- Konu Sahibi Karpuzlu araba
- #21
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) siz bilirsnizBen sizden umudu kestim
Kociş ne ya
Suan puding yapiyorim :)Kitap okuyun yabancı dizilere başlayın müzik dinleyin temizlik yapın yemek pasta börek yapın bir arkadaşınızı arayın saatlerce sohbet edin kendinizi geliştirebileceğiniz kitaplara başlayın
Evet 36 40 yasinda menepoza girmis koca dusmani kadinlarla nasil dille konusulmasi gerekeceni ogrendim :)Dil öğrenmek için bolca boş vaktin varmış ne güzel,
Tebrik ederim![]()
Bende maç izliyorumSuan puding yapiyorim :)
Valla eşin delisi olunca öyle bir alışıyorsun ki ondan önce bilirim maç tarih saatleriniOhaaa ciddimisin kadinlar mac sevmezkki:)
Olsun olsun nede olsa ise gidicence tv sana kalacak :)Valla eşin delisi olunca öyle bir alışıyorsun ki ondan önce bilirim maç tarih saatlerini![]()
Şuan evde yok zatenOlsun olsun nede olsa ise gidicence tv sana kalacak :)
tesekurler ama ben tv sevmiyorum :)Şuan evde yok zatenaa sizde the last ship diye bir dizi var ona başlayabilirsiniz
![]()
Tv de yok zaten 3 seZonluk 39 bölümlük bir dizi neyse siz bilirsiniz bir öneriydi sadecetesekurler ama ben tv sevmiyorum :)
:) okadar uzagim iste boyle seylersen siz anlayin artik . saolun yinede :)Tv de yok zaten 3 seZonluk 39 bölümlük bir dizi neyse siz bilirsiniz bir öneriydi sadece
Evet 36 40 yasinda menepoza girmis koca dusmani kadinlarla nasil dille konusulmasi gerekeceni ogrendim :)![]()
tesekurler ama ben tv sevmiyorum :)
Sekerim sen dizi film izleyerek kendini gelistirmeye devam et ben almiyim calismaya gelincede gebe oldigum icin calismiyorum esimde birakmiyo zatn .bu kocis meselesine bukadar taktinizya bu.kafayla siz gercekten kendinizi daha cok kesersiniz.ha bn buraya bosaniyorum kocam serefsiz bna boyle yapiyo soyle yapiyo deseydm daha hosuna gidicekti demi sende altina yorum yapicaktim ayyy nekadar serefsz hemen bosa yazicaktin ALLAH bni sizin gibilerinin serrinden korusun bune dusmanlik gercektn anlmiyorumTv de yayinlanmiyo bunlar yalniz![]()
Bencede daha kotu hem gece uyucaksin esin yokken hemde gunduzde esin seninde kendisiyle uyumasini istiyo :) sende uyut yavasca kac odanin kapisinida kapat ses gidipte seni tekrar cagirmasin die :))Benim eşim de gece göreve gideceği zaman, ben uyumadan uyumaz, uyumazsam da uyumadan geceye gider... Bu daha kötü![]()
Kalktığında sarılmak için kolunu attığında beni bulamazsa kalkıp yanıma gelir yineBencede daha kotu hem gece uyucaksin esin yokken hemde gunduzde esin seninde kendisiyle uyumasini istiyo :) sende uyut yavasca kac odanin kapisinida kapat ses gidipte seni tekrar cagirmasin die :))