Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim canim, inşaallah en kısa zamanda düzelir stres yapmasin,rezene demleyip içsin sütü artiriyor bebişinde gazına çok iyi geliyor

Anladim canim, inşaallah en kısa zamanda düzelir stres yapmasin,rezene demleyip içsin sütü artiriyor bebişinde gazına çok iyi geliyor
Ayy aşko dedim ben ordaki hemşireler izin vermedi kız içsin rezene bitkisel şeyler yasak dediler ben kızımda emzirirken içiyodum hemen cortluyodu çok kolayca

Ben bu z kuşagından herşey beklerim oğlumun hakkını yiyorum ya çocuk dogduktan sonra bozmuştu benim ayarlari ikinci bebiş gelmeden toptan sıyırtdı bana kafayi
benimki birinci olcak bide gelmeden yedirtti kafayı ikinciye sağlam bişey bırakmcak belli
Oha çüş derim vallaha o zaman sorun bizde değil adamlarda der çekilirim kenara aşkooo
aşko zaten bence bizde değil yani biz daha napalım kendi kendimize çocuk yapcaz nerdeyse

İnşaallah canim , anladığım kadariyla bünyen zayıf,bi güzel kendini toparla vücudun güçlensin sonra gelsin bebiş
Bu ayim hep hastalıkla geçti ya sağlık olsun aşko bi daha ki ay bomba gibi düşcez topiğe inşallah aşkım ama bünye işi benlik bişey değil artık ya napsam fayda etmedi

Ayy aşko dedim ben ordaki hemşireler izin vermedi kız içsin rezene bitkisel şeyler yasak dediler ben kızımda emzirirken içiyodum hemen cortluyodu çok kolayca
Gıcık şeyler evde kendi yapsin içsin takmasınn hemşirelerin lafına
Evet benim oglumda altli üstlü çıkarıyordu

Gülmekten gözlerim yaşardi ya haklısın canim aklima bişey geliyor onu yaparim her haldepeçeteye geriye akan spermleein yüzüne tükürürüm her halde
kız kahkaha attım kocam yattı geri gelecek deli deli neye gülüyorsun diye ama bi mantklıda geldi bende tükürcem suratlarına belki gururlarına yediremezler tutar

Ayyyy bende seni o kadar iyi anlıyorum ki şuannnnn ama inşallah en yakın zamanda bizde güleceğiz bizde kucağımıza alacağız O duyguları en güzel şekilde bizde yaşayacağız inşallah bebeğimmmm
Ayy inşallah en çok bu topicteki kızların bebişlerine sevinicem herhalde çok bekledik hepimiz

kız kahkaha attım kocam yattı geri gelecek deli deli neye gülüyorsun diye ama bi mantklıda geldi bende tükürcem suratlarına belki gururlarına yediremezler tutar
Tükür aşko zaten başka çare bırakmadılarkalleşler o kadar masrafa giriyoruz,tonla ilaç kullanıp pozisyondan pozisyona giriyoruz bitürlü yolu bulamiyorlar

Gıcık şeyler evde kendi yapsin içsin takmasınn hemşirelerin lafına
Evet benim oglumda altli üstlü çıkarıyordu
Kız hemde ne gıcıklar ama doktor var ya efsane adam bayıldım harika bir doktor ❤ Kız yıkanamadı bile aşko hemşireler sakın yıkanmasın dedi dün doktora gitti doktora ne zaman yıkanabilirim demiş oda hala yıkanmadın mı diyince böyle böyle dediler bana demiş doktora

Aşko kendi kendimize oluyo mu oluyosa hemen yapalım adamlardan hayır yok
Kız benimde haberm yoktu varmş öyle bişey geçen yabancı iki kadın evlenmiş işte ultrason fotoğrafıyla anne oluyoruz diye öpüşerek fotoğraf atmşlar kardeşime yolladım dedim bu nasl oluyor acaba diyoki abla geri kalmışsın artık kendi iliğindenmi bişeyinden onu tam hatırlamıyorum bak hamile kalabiliyormuşsun bazı ülkelerde varmş şuan herhalde öyle çocuk oluyor dedi ağzım açık okudum

Bu ayim hep hastalıkla geçti ya sağlık olsun aşko bi daha ki ay bomba gibi düşcez topiğe inşallah aşkım ama bünye işi benlik bişey değil artık ya napsam fayda etmedi
Ayy hadi inşaallah canimRabbim yardımcın olsun
İnşaallah bünye işi de çözülür merak etme

Ayy evet onu bende gördüm ıyyy iğrenç ya öyle ortama birde çocuk getiriyorlar

Tükür aşko zaten başka çare bırakmadılarkalleşler o kadar masrafa giriyoruz,tonla ilaç kullanıp pozisyondan pozisyona giriyoruz bitürlü yolu bulamiyorlar
Tükürcem sinirlendim ben daha napaym diye bi konuşmadan sonra tükürcem işte
Kız aceba gözleri mi bozuk ilişki öncesi balık yağı falan mı sıkalım içeriyegitmemiş içsinler
Kesin bozuk kesiiiiin tek yol var içerde neuini bulamıyorlar bi anlasam hayır bitanede değiller biri bulamadı diğer milyonlarcasına noluyor sürü psikolojisi aşko biri gitmeyince diğerleride gitmiyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…