Ya insanin canini sıkan insan cok caninizi sikmayin esinizin soylemesi iyi olmus huyunu bilsinler ona göre davransilar
Biraz soguk durmak iyidir cok samimi olnamak lazim sizde birsey deyin demezseniz daha cok derlerDediğim gibi ben kırmamaya had safhada özen gösterirken böyle olunca üzülyorum açıkçası. 1 yıllık evliyim henüz belki de tam tanıyamadık birbirimizi, belki de beni soğuk buluyorlar bilemiyorum.
kotu olan esini doldurup onlari gidip uyarmasina sebep olman olmus. Canin sikildiginda guzel lisanla kendini ifade edebilirdin. Ufak tefek anlasmazliklar kardesler arasinda bile oluyo. Buyutecek tek bi soz davranis yok. Kurgulayip kocana surat asip isleri buyutmussun. Boyle yaparsan araniz sogur git gide iliskiler bozulur. Beni de abim gelip yengeme davranmam konusunda uyarsa sogurum o kadindan. Ama kendi uyarsa bi nebze
Burcunuz ne
Herkesin derdi kendine zor :) Kılıf uydurup da ne yapıyorum lütfen söyleyin :)Sanki biraz fazla mı alıngansınız ? Sakın yanlış anlamayında ben öyle anladım lütfen yanlış anlamayın
Şaka bir yana cidden çok alıngansınız.Her söze kılıf uydurmuşsunuz.Rahat oluunnn.Elle tutulur hiç bir sebep yok ki burda ne dertler okuyoruz.
Benimki basak cok alinganimdir ya sizde konusun gorunce niz birsey diyorsa sizde deyin icinizde kalmasin
Iyi de ben de esine git onlarla konus dedin demedim ki. Konusmasina sebep olmussun dedim. Surat asmasan adam niye gidip onlari uyarsin. Elestiriye hep boyle kapali misin?İyi de ben eşimi dolurup git onlarla konuş demedim ki. Surat da asmadım. Sadece her gün ben inmesem de sen gitsen dedim. Bu yani.
Eleştiriye açığım da, sanırım siz olumsuz yanıta kapalısınız. Konuş demedim evet, surat da asmadım. Asmadım yani, sadece ben her gün uğramak istemiyorum dedim, bunlar olurken zaten kendisi de yanımdaydı.Iyi de ben de esine git onlarla konus dedin demedim ki. Konusmasina sebep olmussun dedim. Surat asmasan adam niye gidip onlari uyarsin. Elestiriye hep boyle kapali misin?
E tamam suratini asmamis ol velev ki tek mesele o mu ben sadece onu mu dedim yani? O zaman tekrar soyluyorum eften puften meseleleri kocan vasitasiyla hisim tarafina iletirsen iliskileri bozarsin. Soguk yapili oldugun belli, zaten yuzeysel iliskiniz var ok, ama bu nosyonla devam edersen daha buyuk sorunlar cikacaktir. Daha acayim mi?Eleştiriye açığım da, sanırım siz olumsuz yanıta kapalısınız. Konuş demedim evet, surat da asmadım. Asmadım yani, sadece ben her gün uğramak istemiyorum dedim, bunlar olurken zaten kendisi de yanımdaydı.
Kesinlikle haklısınız herkesin derdi kendine zor ama demek istediğim can sıkmaya bile değmeyen şeyler.Mesela bu alıntıladığım kısım.Anne-kız başbaşa vakit geçirmek istemiş belli ki.Yakında güvenilir siz olduğunuz içinde size bırakmak istemişler çocuğu.Bana göre çok doğal bir mevzu.Ama siz alınmışsınız.Yapı meselesidir saygı duyarım fakat cidden çekilmez oluyor bazen.Benim de vardı yakın zamanda bir tanıdığım.İnanın bakışımdan bile alınır gider en yakın arkadaşıma şikayet ederdi.Sert mizaçlı bir insanım ve hiç çekemem çevremde sürekli mızmızlanan insanları.Siz öylesiniz demiyorum sakın yanlış anlamayım ama kayınvalidenizin sürekli yanlış anlama diye vurgulamasıda bu sebeptendir bence.İster istemez belli oluyordur alındığınız.Yüz ifadenizden bile anlaşılır. Çok kırılgan yapınız var demekki değişmez ki bu yapacak bir şey yok :)Görümcemin 1 kızı var 5 yaşında. Biz ablanla hamama gidelim diyoruz kızı da sana bırakırız dedik diye. Ben çalışıyorum bu arada ve bana müsaitmisin diye sormak yok. Ben de şakayla karışık aa anne aşkolsun belki ben de gelmek isterim hamama diyip güldüm
E tamam suratini asmamis ol velev ki tek mesele o mu ben sadece onu mu dedim yani? O zaman tekrar soyluyorum eften puften meseleleri kocan vasitasiyla hisim tarafina iletirsen iliskileri bozarsin. Soguk yapili oldugun belli, zaten yuzeysel iliskiniz var ok, ama bu nosyonla devam edersen daha buyuk sorunlar cikacaktir. Daha acayim mi?
Kesinlikle haklısınız herkesin derdi kendine zor ama demek istediğim can sıkmaya bile değmeyen şeyler.Mesela bu alıntıladığım kısım.Anne-kız başbaşa vakit geçirmek istemiş belli ki.Yakında güvenilir siz olduğunuz içinde size bırakmak istemişler çocuğu.Bana göre çok doğal bir mevzu.Ama siz alınmışsınız.Yapı meselesidir saygı duyarım fakat cidden çekilmez oluyor bazen.Benim de vardı yakın zamanda bir tanıdığım.İnanın bakışımdan bile alınır gider en yakın arkadaşıma şikayet ederdi.Sert mizaçlı bir insanım ve hiç çekemem çevremde sürekli mızmızlanan insanları.Siz öylesiniz demiyorum sakın yanlış anlamayım ama kayınvalidenizin sürekli yanlış anlama diye vurgulamasıda bu sebeptendir bence.İster istemez belli oluyordur alındığınız.Yüz ifadenizden bile anlaşılır. Çok kırılgan yapınız var demekki değişmez ki bu yapacak bir şey yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?