Canım sıkıldı kızlar bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu zamana kadar onları özel yaşam alanlarinda rahatsız etcek durumda bir şey yaşanmadı zaten.cocugumun çok hareketli olması üstünü başını kirletmesi vs.bana diyorlar Allah yardimcin olsun sen çok sabirlisin.aslinda kendilerince iyi bir söylemeye çalışırken batirdilar diye düşünüyorum.

şartları bilmiyoruz ama kesinlikle küçük çocuklu biriyle aynı evde kalmazdım ben bekar olsam. dertsiz başa dert ne gerek var ya

çocuğa kimin böyle söylediği büyük önem taşıyor, ayda yılda gördüğünüz birinin bunu söylemesi ayrı sizinle birlikte yaşayan birinin söylemesi çok çok ayrı
konu bir anneye bunun söylenmesi değil aslında

Bilemiyorum belki kendi aralarinda konusmuslardir.Biraz empati yapin.Cocuk sizin olmasiydi diger ev arkadasinizin olsaydi siz rahatsiz olurmuydunuz?Belki gurultuden belkide odalarinin karistirilmasindan rahatsiz olmus olabilirler.Ben ozel alanimin kurcalanmasindan rahatsiz olurdum.

Ben de empati yapıyorum elbette onlar için de zor olmuştur belki.dedigim gibi bu zamana kadar sorun yaşamadık,böyle bir şey hissettirmediler en azından. Bu zamana kadar hep arkadaşça yaklaştım onlara,onlar da aynı sekilde.bu konu haricinde de bir sıkıntı yasamadik ,şu son zaman yasandi.Gurultu konusunda herhangi bir sıkıntımız olmadı.Aksine onlar müzik vs açarlar.ben de hiçbir zaman sorun etmedim bu tarz şeyleri.

Ama bu cümlelerde bir sorun yok ki

Çocuğun başkasının odasına girip, odayı karıştırıyor, buna sabretmişler yeterince. Ve bu hiç hoş değil. Senin buna en başından müdahale etmen gerekirdi. Olayın sadece yemek yeme sırasında olanlar olduğunu düşünmüyorsundur umarım. Büyük ihtimal artık sabırları kalmamış. Asıl onların senin bu durumu düzeltmediğin için alınmaları gerekmiyor mu sence?

Bu kadar olayı dramatize edecek bir şey yok. Senden çocuk konusunda daha dikkatli olmanı istemişler, kendi düzenleri için.

Ama bu cümlelerde bir sorun yok ki
Evet zaten devaminda diğer söylediğim şeyleri söylediler.dovme konusu vs.ben kırıldığımı düzgün bir şekilde belirttim.sonrasinda yine konuştuk yanlış anlaşılma olmuştur vs diye.ben adım attım yani,kirmisimdir kalplerini diye.helallestik vs.fakat ertesi gun tekrar tavırlı ve uzak olmaları kalbimi kırdı.yapigereği de küs kalmayı sevmem büyük bir şey olmadığı surece.fakat çoğu zaman bunu yasiyorum.ben insanlara adım attıkça daha değişik bir durum oluyor

Teşekkür ederim yorumunuz için.fakat çocuğum sürekli girmiyor zaten odalarına.ben girdiği zaman da zaten anında müdahale ediyorum.

Benim kardeşim de bana sen anne olduktan sonra rahatlamissin bir genişlik gelmiş der.
Benim çocuğumun yiyip atma özelliği vardi.
Anneme gidiyordum annem sağolsun bana birsey demez ama kardeşim deliriyordu.
Çok sabirlisin buna katlanmak çok zor vs derdi.
Ki ben de döker dökmez supururdum yada atacağını anlasam elinden alirdim.
Ama bu huyu çok berbat birseydi şimdi yavaş yavaş geçiyor gibi ama yine arada yapıyor.
O an begenmiyorsa agzinda geveleyip atıyor.
Ben annesiyim tolere ediyorum her defasında söylüyorum vs ama başkası tolere etmez.
O yüzden ben karşı taraf için birşey diyemiyorum.
Aynı evden bir an önce çıkmaya baslayin.
Ben şuan kolay kolay kimseye gitmiyorum.
Orada biri birşey vereceği zaman tedirgin oluyorum.
Sürekli dökme yapma demek ve bir mücadeleye girmek aşırı yorucu.
Kendi evimde battı balık hesabi şimdilik idare ediyorum.
Annem hariç kimseye gitmiyorum.

