- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.261
Tamam tamam aşko tam gaz odaklı bir şekilde gidiyorumAyyy biz uyuyoruz zaten git odaklan aşko aaaa olmaz böyle topla kendini ekşın var yumurta bekliyor
Iyiyim degerlendirmeye devamDelirmece aşko napalımsen napıyosun nasılsın?
Ben artık hissizleştimBen bu ay tutturamamışımhayırlısı neyse ki yine ekim ayındayım sabah ağladm üzüldüm falan geçti topladım önümüzdeki maça devam
Ay aşko şu test laneti hep mı yanıltır yaHoşgeldin aşko biz iyiyiz ben grip oldum ve galiba adet oluyorum sabahtan beri leke leke sabaha tam sökülürüm artık bu aydanda geçtisen nasılsın napıyosun
Bence böyle yapmaları daha iyi insan stres olmuyor çok kan al sürekli diyeValla canm ben burdaki doktorları anlamıyorum Ya sen vana klomen verdin sonra çağırsa baksana yumurtlama oldu mu iğne ister miyim. .. salı günü dr bakıyor alttan muayene değer 6-8 olması gerekir senin 18 çok yüksek gebelik şansın diyor ama bana bebek tutunsun diye ilaç vermiyor yolluyorBugün diyorum ki hcg kaç değer söyleyin 5 in altı diyor değer söylemiyor Bu arada canm progesteron 7.3 çıkmış
Bence yaptıkları bu sistem gayet mantıklıKız ben herşeyi dedim ğressdür dedi çıktı kadın ayrıca bana 1.5 sene dolmadan hormon tahlili yapmam dedi hey yavrum heyyy ama bak doğuda bir instgramdan arkadaş var bugün test yaptı pozitif altı testi Dr gitti ultrason girdi burada 5 haftalık olacaksın idrarda bakacak öyle onda direk yapmışlar eyaletlerden heralde canım ya
Düşünsene yanılıyormuşumAma yakından bi görsen ne cici kız kız anası bu dersinneyse bişeyi kırk kere söylersen olurmuş sustum inatçı aşkoo seni
Dicem artk ya kimyasal yaşaynca pıhtılaşmaya baktırmak istedim bakmadılar gıcıklar
Biz değiliz ayrıca sayımızda senden yüksek
Herşey gönlünce olsun çiçeğimKızlar gğnaydınnn
Saaat 10 da doktor kontrolüm var yumoslara bakcak doktor
Günaydın Hayırlı güzel haberler al canımKızlar gğnaydınnn
Saaat 10 da doktor kontrolüm var yumoslara bakcak doktor
Asılama öncesi son cıkıs kuzu bakalımm mfk nasıl büyütmüşmu yumurtalarımgörcemHerşey gönlünce olsun çiçeğim
Asılama öncesi son şans kuzu bu ay olmaz ise asılama mfk da kullanıyorum bakalım ne durumdalarGünaydın Hayırlı güzel haberler al canım
İnşallah ona gerek kalmazAsılama öncesi son cıkıs kuzu bakalımm mfk nasıl büyütmüşmu yumurtalarımgörcem
Ben regl oldum tatlım, tek haber bu@Lale95
@Safiye19 @mucizeyimben @GinnysMucizemmm16 @loirily R Random3 R raainbow _Umutlu_Pozitif_ ve diğer aşkolarım kusura bakmayın aklıma gelmiyor başka isim
Nasılsınız neler var yeni kaçırdığım
Allah bağışlasınKızlar bu ay hamile kalmamın sebebini maydonoz kürüne bağlıyorum isterseniz sizde bi deneyin rabbim büyük belki bu vesile olurDemgey3 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 R raainbow R Random3 @Lale95 @Safiye19 unuttuğum kızlar
Gitmez canım büyüyodur yumurta çatlama süresini yakalarsın bugün ilişkiye girinKızlar bişey soracağım bu gece benim yumurtlama gecem galiba cook fazla sol kasık ağrım var. Dün gece ilişki oldu en son eşim bu gece yok nöbette yarın akşam geliyor yani bu geceyi değerlendiremiyorum yumurta bosa mi gidiyor yaaave hala da ovulasyon pik değil bitliKedi @Veziir Mucizemmm16 @Lale95 _Umutlu_Pozitif_ S sultansultan90 @ucge ve diğer dostlar....
Allah razı olsun kuzumİnşallah ona gerek kalmazhepiniz dualarımdasınız
Olabılır kızSabah 6.30 da kasık ağrıma uyandım hala da ağrıyor. Ben adetken bile kolay kolay böyle ağrımaz. Acaba dünkü muayeneden dolayı mı oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?