Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko bide çat kapı oldu habersiz geldiler normalde bir gün önceden plan yapılır haber veririz ayarlarız ama bunlar bi anda yakınlardayız diyerek aradılar iki dakikaya geldiler haberli olsa ben onlar gelmedende ekşınımı hallederdim ahahahah🤣🤣🤣🤣
Ahahaha 🤣🤣🤣 ay misafiri severim ama bir anda gelipte geç saatlere kadar oturan misafiri sevmem ya birde yarın iş güç var insanlar biraz düşünceli olmalı ya 😤

Çok haklısın dikkat edeyim bari 🥰

Hiç korkma emaneti Rabbime 😉 sen bolca dinlen yerinde olsam arada bi dışarı çıkarım hava al bide benim olmazsa olmasın tavuk çorbası but falan ne varsa haşlarım bol kırmızı biber sarımsak ve limon sıkar sıcak sıcak yerim covidi bile öyle atlattım bende 😍

daha ne desin bu bebe 😍

ayy benimki de dün beni sinir etti bi tatlı kaşığı içiyor onuda doldurmuyor midesi bulanıyormuş 🤦🏻‍♀️ Ben soğan suyu içtim dedim düşün yani sen bi tatlı kaşığı pekmez içemiyorsun 😤🙄🤣🤣🤣
Kız onlar öyle bana bunları içiriyosun sende tık yok diyo benimki de hala beğenmiyo da elindekini bulmuş bunuyo 🤣🤣🤣🤣

Allah seni güldürsün 🤣🤣🤣🤣🤣yaladim ne ya🤣🤣🤣🤣🤣🤣 afiyet bal şeker olsun😍😍 kız öyle deme vallahi beni de teşvik edeceksin ha sigaraya🤣🤣🤣🤣
İyi olmaya çalışıyorum canim,yahşi diyelim yahşi olalım 😅
Temizlikçi beni ekti bugün 🤣gerçekten ihtiyacım olmazsa çağırmam da o yorgunluğun üstüne bide evi temizledim 🤣yok sen hiç başlama hiç yahşi degil paranı yakıyorsun sadece bide ciğerleri 🤣🤣🤣

Temizlikçi beni ekti bugün 🤣gerçekten ihtiyacım olmazsa çağırmam da o yorgunluğun üstüne bide evi temizledim 🤣yok sen hiç başlama hiç yahşi degil paranı yakıyorsun sadece bide ciğerleri 🤣🤣🤣
Of ya evet yorgun halde ev temizlemekde nedir ☹️☹️😐😐yok kız söylediyime bakma eşim kapıdan değil direk pencereden atar beni🤣🤣🤣🤣🤣

Ahahaha 🤣🤣🤣 ay misafiri severim ama bir anda gelipte geç saatlere kadar oturan misafiri sevmem ya birde yarın iş güç var insanlar biraz düşünceli olmalı ya 😤
İşte haftasonu olsa asla düşünmemde çok geçe kalınca adam uyanamıyor 6:30 da çıkıyor evden 7 de işte oluyor

Kızz anaa ne çok söylendinnn 😂😂 iyi tarafından bak azcık istememesinden daha iyi 😂😂 ekşın dıkşın bol olsun😂😂😂

Sağol kuzuumm yarın paptya çayıda yapaym ben o zaman😍

Sabah akşam köpeğimin tuvalete çıkarıyorum zaten onla biraz yürüyüş yapıyorum 😍 Anaaamm bak bi canım istedi vallaaa 😍😍 yarın yapyım bol kırmızı biber limon sarımsak oohh😂😂
Allah aşkına iki gram canım var oda bebek uğruna gitcek🤣🤣🤣

Back
X