Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öldüm ben ya gülmekten yatağa kaçırmasam bari

Kuzum maşallah diyelim bizimde olsun anlıyorum seni ama zamanı var ve bunu bir tek Allah biliyor gönlünü ferah tut yok aşko ilerledikçe ilerliyor gözlerim akıyor burnum tıkalı başımı ağrıyor ilaçta içemiyorum uyuyamıyorum o yüzden de bizde eşimle drmfk nın canlı yayınını dinliyorduk yeni bitti

Duyğu değişimi yapmaktan yüzüm seyridi yaa bi gülüp,bi sinir oluyorum
Şu gıcık hemşireler aceba nerden aldı diplomayi
Boş-boş konuşmayi biliyorlar anca

Öldüm ben ya gülmekten yatağa kaçırmasam bari
dur kız tut bide onu çıkarma şimdi başımızaa sen onu bunu boşver biraz önce ayıptır söylemesi ekşındayken yatak ahşap bizim köşeleri kafayı bi vurdm dankkk diye ses geldi O an bi krize girdik sus diyorm zaten yolu bulamıyorlar kafaları iyice karışcak 5 dk kahkaha ata ata güldük kafam acıyo şimdi şişmiş

Aynen aynen maşallah aşko aynen aşko zamanı gelince sağlıkla gelsinler inşallah Ayyyy kuzum sen şifayı iyi kapmışsın yaaa bu süreçte ilaçta kullanamayacaksın mecbur geçmesini bekleyeceksin ek takviye olarak sıcak birşeyler içebilirsin kuzum Yaaa ne güzel eşli eşli izlemişsiniz neler anlatıyor yine doktor beyy bizim spermlere yolu nasıl göstereceğimizi bulmuş mu aşko

Kız ben sana ne diyeyim yakeşke susmasaydinizaniden gelen sesden korkup belki yolu bulucaklardifare her buldugu deliğe girdiyi gibi

Tutmayın beni gidiyorum yaw yürüyün gidelim bu iş beklemekle olmuyo topikçek gidelim

Kız ben sana ne diyeyim yakeşke susmasaydinizaniden gelen sesden korkup belki yolu bulucaklardifare her buldugu deliğe girdiyi gibi
kız bi süre susamadk zaten bi dank sesine gülüyoz bi o halde krize girdik diye gülüyoz komşular gelecek kahkahamıza diye sustuk en son dur bu ay tutarsa taktik bu kafayı vurup kahkaha atıyoruz

Kız napalim çatacak bişey bulmayinca ihale onlara kaldibiz elbebek gülbebek yumoşlar yetişdirelim hayin spermlee yüzünden boşa gitsin
Ahahah bana da arada geliyorlar çatıyorum bebeğim iyi oluyor valla bizimkiler açıyorlar kollarını nazlı spermcikler gelmiyorlar açeydiiimm gollarımı gitme diyeydiiiimmm diyerek kalıyorlar
çatıyoruz tabi kime çatalım alla allaaa bi yolu öğrenemediler
Ben diyorum size bu konuya el atmamız lazım bizim yolu göstermemiz lazım

kız bi süre susamadk zaten bi dank sesine gülüyoz bi o halde krize girdik diye gülüyoz komşular gelecek kahkahamıza diye sustuk en son dur bu ay tutarsa taktik bu kafayı vurup kahkaha atıyoruz
Kız zaten kafam bbozuk mfk ilişki günlerine göre 3-2-3-2 kafayi vurarsambenim sonum felaket olue

Aşko napalım daha içeriye tabelamı yaptırayım yumurtalıklara giden yol son 2 km

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…