya ekonomik kriz birde benim bazı doktorlara karşı gıcık olmam,hiç çekemem suratlarinı ya hepsi ayni işlemi yapiyor bir tanesi değişik birşey tavsiye etmiyor

Seni çok iyi anlıyorum canim,bende bu sabah okulda bir tanidiğimi gördüm benden sonra evlendi 3.çocugu 1yaşina girdi kötü hiss etdimmi hayirrr çünki Rabbimin bana yazdığı yazı bu,neden kötü olayım? belki benim için en iyisini,en hayırlı olaninı hazırlıyor neden isyan edeyim?o yüzden asla ve asla kötü olma ,şükrünü daha da artır, inşallah bizim de mucizemiz çok yakında gelecek her gün daha da yaklaşiyoruz ,cennet kokusunu içimize çekmeye çok az kaldı

Canlar napıyosunuz aşko kızın nasıl oldu?
Demgey3 nerelerdesiniz nasılsınız
Napalim aşkım bizim hanım oyuncaklarını ayırıp dolaba koycakmış satmak için onları ayırttı bana yardım etcem diye kandırdı beni hahahhahah sen napıyosun kuşum biraz daha iyi gibi antibiyotiğini hemen yaptım verdim ateş düşürücü de verdim bakalım

Amin amin çok amin

kan ve idrar testi canım sorun değil bugğn bende öyle oldum bi sürü de mesaj olmuş okumaya erindim sınav var ya bide
Ay inşallah güzel sonuçlar çıkar evet ya çok mesaj olmuş ben en son 900 sayfalarda bıraktm şimdi sondan yakalamaya çalışıyorum ne sınavı var

Ben anlamadım ne naz niyaz varmış bizim bebelerde yaa milletinki çatır çatır tutuyor doğuyor bizimkiler komple naz olarak doğcaz herhalde
Vallahi bilsem susup oturucam kimseye de söylemiycem ama bilmiyom işte dogmamiş neyin tribi bu ergenliye mi girdiler ney bitürlü çıkıp gelemediləe

Ahh ahh bende dün arkdş hastanedeydi eşi yalnz bırakamamş benden emzirme yastıgı rica etti aldm gittim bebeğide gördüm içim tuhaf oldu ya sanki bizim için çok uzakmş gibi geldi eşimle bizi öyle hayal bile edemedm o yüzden şu duygunu o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim yüzümüzü bi güldürse artık

Kız bu çocuklarn doğduktan sonra atakları varya bi tripleri bişeyleri bizimkiler atak dönemlerine doğmadan girdi herhalde
Evet doğduktan sonra neye girecekler merak etdimaglasin aglasin mama istesin bende geç gidicem sonra da oh olsun sana diyip mamayi uzatip uzatip geri çekicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…