Canım neden bu kadar acıyor

ruhsuz deli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2025
38
14
3
27
Ablalarım benim bu yaşadığım süreçte neden bu kadar canım acıyor...
Yaşadığım berbat ötesi evlilikti ama yinede içim acıyor haftaya boşanacağım ama beynin kalbim benimle alay ediyor beni sanki hapsetmişler gibi hissediyorum nasıl kalkacağım nasıl toparlanacağım bilmiyorum lütfen lütfen bana yardım önerisinde bulunun

Eski konunuzu hatırlıyorum oldukça berbat bir durum size yaşatılan bence bu zor süreçte hisleriniz normal çünkü kimse boşanmak için evlenmez

Tek ilaç zaman galiba. Zamanla herşey geçiyor.
Çok kötü bir evlilikse kurtuldum diye bak olaya biraz daha hafifler o zaman.

Ya adamlar saniyesinde baska kadinlara istek atiyor arayisa geciyor bizim kiz da icim aciyor diyor ,şaka gibi.

Duygusalligi birak mantigini simdi kullanmayacaksak ne zaman kullanacaksin keyiften acilmadi o davalar ,aliskaniktir,bir yere bir duzene aliskanliktir dogrudurda ama isi abartip beynim kalbim alay ediyor falan ne oluyoruz

Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?” Şems-i Tebrizi.

Haklı olabilirsiniz belki de yeni olduğu için bu şekilde karmaşık bi durumdayım ama içim içimi yiyor canım acıyor

Ya adamlar saniyesinde baska kadinlara istek atiyor arayisa geciyor bizim kiz da icim aciyor diyor ,şaka gibi.

Duygusalligi birak mantigini simdi kullanmayacaksak ne zaman kullanacaksin keyiften acilmadi o davalar ,aliskaniktir,bir yere bir duzene aliskanliktir dogrudurda ama isi abartip beynim kalbim alay ediyor falan ne oluyoruz

Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?” Şems-i Tebrizi.
Katılıyorum. İlişki ne şekilde olursa olsun anında arayışa giriyorlar kızlar da acı çekiyor..

Oluyor ne kadar berbatta olsa ayni evdeyken keske bundan kurtulsam dedigin insan icin bile ayrilinca insanin cani yaniyor üzüluyor.Kolay degil duzen degisiyor belki aile evine donuluyor cocukta varsa zor oluyor .Evinde kalmaya devam etsen bi o eksik hersey ayni bazen dusunceler geliyor.simdi beraber olsaydik ne yapardik.yada rutin yapilan seyler vardi o zamanlar sanki bi bosluk oluyor gibi.ama sonra ne olur zaten suan hissettigin seyler olmadigi icin bu durumdasin deyip kendime geliyorum:) ben.Yine de zor bir durum heleki sevgi varsa cok daha zor.

Back
X