Anne olunca anlarlar o işlerin öyle olmadığını
Ama bir çocukla 4 kadın aynı evde yaşamak da zor onları da anlamak gerek
Benim iki kardeşim var onlar bile anlamıyor teyzeleri olduğu halde başkası hiç anlamaz

Oncelikle arkadaslariniz psikopat sanırım. Ne olursa olsun doverim, sarsarim demek normal degil. Sanirim sabirlarinin sonuna gelmisler, toplu halde tavir almalari bunu gosteriyor.
Benimde cocugum var ve tahammulum sadece kendi cocuguma kadar. Bagirmasi, kirletmesi, dagitmasi, agzinin yuzunun yemek olmasi ve daha birsuru seyi bana cok sevimli geliyor ama sadece bana. Insanlarin odalarini karistirmasina müsaade etmeyin, ortak alanlar dagilip kirlendiginde olabildigince çabuk temizleyin derim. Isten gelip cocugun gurultusune maruz kalmaktanda yorulmus olabilirler

Kızlar zaten diyorum ya ortak alanda ortalığı batırma vs ya da oda kurcalama sürekli olan bir şey değil.oldugu zaman da ben temizliyor ve mudahele ediyorum.benim en çok takildigim durumlardan biri,siz karşı tarafa bir konuda kırıldığınızi söyleseniz,hatta sonrasında mevzu uzamasin diye adım atsanız ve problem olmadığını düşünürken size cephe alsalar ne hissedersiniz.ben arkadaş oldugumuzu düşünmüştüm.fakat alınan bu cephe bana böyle olmadığını düşündürdü.

Dyson diye belirtmeniz iyi olmuş

Teşekkürler yorumunuz için.gurultu konusunda bir sıkıntımız yok.elbette ağladığı vs.oluyor fakat dışardan bir gözle baktigmda kesinlikle rahatsız edici boyutta değil.aksine onlar yeri geldiğinde kızım uyurken müzik açarlar.ama bu zamana kadar bunlar problem olmadi

Bizim kendi odamızı kirletiyor zaten cogunlukla ortak alanda olduğu zaman da anında mudahale ediyorum

Onlar birbirlerini doldurmuşlardir. Birazcık zaman geçsin. Duzelirsiniz umarım. Siz eskisi gibi davranın yine.

Dyson diye belirtmeniz iyi olmuş
Ya işte hani tıraş bıçağının adı gilette olduysa, şarjlı dikey süpürge adı da dyson oldu bende. Napıyım ben de titizim, eminim ben de çocuğum yesin de nasıl yerse yesin derim, ama işte insanın sabrı kendi yavrusuna kadar bence. Ay bazen birşeyler öğreneyim diye burda tuvalet eğitimi konularını okuyorum 3-4 yaşındaki çocukların kakasını arka arkaya okuyunca kusacak gibi oluyorum, benimki yapsa eminim misk gibi gelir ama işte bi tek bana böyle geleceği gerçeğini hiç aklımdan çıkarmamaya çalışıyorum.

Bence olaylari yanlis yorumluyorsunuz. Soyle ornek vereyim mesela ben cocugumu hergun en gec saat 22.30da uyutmus oluyorum. Yan apartmanda ve 4.katimda birer cocuk var. Surekli ama surekli aglayip bagiriyorlar. Bense cocugum gece uyandiginda ozellikle salonda oturtuyorum diger insanlara sesi gitmesin diye. Cunku kendimde belli bir saatten sonra gelen gurultuden rahatsiz oluyorum. Ben cocuklu anne olsrak baska bir cocugun ağlamasını ve bagirmasini duymak istemiyorum. Yinede diyorum ki yazik cocuklarin bir derdi var herhalde, hasta oldu ya da diş cikariyor. Onlarin cocugu yok sizi asla anlayamazlar. Yerken dokup sacmasina müsaade etmeniz bile onlar icin absurt. Onlar nasil ki bir anneye soylenmemesi gereken seyleri soyluyorsa sizde cocuksuz insanların anlayamayaacgi seyleri anlamasini bekliyorsunuz. Kiziniz kac yasinda?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…