Kalp atisini 15 temmuzda duyduysan 6haftalik falandir. Nasil oglun oluyo? Cinsiyeti ne ara ogrendin? 3hafta gecmis 9haftalik.
Belki bunca dert sıkıntı arasında normal bir gebelik gibi , 5-6 haftalık koşup gitmemiştir kontrolüne .
Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlarınız için bebeğim 23 haftalik ailem başta çok karşı çıktı ama ben kıyamadım yavruma aldiramazdim onu bu adam malesef pireyi deve yapacak kadar kendi düşündüğüne inan biri ben evladım ve onun için herkese arkamı dönmüştüm hayat işte arkamda biraktiklarima yeniden aradım ben onların içinde ki öfkeleri anlayabiliyorum ama ne kadar yanımda olurlar onu zaman belli edecek ben evladıma elbet bakarım kendi soyadimida veririm ama çocuğum büyüdüğünde babam nerde dediğinde ki cevabım yok dik durmaya çalışıyorum bazen diyorum hatta ben anne babamı toprağa koydum bunlara göğüs girdim elbet bunada alisacagim dna testini yaptıracağım sadece utansın diye
doğuma kadar çalışabilseydiniz sonra 4 aylık toplu para alabilirdiniz. doğuma kadar çalışmaya bakın sigortalı olarak. hem hastane masrafları için hemde bebek sonrası için çok lazım olur. esas bebek varken çalışmak mesele.Malesef belirli bir mesleğim yok ama yıllardır iş ayrımı hiç yapmadım ben gerekirse evlere temizliğe gider merdiven siler yine yavruma bakarım yeter ki Rabbim güç versin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?