- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.621
Hee buldum aşkoYok kiz iyiyim çok şükür hasta degilim, eşim tüm gün evdeydi o yüzden bende kül kedisi durumundaydimbitdim yorğunlukdan ayy iyi yaa gelsin o zaman dıkşınlarrrr klomen ovitrelle tedavisi işte,nisanda doktor kontrolunde yaptirdim bir fıski olmadi,mayısda yine gel dedi gitmedim gıcık oldum doktora tüm tedavi sürecini biliyorum 6 yılda prof.oldum resmen o yüzden 500tl doktor ücretini kendi hesabima yatırıcam veee tedaviyi başlaticammmm
İnşallah olur sizde desöyleyeyimmm canom adetin 3. Ya 4. Günü ultrasona gidicem kist falan yoksa herşey yolundaysa inşallah adetin 5.günü klomen kullanmaya başliycam 5 gün içip bırakıcam. Sonra adetin 11.günü sabah erkenden ultrasona gidip yumoşlarima baktirıcam onun esasında ovitrelle iğnesi alıp göbüşüme vurucam ve gelsin ekşnnlar dıkşınlar ertesi gün yeniden ultrason çatladıgına emin olmak için,adet 14.gününden itibaren 10 gün duphaston içicem
Tüm bunlarla beraber mfk eş paketini de kullanıcimmm o kadar para verdim
Hahahhahah kahkaha attımEvetdoğduktan sonra neye girecekler merak etdim aglasin aglasin mama istesin bende geç gidicem sonra da oh olsun sana diyip mamayi uzatip uzatip geri çekicem
Evetdoğduktan sonra neye girecekler merak etdim aglasin aglasin mama istesin bende geç gidicem sonra da oh olsun sana diyip mamayi uzatip uzatip geri çekicem
Şimdi bende okudum sen bunları yapıp o kocan beyin spermleri yolu bulamazsa yalnz söyleyecek bir çift lafım olabilir artıkMucizemmm16 buyur aşkom
Ooo aşko efsane taktik bende doktora gidiciğim yaa bakalım aşko nasıl olcak ooff darlanıyorum artık gelse şu bebelerMucizemmm16 buyur aşkom
doğduktan sonra girecek bişey bırakmadılar ki gelmeden hallettiler o konuyu acaba biyerlerde el ele tutuşp oyunmu oynuyorlar gelmiyorlar bizimkiler kız hepsi bi aradamı bunların acaba kafa iyice yandı oohh delirme seansları 1
Oha çüş derim vallaha o zaman sorun bizde değil adamlarda der çekilirim kenara aşkoooŞimdi bende okudum sen bunları yapıp o kocan beyin spermleri yolu bulamazsa yalnz söyleyecek bir çift lafım olabilir artık
Yok kizzz kıyarmıyım hiçHahahhahah kahkaha attımyapma aşko sarılık oluyorlar hemen kardeşimin kızı hemen sarılık oldu minnakım ❤
AferimYok kizzz kıyarmıyım hiçhiç ayrılmam baş ucundan gözünü açmadan memeyi ağzına tıkarım
Şimdi bende okudum sen bunları yapıp o kocan beyin spermleri yolu bulamazsa yalnz söyleyecek bir çift lafım olabilir artık
Çok güzel yazmışsın kuzum bekletiyorsa güzelleştiriyordurSeni çok iyi anlıyorum canim,bende bu sabah okulda bir tanidiğimi gördüm benden sonra evlendi 3.çocugu 1yaşina girdikötü hiss etdimmi hayirrr çünki Rabbimin bana yazdığı yazı bu,neden kötü olayım? belki benim için en iyisini,en hayırlı olaninı hazırlıyor neden isyan edeyim?o yüzden asla ve asla kötü olma ,şükrünü daha da artır, inşallah bizim de mucizemiz çok yakında gelecek her gün daha da yaklaşiyoruz ,cennet kokusunu içimize çekmeye çok az kaldı
Oğlum da olmuştu çok şükür çabuk geçti, anne sütü çok iyi gelir,1-2saatdan bir yedirsin inşaallah çabuk geçerHahahhahah kahkaha attımyapma aşko sarılık oluyorlar hemen kardeşimin kızı hemen sarılık oldu minnakım ❤
Ayyyy bende seni o kadar iyi anlıyorum ki şuannnnnAhh ahh bende dün arkdş hastanedeydi eşi yalnz bırakamamş benden emzirme yastıgı rica etti aldm gittim bebeğide gördüm içim tuhaf oldu ya sanki bizim için çok uzakmş gibi geldi eşimle bizi öyle hayal bile edemedmo yüzden şu duygunu o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim yüzümüzü bi güldürse artık
Evett datlummm dastiş fantastiş taktikOoo aşko efsane taktik bende doktora gidiciğim yaa bakalım aşko nasıl olcak ooff darlanıyorum artık gelse şu bebeler
İnşaallah kuzummmm çok az kaldıÇok güzel yazmışsın kuzum bekletiyorsa güzelleştiriyordurRabbim en güzelini bilir Aşkım isyan etmiyorum tabi ki ne zaman hayırlıysa o zaman olsun takdiri ilahi sadece kötü hissettim burukluk yaşadım gibi ama sonradan toparlandım ayyy inşallah kuzum inşallah en yakın zamanda kucaklarımız dolsun inşallah
Ayyyy inşallah gelmez aşko bide bir bakıyormuşuz yarın çift çizgiiiiiiAy kuzum oyuncakların içinde kayboldum da yazamadım o yüzden bakayım aşko yarında düzelmezse gece de hiç gelmezse yaparım bebeğim❤
Yaaaa o minnak yanaklarını kemirmek istiyorum minnak ağızlarını yemek istiyorum bi gelselerAferimçok minnak oluyolar kıyılmıyo aşko valla
Hele o küçücük elleri var ya sımsıkı tutuyor annesinin parmağınıYaaaa o minnak yanaklarını kemirmek istiyorum minnak ağızlarını yemek istiyorum bi gelseler
Aslında emziriyo aşko 2 saatte bir ama ilk iki gün çok fazla sütü yoktu mama da aklımıza gelmedi doktor da sürekli emzir emsin diyince mamayı tamamen unuttuk sonra çıkmadan önce sorduk emiyo ama doymuyo mu yerine bırakınca ağlıyo diyince zahmet edip mama getirdiler zaten ilk çıkar çıkmaz da gelmedi çocuk 1 saat sonra getirdiler ilk bir buçuk saat açtı yani aşko biraz yüksek çıkmış 13 müş inşallah kolayca atlatır ilk kızı da olmuştu ama o hiç emmedi gece ben gündüz o iki saat arayla mama verip iyi yapmıştıkOğlum da olmuştu çok şükür çabuk geçti, anne sütü çok iyi gelir,1-2saatdan bir yedirsin inşaallah çabuk geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?