Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hee buldum aşko

Mucizemmm16 buyur aşkom

Evet doğduktan sonra neye girecekler merak etdimaglasin aglasin mama istesin bende geç gidicem sonra da oh olsun sana diyip mamayi uzatip uzatip geri çekicem
doğduktan sonra girecek bişey bırakmadılar ki gelmeden hallettiler o konuyu acaba biyerlerde el ele tutuşp oyunmu oynuyorlar gelmiyorlar bizimkiler kız hepsi bi aradamı bunların acaba kafa iyice yandı oohh delirme seansları 1

Ben bu z kuşagından herşey beklerim oğlumun hakkını yiyorum ya çocuk dogduktan sonra bozmuştu benim ayarlari ikinci bebiş gelmeden toptan sıyırtdı bana kafayi

Şimdi bende okudum sen bunları yapıp o kocan beyin spermleri yolu bulamazsa yalnz söyleyecek bir çift lafım olabilir artık
Gülmekten gözlerim yaşardi ya haklısın canim aklima bişey geliyor onu yaparim her haldepeçeteye geriye akan spermleein yüzüne tükürürüm her halde

Çok güzel yazmışsın kuzum bekletiyorsa güzelleştiriyordur Rabbim en güzelini bilir Aşkım isyan etmiyorum tabi ki ne zaman hayırlıysa o zaman olsun takdiri ilahi sadece kötü hissettim burukluk yaşadım gibi ama sonradan toparlandım ayyy inşallah kuzum inşallah en yakın zamanda kucaklarımız dolsun inşallah

Ayyyy bende seni o kadar iyi anlıyorum ki şuannnnn ama inşallah en yakın zamanda bizde güleceğiz bizde kucağımıza alacağız O duyguları en güzel şekilde bizde yaşayacağız inşallah bebeğimmmm

Ooo aşko efsane taktik bende doktora gidiciğim yaa bakalım aşko nasıl olcak ooff darlanıyorum artık gelse şu bebeler
Evett datlummm dastiş fantastiş taktikne zaman gideceksin doktora?benim tüm tahliller çok şükür temiz,Rabbimin izniyle gönül rahatlığı ile başliycam

İnşaallah kuzummmm çok az kaldıamin aminn

Oğlum da olmuştu çok şükür çabuk geçti, anne sütü çok iyi gelir,1-2saatdan bir yedirsin inşaallah çabuk geçer
Aslında emziriyo aşko 2 saatte bir ama ilk iki gün çok fazla sütü yoktu mama da aklımıza gelmedi doktor da sürekli emzir emsin diyince mamayı tamamen unuttuk sonra çıkmadan önce sorduk emiyo ama doymuyo mu yerine bırakınca ağlıyo diyince zahmet edip mama getirdiler zaten ilk çıkar çıkmaz da gelmedi çocuk 1 saat sonra getirdiler ilk bir buçuk saat açtı yani aşko biraz yüksek çıkmış 13 müş inşallah kolayca atlatır ilk kızı da olmuştu ama o hiç emmedi gece ben gündüz o iki saat arayla mama verip iyi yapmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…