- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi setenaysetenay
-
olurdu sadece onlar olsa ama arkadaşları da gelecekti ya annem onları yemeğe davet etmişti onları bırakıp gitse de olmazdı işte.Anneniz hata etmiş. Eşimin annesi bana da öyle dese bozulurum. Bir de anneniz evde olmasa ne olur? Kardeşiniz ve eşi otursunlar evde. Orası onların da evi sayılır. Neden evden yollamaya çalıştınız düğün var diye? Ben oraya takıldım.
Aslında sık geliyorlar çok uzak değil de bir an düşüncesizce söylendi işte.ama çok büyüttü gibi geldiyani başkasını dügünü icin hiç gönül kirmaya deger mi anneniz haksizlik etmiş dogrusu bide baska sehirlerde yasiyorsunuz sonuc itibariyle uzaktan gelinmis. eger annenizin işi olmasaydi ve acaba kiz yemekten sonra hemen gitmeye kalksaydi ozamanda yediler kaçtilar dermiydiniz acaba. bide bu yönden bakmaya calisin.
haberli ama ani bir şekilde oldu.biliyorlardi evet doğru ben bilsem zaten çabuk çıkalım düğüne gitceklermis derdim ama işte annemler de hep gelin damat haklıdır onlari hiç hatalı görmezler :)haberli mi geldiler habersiz mi gerci her halukarda gelene oyle denmez ama kızınız soylemis aksam dugun var diye gelin de bile bilemi 8-9 gibi cıkarız dedi ben olsa dugun varmıs erken cıkalım onlarıda engellemeylim derdim
Gönlünü almaya çalışmasına sinir olmadım bunların yaşanmasına sinir oldum.hatta ben de oldukça yakın ve neşeli davranmaya calistimMisafire oyle denir mi bence babaniz hakli kiz da tabiki bozulmus misafir olarak gittigi bir yerde boyle soylenince, ayri sehirlerde yasiyolarmis hadi ayni sehirde olsalar tamam olabilir belki de... Oyle bile olmaz yani ayip oyle seyler soylenmez oturmaya gelen insana.
Kardesiniz de esinin gonlu kirilmis tabiki sekilden sekle de girer her sey de yapar o mutlu olsun diye karisi sonucta.
Hem anneniz yemege cagiriyor hemde erken gondermeye calisiyor hos olmamis.
Siz de neden kizin gonlunu almaya calismalarina sinir oldunuz ki?
Eşim annemleri çok seviyor kız baya trip attı ilk zamanlar eşim de annenin hiç hakettiği davranışlar değil derdi.anneme haksızlık yapıldığını düşündü ve böyle dedi bana.Burda hepinizi anladımda eşinize ne oluyor
annem baya abartir damadına ve gelinine karşı ince düşünmeyi.her zaman ben ve kardeşim haksız onlar haklıdır :)Mukemmel bir anneniz var...kiyamam nasilda cabalamis toparlamaya ...yabanci gormediginden kacmis agzindan kotu niyetli olsa toparlamaya neden ugrassinki...gelininiz egosunu epeyce beslemistir
Evet işte hata oldu aslında ama 6 da yemek yeyince zaten yola gitcez diye 9 a kadar da kalmazlar diye düşündü sanırım.aslinda onlar da düğünü bildiklerinden erken kalkmaya calisabilirlerdi olan da oldu tabiAnneniz o kadar kalmayin demek yerine biz gidecegiz ama siz keyfinize bakin demeliydi.Hem yemege davet edip hemde erkenden gidin imasi hos degil.
düğünler mecburi gibiydi gitmesi gereken yerlerdi o yüzden .hatalı oldu o laf aslında ama dediğiniz gibi karşılığında baya abartti sankiOğlu gelmiş uzaktan.düğüne gitmese de olurdu.
Gerçi bende düğün kültürü yok hiç sevmem düğünleri :)
Gelin de fazla abartmış
Sizi bile birebir ilgilendirmeyen bir konuya eşinizin sevgisini bahane ederek müdahil olması doğru değilEşim annemleri çok seviyor kız baya trip attı ilk zamanlar eşim de annenin hiç hakettiği davranışlar değil derdi.anneme haksızlık yapıldığını düşündü ve böyl
Dokuzda kalkmasalar ne olacak o evde daha once yasamis bir evlatla esi var kalabilirlerdi anneniz cikip gidebilirdi.Evet işte hata oldu aslında ama 6 da yemek yeyince zaten yola gitcez diye 9 a kadar da kalmazlar diye düşündü sanırım.aslinda onlar da düğünü bildiklerinden erken kalkmaya calisabilirlerdi olan da oldu tabi
Gelin hanim simarik
Yemege oturursun, kvnin dugune gitmesi gerektigi saatte de ya cikar gidersin ya da dersin ki annecim siz rahatsiz olmayin, ben sofrayi toplar sizden sonra da cikarim siz planinizi bozmayin dersin. Normal bir ailede kv kendi evinden cikip bir yere gitse gelini o evde bir saat daha kalsa ölmez yani yabanci ev degil ki
işte arkadaşları da misafir olarak gelecekti ya akşam ondan annem çıkıp gidemezdi.sanirim arkadaşlarına çaktırmadan onların işini kolaylastiracaklarini düşündü ama yanildi :)Dokuzda kalkmasalar ne olacak o evde daha once yasamis bir evlatla esi var kalabilirlerdi anneniz cikip gidebilirdi.
Erken kalkmadiklari icin siz dusuncesizlik ettiklerini dusunur ayiplardiniz ama daha birsey olmadan suclu duruma dusmus anneniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?