Canım sıkılıyor :(

Evet 36 40 yasinda menepoza girmis koca dusmani kadinlarla nasil dille konusulmasi gerekeceni ogrendim :) :KK66:

Pardon bende sizden umidi kestim.
36_40 degilim .
Calismayi dusunmeden evde duvara bakarak ,kendini gelistirmeden gecen zamandan bende cok sıkılırdım.
Dusunsene tek varligim KOCISIM..
Kendimi keserim daha iyi !

Tv de yayinlanmiyo bunlar yalniz :olamaz:
Sekerim sen dizi film izleyerek kendini gelistirmeye devam et ben almiyim calismaya gelincede gebe oldigum icin calismiyorum esimde birakmiyo zatn .bu kocis meselesine bukadar taktinizya bu.kafayla siz gercekten kendinizi daha cok kesersiniz.ha bn buraya bosaniyorum kocam serefsiz bna boyle yapiyo soyle yapiyo deseydm daha hosuna gidicekti demi sende altina yorum yapicaktim ayyy nekadar serefsz hemen bosa yazicaktin ALLAH bni sizin gibilerinin serrinden korusun bune dusmanlik gercektn anlmiyorum

Benim eşim de gece göreve gideceği zaman, ben uyumadan uyumaz, uyumazsam da uyumadan geceye gider... Bu daha kötü :D

Benim eşim de gece göreve gideceği zaman, ben uyumadan uyumaz, uyumazsam da uyumadan geceye gider... Bu daha kötü :KK70:
Bencede daha kotu hem gece uyucaksin esin yokken hemde gunduzde esin seninde kendisiyle uyumasini istiyo :) sende uyut yavasca kac odanin kapisinida kapat ses gidipte seni tekrar cagirmasin die :))

Hocam her öneriye yok demişsin ne diyelim sıkılmaya devam o zaman. Hayatınız bu kadar başkasına endeksli olmamalı bence.

Bencede daha kotu hem gece uyucaksin esin yokken hemde gunduzde esin seninde kendisiyle uyumasini istiyo :) sende uyut yavasca kac odanin kapisinida kapat ses gidipte seni tekrar cagirmasin die :))
Kalktığında sarılmak için kolunu attığında beni bulamazsa kalkıp yanıma gelir yine :D denemedim değil.

TV izlemem demişsiniz ama, internetten araştırıp sürükleyici bi yabancı diziye başlayabilirsiniz aralık ayına kadar :)
Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan.

Back
X