Canım oğlum

Az önce kazayı tekrar googleladım konu sahibesi ve oğlu Kaan'ın fotoğrafı vardı. Fotodan gerçekten çok kötü oldum, konu sahibesinin yüzü hem tanıdık geldi hem de yüzü sevimliydi gülerek bakmış. Allah o bebeğin babası olan itin belasını versin taz zamanda.
Bende dün akşam merak edip bakmıştım ,hatta çarpan serbest bırakılmış diye çok üzülmüştüm. Şimdi çaresizliğini okuyunca çok kötü oldum ya. Zaten çok etkilenmiştim,o resim gözümün önünden gitmiyor benimde baktığımdan beri.
Birde organ bağışı yapmış,6 kişiye umut olmuş,hayat vermiş güzel insan,Rabbim mekanını cennet eylesin. Bebeğinide korusun inşallah. O baba müsvettesine zaten diyecek laf bulamıyorum,iki yakası bir araya gelmesin inşallah

sosyal medya da birkaç günden beri haber dolaşıyor. tatlı aşeren kadın tatlı almaya giderken kaza geçiriyor beyin kanaması geçiriyor. beyin cerrehaı ve kadın doğumcu eşliğinde çocuk sezaryenle alınıyor. kadıncağız organlarını da meğer bağışlamış daha önceden organlaraı birçok insana hayat oluyor. bunun üzerine haber oluyor birazda . ve 8 aylık doğan bebek kilo kaybedince annesütü ilanı veriliyor. baya da toplanmış. neyse rahmetli kadının adı ve soyadı sanırım tdilmec ki site üyeleri anlıyorlar haberlerdeki kadının konu sahibi olan kadın olduğunu
Vay be benım olsa hıc aklıma gelmezdı
kadıncagıza cok uzuldum cok bebek sahıbı olmak ıstıyormus zaten yazısındanda bellı
acaba o adamla ne olmuslar evlenmemısler sanırım oyle anladım haberden.
Allah rahmet eylesın, olumu hıc bırımız tatmadık ama ben sankı sımdı olsem bılmıyorum ruh aglarmı ama ardımda oglumu bıraktıgım ıcın feraha kavusamam gıbı gelıyor cok uzgunum :(

Teyze + dayı olsam avukat tutardım, kanıt olarak bu konunun linkini verirdim. Önce benim değil de , kadını üz sonra da bebeğe bedavadan kon yok öyle.

ahh cherry bebeğe konacak karakterde biri değil ki adam belli yani. kadıncağızın canını nasıl da yakmış benden değil bu çocuk diye :( belli ki babalık da yapmayacak. belki bebeğe yardım şu bu gelirse onu bile bebeğe kullanmayacak. inan çok fazla üzüldüm. sanki konu sahibi de parçalanmış bir aileden geliyor. eski konularına biraz bakayım dedim de başlıklarına ancak bakabildim. inş kaan bebek mutlu bir bebek olarak başlar mutlu bir yetişkin olarak ilerler hayatta.

Profilindeki linkteki gazetede yazıyordu haber.
Belki ailesi istemiyor olabilir, bilmiyoruzki işte neler olacak.
Ailesi aracın trafık sıgortasından cocuga hayat ve egıtım sıgortası yapılmasını ıstemıs. Maddı zorlukları herkes asamaz demısler. Kıyamam ama ben o yavruya babasının bakmasını ıstemıyorum benım kuzenımın 10 kusur senedır cocugu olmuyor her hafta onun aglamalarına sahıt oluyorum . Mesela olmaz ımkansız ama o bebegı onlar alsalar hem cok severler hemde cok guzel cok temız cok mutlu bır geleceği olurdu

Babasına geçen gün bir şaka yaptım ve babalık dedim bunu başka yere çekti ve dna yaptiracagini söyledi zate bunu yaptirmasindan tek bir korkum yok ailemi aradım destekler şu an bundan sonrası kısmet artık

Hatırladım seni. Tek sakayla olacak bir şüphe değil bu bu arada. Yüzüne gitsen bu çocuk senden değil desen adam emin ise yok benden der yani. Bu adamın olayı başka söyliyim ben sana.

Daha önce yazdıklarına baktım hem annesi hem babası yokmuş vefat etmişler ...bir ablası al adamdan parayi aldır çocuğu falan demiş .....bir ara yazismistik evladına kavuşaçağım ani bekliyorum demiş ama garibim kavuşamadı ...umarım babasına verilmez ...o pislik dna testi istemişti ....umarım evlat kokusuyla yanıp tutuşan birine verilir..

Daha önce yazdıklarına baktım hem annesi hem babası yokmuş vefat etmişler ...bir ablası al adamdan parayi aldır çocuğu falan demiş .....bir ara yazismistik evladına kavuşaçağım ani bekliyorum demiş ama garibim kavuşamadı ...umarım babasına verilmez ...o pislik dna testi istemişti ....umarım evlat kokusuyla yanıp tutuşan birine verilir..
Sankı bısey yapmamız gerek gıbı hıssedıyorum ama ben

Bebeğin babası hakkında hiç haber yoktu gazetede..

Şöyle bir şey gördüm bir haberde:

Yusuf Kaan bebeğin babası Yusuf Dilmeç de ihtiyacın 6 annenin sütüyle giderildiğini söyledi. İlk günden bu yana yaklaşık 700 annenin Kaan’a sütünü vermek istediğini belirten Dilmeç şunları söyledi: “Şu anda hastanenin süt deposunda yer kalmadı. İstanbul ve Bursa’dan sütünü soğutucuya koyup gelen anneler oldu. Biz de bu desteği görünce ihtiyaç fazlası sütlerin başka çocuk hastanelerine gönderilmesini istedik. Yusuf Kaan da annesi gibi başkalarına umut oldu.”

Önceki yıllarda bir bayanda hapşırırken vefat etmişti bebegi doğmuştu tüm Türkiye nerdeyse çocuga bakmak istemişti ama o arada oksijensiz kaldigi için sorunlar olmustu ve o cocugu kimse sahiplenmedi yine böyle olursa diye üzülüyorum... sosyal hizmetler alsa ne değişecek ordada iyi bakıldığına inanmıyorum...ilgi şefkati kim verecek off yaa offf

Back
X