Canım sıkılıyor :(

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.368
548
29
Esim gece isinde calisiyor suan gunduz uyuyor ise gitmeye bi iki saat kala uyandiriyorum o uyurken ben cok sıkılıyorum ev ustume ustume geliyo simdi o yine iste ve ben yine yanlizim kafayi yemek uzereyim napicami bilmiyorum :(

Fi yi izleyin cok surukleyici:dondurma:
Kitap okuyun
1.yi okuduysaniz 2.universiteye kayit yaptirin
Calisin aksam gelince sıkılmaya vakit bile kalmiyor atilip gidiyorsunuz.
Pasta borek yapin
Temizlik yapin sessizce
Orgu orun .
Yabanci dil ogrenin
Kahve esliginde muzik dinleyin camdan bakarak veya balkonda
Spor yapin yuruyun mesela
Insanlar nasil sıkılıyo ya bende bunu anlamiyorum:110:

eşim evdeyse ve hiçbir şey yapmıyorsa ben de çok sıkılıyorum. Ama olmadığında dışarı çıkarım çıkmazsam film izlerim. Bi şekilde yapacak bi şey bulurum yeter ki tek olayım.

Eşiniz uyuyorsa size ihtiyacı Yok. O zaman dışarı çıkın dolaşın biraz. Arkadaşınız Yok mu gidin çay için sohbet edin.

al benden de o kadar koca işte ben kukumav gibi evde;böyle zamanlarda bi çocuğum olsaydı da onunla uğraşsaydım bari diye düşünüyor insan...bakım yapabilirsin kendine hazır koca yokken

Fi yi izleyin cok surukleyici:dondurma:
Kitap okuyun
1.yi okuduysaniz 2.universiteye kayit yaptirin
Calisin aksam gelince sıkılmaya vakit bile kalmiyor atilip gidiyorsunuz.
Pasta borek yapin
Temizlik yapin sessizce
Orgu orun .
Yabanci dil ogrenin
Kahve esliginde muzik dinleyin camdan bakarak veya balkonda
Spor yapin yuruyun mesela
Insanlar nasil sıkılıyo ya bende bunu anlamiyorum:110:
İyi hatirlattin ben de merak ediyordum dizi meger start vermis bile bari tekrarlarini izleyeyim :KK50:
Bu arada konuya yorumum kocaya fazla bagimli olmak iyi degil.:ruh:

Kociş beni yanliz birakmiyor biyere illa yanimda biri olucak yada kendisi gelicek ozmanda bugun daha dedim cikiyim die ise giderken birakmadi

Esim gece isinde calisiyor suan gunduz uyuyor ise gitmeye bi iki saat kala uyandiriyorum o uyurken ben cok sıkılıyorum ev ustume ustume geliyo simdi o yine iste ve ben yine yanlizim kafayi yemek uzereyim napicami bilmiyorum :KK43:
Kitap okuyun yabancı dizilere başlayın müzik dinleyin temizlik yapın yemek pasta börek yapın bir arkadaşınızı arayın saatlerce sohbet edin kendinizi geliştirebileceğiniz kitaplara başlayın

Back
X