- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi setenaysetenay
Kızlar bir erkek kardeşim var 3 yıllık evli başka sehirdeler.ben de evliyim annemlerle aynı sehirdeyim .Dün kardeşim ve eşi günü birlik bir arkadaşlarıyla buraya geldiler.arkadaslarinin işi vardı annem de onlar işini halletsin hep beraber akşam bizde yemek yiyelim dedi.aksam da annemlerin iki düğüne gitmesi gerekiyordu.belli etmedi tabi.onlar yemek yer çıkarız diye düşündü.bir şekilde ikisinde de az az dururuz ne olcak dedi.gunduz eşimle kardeşimleri gezdirdik.tabi benim kız söyledi akşam düğüne gitcem annanemle diye onlar da a düğün mü vardı dediler olsun akşam zaten ne olacak falan dendi.ilk zamanlar sorun yaşanmıştı aslında kardeşimin eşiyle burda konu acmistim genelde onu haksız buldunuz.zaten bizden yana birşey yok mümkünse annemler ve biz birşey yansitmadik o kendi ailesiyle yaşadığı problemler dolayısıyla biraz stresliydi,severim kendisini aslında sorunumuz da yok şuan.dun akşam üstü 5 gibiydi.Kardeşim arkadaşları için ne zaman gelceklerki dedi.sonra belki 6 gibi gelirler dedi.esi kaçta çıkarız dedi kardeşim de 8 -9 gibi çıkarız belki dedi.annem de aman çocuğum o zamana da kalmayın dedi gülerek.bir anda kardeşimin eşi tamam canım yer çıkarız sorun değil deyip baya suratı asildi.annem de ay kızım gücendirdim mi seni şakayla karışık dedim yabancı değilsiniz diye dedi o da yok ya gücenmedim diyor ama baya tripli.kardesim de esprili bir tiptir küstün mu kız küsme çıkarız istediğimiz zaman diyor ama annemin yüzü nasıl düştü.ben de gayet doğal davranmaya hiç olayın içine girmemeye çalışıyorum.annem o andan itibaren yırttı kendini.durmadan kıza espri yapmaya çalışıyor ilgilenmeye çalışıyor.O da öyle trip atıyor ki anlatamam.babam geldi sonra arka odada annem babama böyle böyle dedim kırıldı herhalde çok üzüldüm dedi babam da anneme kızdı su denecek laf mı gelmişler niye böyle diyorsun diye.Eşim de bir yandan bana annen ne bu kadar yüz veriyor ne abartti annen de amma da çabaladı sinir oldum dedi.nasil moralim bozuldu ya belli etmedim tabi onlar gidene kadar yakın davrandim.sizce haklı mıydı ki .Ben olsam pek bozulmam kvm dese doğal bir şekilde .Kardeşim de onu düzeltcem diye şekilden şekile girdi