İlk sene
Tam yemeğe oturacaksın... Bi viyaklama...
İkinci sene
Tam çayını içeceksin... Bi viyaklama...
İlgili seneler ve sonraki seneler
Sarkık göğüsleri toparlama süreci...
Göbeklide güzelim sanırım süreci..
Bu gıdı ne ara yerleşti buraya süreci...
Kocayla yalnız kalamama, kıyıda köşede kıstırıp ikinci flört dönemini yaşama süreci...
Off valla şeetmeye zamanım yok onun yerine mis gibi uyurum süreci...
Tüm ihtiyaçları iki saatlik kesintisiz uyumak için feda etmeye hazır olma süreci...
Sabahları bir minik canavar tarafından uyandırılmamak için saati kurup ülen ben kendim uyanacam kimse beni uyandırmayacak diye kendinle inatlaşma süreci...
Sabah olaki -ayda yılda bir oda- kendi başına uyandığında manyakça sevinip tekrar uykuya dalamama süreci... ( o gün o bebek senden sonra bir saat daha uyur ama sen saf gibi uyandığında kalkıp iki göbek atıp uykunu iyice açarsan uyuyamazsın tabi )
Moklu bezlerin içeriğini karıştırma süreci...
Hatta moklu bezden kaşıkla örnek alıp numuneyi hastaneye bırakmaya alışma süreci...
Hatta ve hatta moklu bezi açmadan önce burnuna ağzına yazma dolayıp bezdeki aygıtları karıştırırken hömm demek üzümü tam sindirmiyo aaaa bu iki gün önceki kiraz değil mi bak sen bak yutmuş yine zeytinin çekirdekleri vb cümleleri kurma süreci...
Ben şu an son süreçteyim.. Atladığım o kadar çok madde var ki.... Ama herşeye rağmen bi lokmada yerim ben kızımı
Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşınıza...