Ona o kadar üzülmüştüm ki haberleri bile izleyemedim facete süt kampanyası vardi gruplarda cok aci ve şimdi bu konu güncellenince gördüm allah yavruya uzun ömür versin annesi ah annesi ne hissetti ay cok kotu oldum...evet o bayanmis..tdilmec nicki gercek hayattaki isminin karsiligi..
Kızlar konu sahibi trafik kazasında ölmüş sanırım oğlu doğmuş yaşam savaşı veriyomus çok kötüyüm bursada trafik kazası geçirmiş içim parçalandı
8 aylik hamile bir bayana araba çarpmıştı tatlı almaya giderken bebegi doğmuş süt kampanyası yapılan mi? Cok üzüldüm cok
Ben anlamadım ne olmus sımdı nerden nasıl öğrendınız
sosyal medya da birkaç günden beri haber dolaşıyor. tatlı aşeren kadın tatlı almaya giderken kaza geçiriyor beyin kanaması geçiriyor. beyin cerrehaı ve kadın doğumcu eşliğinde çocuk sezaryenle alınıyor. kadıncağız organlarını da meğer bağışlamış daha önceden organlaraı birçok insana hayat oluyor. bunun üzerine haber oluyor birazda . ve 8 aylık doğan bebek kilo kaybedince annesütü ilanı veriliyor. baya da toplanmış. neyse rahmetli kadının adı ve soyadı sanırım tdilmec ki site üyeleri anlıyorlar haberlerdeki kadının konu sahibi olan kadın olduğunu
Az önce kazayı tekrar googleladım konu sahibesi ve oğlu Kaan'ın fotoğrafı vardı. Fotodan gerçekten çok kötü oldum, konu sahibesinin yüzü hem tanıdık geldi hem de yüzü sevimliydi gülerek bakmış. Allah o bebeğin babası olan itin belasını versin taz zamanda.
Az önce kazayı tekrar googleladım konu sahibesi ve oğlu Kaan'ın fotoğrafı vardı. Fotodan gerçekten çok kötü oldum, konu sahibesinin yüzü hem tanıdık geldi hem de yüzü sevimliydi gülerek bakmış. Allah o bebeğin babası olan itin belasını versin taz zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?