- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #8.821
Almanlarda öyle diyorlarO ne kız ilk defa duydum![]()
Yani adet olduğun hafta çilek haftasındayım diyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Almanlarda öyle diyorlarO ne kız ilk defa duydum![]()
AhahahaAşko bide çat kapı oldu habersiz geldiler normalde bir gün önceden plan yapılır haber veririz ayarlarız ama bunlar bi anda yakınlardayız diyerek aradılar iki dakikaya geldiler haberli olsa ben onlar gelmedende ekşınımı hallederdim ahahahah![]()
Kız onlar öyle bana bunları içiriyosun sende tık yok diyo benimki de hala beğenmiyo da elindekini bulmuş bunuyoÇok haklısın dikkat edeyim bari
Hiç korkma emaneti Rabbimesen bolca dinlen yerinde olsam arada bi dışarı çıkarım hava al bide benim olmazsa olmasın tavuk çorbası but falan ne varsa haşlarım bol kırmızı biber sarımsak ve limon sıkar sıcak sıcak yerim covidi bile öyle atlattım bende
daha ne desin bu bebe
ayy benimki de dün beni sinir etti bi tatlı kaşığı içiyor onuda doldurmuyor midesi bulanıyormuşBen soğan suyu içtim dedim düşün yani sen bi tatlı kaşığı pekmez içemiyorsun
![]()
Ahahahah yavrum benim yaaa ben daha izinliyim aşkoBenimde yok aşko ama mecbur kalkıyorum![]()
İnşallah devam etcek halim kalır hahahhahaBisey olmaz dewamke hahahahah
Temizlikçi beni ekti bugünAllah seni güldürsünyaladim ne ya
afiyet bal şeker olsun
kız öyle deme vallahi beni de teşvik edeceksin ha sigaraya
İyi olmaya çalışıyorum canim,yahşi diyelim yahşi olalım![]()
Saol canım benim iyiki varsın iyiki varsınızYok aşko Estağfirullah ne demek
Her zaman buradayım biliyorsun
Oy AllahimYok aşko bekliyoruz gitmediler halen çok komik haldeyiz eşim msj atıyor bana mutfağı bari toplada vakit kaybetmeyelim saat geç oldu diye ahahaha![]()
AhahahahhahahŞaban gibi ahahaha
Sende iyi ki varsınSaol canım benim iyiki varsın iyiki varsınız![]()
Ekşını dıkşın yaptık bundan sonra aşkoHahahhahaha dıkşılandım mı kahkaha attım gece gece ahahahhshdh
İşte bir şey daha öğrendimAlmanlarda öyle diyorlar
Yani adet olduğun hafta çilek haftasındayım diyorsunçok saçma dimi
Yapmaz ya yapsa rezil oluruz zaten aman amanAhahahahhaman aman okumasın benim ki yaptı senin ki yapmasın kurban olam
![]()
Of ya evet yorgun halde ev temizlemekde nedirTemizlikçi beni ekti bugüngerçekten ihtiyacım olmazsa çağırmam da o yorgunluğun üstüne bide evi temizledim
yok sen hiç başlama hiç yahşi degil paranı yakıyorsun sadece bide ciğerleri
![]()
İşte haftasonu olsa asla düşünmemde çok geçe kalınca adam uyanamıyor 6:30 da çıkıyor evden 7 de işte oluyorAhahahaay misafiri severim ama bir anda gelipte geç saatlere kadar oturan misafiri sevmem ya birde yarın iş güç var insanlar biraz düşünceli olmalı ya
![]()
Ay ne saçması kızz ay çok hoşuma gitti bence regl oldum yerine çilek haftasına girdim diyelimAlmanlarda öyle diyorlar
Yani adet olduğun hafta çilek haftasındayım diyorsunçok saçma dimi
Allah aşkına iki gram canım var oda bebek uğruna gitcekKızz anaa ne çok söylendinnniyi tarafından bak azcık istememesinden daha iyi
ekşın dıkşın bol olsun
Sağol kuzuumm yarın paptya çayıda yapaym ben o zaman
Sabah akşam köpeğimin tuvalete çıkarıyorum zaten onla biraz yürüyüş yapıyorumAnaaamm bak bi canım istedi vallaaa
yarın yapyım bol kırmızı biber limon sarımsak oohh
![]()
Oy Allahimçok komik durum yaa ben de yaşadım aaalasından hemde
![]()
Mahremiyet yok ki onlardaİşte bir şey daha öğrendim
Aynen aşko o zaten düşüncesizlik yoksa haftasonu gelen gelsin, yaaa çok erken kalkıyormuş ya yazık vallaİşte haftasonu olsa asla düşünmemde çok geçe kalınca adam uyanamıyor 6:30 da çıkıyor evden 7 de işte oluyor