dna testiyle alır yavrucuğu![]()
Benim de kafam karıştı çocuğun adını kendi adini koymus adam. Nasıl koymuşlar anlamadım. Belki de yapıldı bile dna testi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dna testiyle alır yavrucuğu![]()
Konu Sahibi adam ile evli değil ise adam elini kolunu sallayarak gidip bebeği alamaz zaten. Mahkemeye başvurup çocuğun kendinden olduğunu kanıtlamak zorunda. Yani bebek her türlü çocuk esirgemeye veya kızın ailesine gidecek gibi.
Bunca pislikten sonra o cocugun o adama kalmasini burdaki kimse istemiyor off..........sosyal medya kampanyasi, Ayse Arman'a yazmak, birinden birini yapsak da o adam yaptiklarinin bedelini odese. Bu sekilde evlat edinmek isteyen ciftler de Kaan'dan haberdar olur. Evlat hasretiyle yanan bircok iyi aile var, o murdar adam yerine adam gibi bir ailesi olur cocugun.
kıyamam ya.. burada kimleri yorumluyoruz ne onların ne de bizim 1 saat sonramız belli değil.. haberi ilk okuduğumda çok üzülmüştüm ama kk kadını olduğunu duyunca daha da üzüldüm, çok bencilce olacak ama.. özellikle buradaki kadınlara hiçbir şey olmasın istiyorum, rabbim hiçbirimizi evladımızdan, sevdiklerimizden ayırmasın..
Bunca pislikten sonra o cocugun o adama kalmasini burdaki kimse istemiyor off..........sosyal medya kampanyasi, Ayse Arman'a yazmak, birinden birini yapsak da o adam yaptiklarinin bedelini odese. Bu sekilde evlat edinmek isteyen ciftler de Kaan'dan haberdar olur. Evlat hasretiyle yanan bircok iyi aile var, o murdar adam yerine adam gibi bir ailesi olur cocugun.
Ayşe Arman' a yazmak iyi fikir yalnız ben kadının mail adresini Hürriyet' deki sayfasından falan bulamadım benim beceriksizliğim mi acaba ?
Allahım konuyu okurken aklıma gelmişdi.Tv de seyretmişdik geçen.Çok üzgünümKeşke elimden bir şey gelse8 aylik hamile bir bayana araba çarpmıştı tatlı almaya giderken bebegi doğmuş süt kampanyası yapılan mi? Cok üzüldüm cok
Kızlar iyi hoş diyorsunuz keşke işe yarasa Kaan bebek verilmese o adama,gayet haklısınız ama hayattayken bunca iftirayı atan adam,ölmüş kadının arkasından neler anlatır ,ne iftiralar atar Allah bilir. Birde muhakkak kabul etmez ben bunları yaptım bu kadina diye. Kesinlikle sıyrılır diye düşünüyorum. Ailesi zaten evli diye bahsediyor Tuğba'dan,ortaya çıkmasını istemiyorlar belliki evli olmadıklarının. O ailede,adamda umurumda değil ama işin birde bu boyutu var. Sanki ihbar ettiğimizle,ortaya çıkardığımızla kalacakmışız gibi hissediyorum.
Off ne berbat bir durum ya. Allahım ne yapalım,nasıl yapalım bilemiyorum,tek bildiğim olan gidene oldu,geride kalan minnacık bebeğede tabi .
Aynen canım aynen. Ne bileyim bilsem ki kanıt kabul edip o adamı anasından doğduğuna pişman edecekler biz konuları bir yerlere ulaştırınca,bir dakika düşünmem ama bu ülkede alenen kamera karşısında suç işleyen bile serbest kalıyor,kaldı ki bunları nasil ispatlayabileceğiz. Dese ki psikolojik sorunları vardı uydurdu,yırttı adam zaten. İlerde bu çocuk büyüyünce annesinin adını aratınca kaza haberi yanında babası olacak herifin iftiralarınıda okuyacak. Bilemedim. Çok üzgünüm ama inan ne yapsak doğru olan olur bilemedim,tıkandım.Ben boyle dunyanin
adaletin
hayatin
kaderin
o kadina da cocuguna da damga vuracak insanlarin
topunun carkina s...yim.
Ben boyle dunyanin
adaletin
hayatin
kaderin
topunun carkina s...yim.
Allah o adamın belasını versin.Ben boyle dunyanin
adaletin
hayatin
kaderin
topunun carkina s...yim.
Yurda versinler o adamdan daha iyi sahip çıkar devlet.Konu sahibi o adamın soyadını bile vermek istemezken pislik kendi adını da çocuğa vermiş yusuf kaan diye.
Ne yüce gönüllü bir kadinmiskorkma oğlum sen sen sağlıklı ol sağlıkla gel kucağıma ben seni her kötülükten korurum ben sana kendimi feda ederim hiç bir şeyden mahrum bırakmam yeter ki seni koruyanyüce Rabbim yanımızda olsun bizim sınavımız büyük oğlum ama olsun biz bu sivavidabirlikte aşacağız annen seni çok seviyor canım oğlum...
Bunlari yazmis cok uzuldum hala agliyorum...