Bence de mantikli ozellikle dna testi isteme durumu falan cocuk bilse babasina düşman olur yavrumAy arkadaslar,bu durumu medya biliyormus yalniz. Cocuk ileride etkilenmesin diye haber yapilmiyormus. Guvenilir bir kaynaktan ogrendim.
BilemedimBence de mantikli ozellikle dna testi isteme durumu falan cocuk bilse babasina düşman olur yavrum
Ve surekli okur etkilenir ki biz bile nasil etkileniyoruz bu yazidan.
Bence o abla falan sahip çıkmayacak bebeğe. Röportajları okudum da birinde biz bebek için erken olduğunu düşünüyorduk ama Tuğba çok istemişti diyor. Alacaklarını sanmam bebeğiallahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın minik yavruyu.
Valla bende anlamadım ama bebeği istemeyecekler ona yol yapıyorlar gibi geldi. İnşallah yanılırım. O vicdansız babaya bırakmazlar kaani.Çok erken cümlesini hiç anlayamadım konu sahibesi 17 yaşındaki kız değil ki.
Kadın çarpan tarafın sigortası sağlık masraflarını karşılasın demişti bir röpörtajında. Hatta yanlış hatırlamıyorsam şu anki masfarlar değil sadece,sağlik sigortası yapılsın anlaminda söyledi ve ekledi ssk yok nasıl yapacağız diye.Bence baba istemediği için böyle bir cümle kurdu.Valla bende anlamadım ama bebeği istemeyecekler ona yol yapıyorlar gibi geldi. İnşallah yanılırım. O vicdansız babaya bırakmazlar kaani.
Bebegi karninda 8 aylikken trafik kazasi sonucu hayatini kaybetti ve bebegi yasiyo bu yüzden olabilirmi bu nasil bi üslup?
Bi yerde tutmuyor konu sahibi vefat etti.bebek sezeryanla dunyaya geldi.anne oldu[/QUOTE
Bilmiyordum. Üzgünüm.
Onu doğmadan reddeden baata baba ve akrabalarının yanında nekadar saglıklı bi pisikolojiyle buyuyecekkiAy arkadaslar,bu durumu medya biliyormus yalniz. Cocuk ileride etkilenmesin diye haber yapilmiyormus. Guvenilir bir kaynaktan ogrendim.
Son sayfalarda yazan sen ben diger uyelerBu son sayfalarda yazan kim anlayamadım.
Bu son sayfalarda yazan kim anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?