canım sıkıldı

Isinden memnunsan elbet daha iyi tabiiki bebisi ozlemek olmasa
Ben isten ayrildim geri donsen bile is hayatina baska bir yer dusunuyorum artik kismet bakalim bizim bocuk bir buyusun hayirlisiyla da

Isinden memnunsan elbet daha iyi tabiiki bebisi ozlemek olmasa
Ben isten ayrildim geri donsen bile is hayatina baska bir yer dusunuyorum artik kismet bakalim bizim bocuk bir buyusun hayirlisiyla da
Memnun olmasam çıkardım
6 aydan daha fazla uzatamıyordum çünkü
Memnundum diyede döndüm
İnşallah sende bebeğini biraz büyütüp mutlu olduğun bi ortamda çalışırsın
Annelik ne zormuş diyo insan

Iyi yapmissin canim darisi basima insallah

Sen yine tam zamaninda anne olmussun ideal yas, ben napam gec kaldim tahammul gucum zayifladi resmen ama 2014te evlendigim icin daha erken yapamadim iste amip degilik ki bolunek

Amin
Bi de benim annem bakıyo yoksa 6 ay çok erkendi
Benim annem de su an yanimda bakalim ileride kendim devam ederim belli bir yasa kadar sonrasinda krese veririm diyorum
Annemin evi bize uzak, bizim sitedeki bir evle takas yapma dusuncemiz vardi bakalim olursa annem yakinima gelir o zaman calisabilirim diyorum tabii zaman bakalim ne getirecek bize

Kızlar cumartesi pazar sinavim var dua eder misiniz
Allah zihin açıklığı versin, bütün soruları doğru çöz İnşallah.. (bütünü olmasada enaz %85)
Sınav sabahı 21 tane siyah kuru üzüm çekirdeği al, Besmele çekerek teker teker 1er yudum suyla yut.. İşe yarıyormuş, enazından üzümünvitamini işe yarar

Sen yine tam zamaninda anne olmussun ideal yas, ben napam gec kaldim tahammul gucum zayifladi resmen ama 2014te evlendigim icin daha erken yapamadim iste amip degilik ki bolunek
Çok değil 3 yaş farkımız
Ben asla evlenmem didim büyük konuştum şıp 24 te evlendim de çocuk için bekledim erken diye
Pişman değilim he zor işmiş çocuk, kızım bi de doğdu doğalı zor bi bekti uykusu düzenli değil gazı 7 aydan sonra bitti herkes 40 ı çıksın geçer demesine rağmen
İkinci düşünesim gelmiyo korkudan eh zaten yaş olmuş 28 ben düşünene kadar da ohooo

="1la edri, post: 44008510, member: 711625"]Allah zihin açıklığı versin, bütün soruları doğru çöz İnşallah.. (bütünü olmasada enaz %85)
Sınav sabahı 21 tane siyah kuru üzüm çekirdeği al, Besmele çekerek teker teker 1er yudum suyla yut.. İşe yarıyormuş, enazından üzümünvitamini işe yarar [/QUOTE]
İnsallAh :) yapabilirim emin degilim

Ben olmuşum 34 hala düşünmüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…