canım tak etti yolacam bu adamı artık

xsxeremim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
797
273
333
40
arkadaşlar ya ne olur banada birşeyler söyleyin valla cinayet çıkacak artık bu evde... sorun eşim..dün gece tüm apartmanı inletecek kadar kavga ettik...sabah 8 ile öğle 3 arası çalışıyor...dün iş çıkışı 3 yerine 6 da geldi eve...sonra yemeğini yerken teli çaldı bekar bol bol boş vakti olan bir arkadası aradı gel dışarı diye..biz tüm gün onu beklemişiz o daha yemeğinin bile doğru düzgün yemeden gene kaçtı dışarı...9 gibi geldi eve..ben çok sinirlendim bu aralar hep böyle hem gündüz hem akşam dışarda..takıldığı iki arkadası var biri bu bekar boş vakti bol olan arkadaş diğeride benimle aynı apartamanda oturan en yakın arkadaşımın eşi...dışarı çıkıyolar hadi sizde birbirinize bayana bayana birbirinize gidin diyolar..her akşam aynıyız..benim arkadas halinden memnun evliliğinden çok bi beklentisi yok ama ben çok sinirleniyorum..resmen çocuğum babasını görmeden büyüyor..birde her akşam her akşam çok samimi bile olsak ben hiç hoşlanmıyorum bu durumdan

eve çok geç gelmiyor ama akşamın en güzel saatleri bu 2 arkadasıyla kahvelerde çay bahçelerinde geçiyor..her ikimizde çalışıyoruz akşam iş yükü bir sonraki güne hazırlık çocuğumla ilgileneyim derken harap oluyorum bu arada bizim beyfendi halen dışarda...dün artık tepem attı..eve geldi kapıyı açmadım zili çaldı çaldı çocuk uyandı ağladı anladı babasının geldiğini ağladı kapıyı açtım içeri girdi ağzıma geleni saydım,o da suçlu olduğunu biliyor ama yinede kendini savundu..ben daha çok saydım çünkü öyle sinirliydimki resmen üzerine yürüdüm(kendimden utanıyorum ama öldürebilrdim o sinirle onu) gitti diğer odaya uyumaya vurdu ben halen sayıyorum...öyle uyudu...daha da sinirlendim ne kadar vurdumduymaz..bende bugün dışarı çıktım eve akşam yedi gibi geldim ufaklıkla..giderken ona olan duygularımı anlatan bir mektup bıraktım..ne iş ne yemek yaptım..eve geldim hiç ses yok..dışardan yemek söyledi..yemeğini yedi bu defa yine tel çaldı..yine arkadaşları..gitme dedim..hemen gelirim dedi..ama halen yok ortada çocuk yine uyudu yazık babasını görmeden...ya ne yapayım şaştım kaldım..

şu son bir aydır bir akşam bile evde durmamıştır ve utanmasa beni suçlayacak sen bana iyi davranmıyorsun diyecek ama benim ona karşı olan davranışlarımı hal ve hareketlerimi bildiği için hatasını bilse bile tekrarlıyor...ne yapayım bilemiyorum..arkadaşıma söylesem eşine söyle akşam eşimi aramasın diye söyleyemem..eşime ne desem zaten boş...acaba ben mi arkadaşlarına söylesem birebir..yada ne bileyim varsa fikrini söyleyin ne olur bu böyle gitmeyecek sinirlerim mahvoldu ya:-(((((eğer çözümünüz eşim üzerine olursa 3. şahıslarla uğraşmadan sevinirim...

Son düzenleme:
birde dünün üzerine bugün gene aynı:-(( ya hiç korkmuyor yada adam yerine koymuyor beni:-(((

bence onun arkadaşına söleme kendsıyle bı daha konuş. yada sen kendı arkadaşına söle bı şkılde oda kocasına sölesın
bu erkeklerını bızı anlamsı çok zor yaaaa.

tatlım aynı sorundan muzdaribiz...

tek fark benim çocuk yok işte çocuk olunca bide onun için üzüleceğim
yazık babasını görmeden uyudu yada babasını 1 saat gördü diye..
çok iyi anlıyorum seni. ama ahhh keşke ben bilsem yolunu da sanada söyleyebilsem:(
ama bulursan çözüm banada mutlakaaaa ama mutlakaaaa haber ver..

arkadaşın umrunda değilki kocasının her akşam çıkması..onun kocası benimkindende sonra geliyor gece 12 ye kadar dışarda adam...ama kadın hiç umursamıyo kocası gelmiyo ama o bir güzel uyuyor..hayretler içinde kalıyorum

Offf sinir bozucu hakikaten. Sen de canim plan yap, mesela bir aksam yemegi icin rezervasyon yaptir bir yere. Esine de soyle seninle vakit gecirmek istiyorum, boyle bir sey yaptim, gelmezsen kendim gidicem cok bunaldim tek basima evde oturmaktan de. Ki gelmezse de al bebegini git restorana, guzel bir aksam yemegi yemis olursun. Anlamadikca tekrarla bunu, elbette sen ne yapiyorsun ya bensiz disarida diyecektir. O zaman derdini guzelce anlatir, tek basina evde sikildigini kendisinin de orali olmadigini soylersin.

önce sinirlerine hakim olmaya çalış .sonra eşini evde tutmak aslında senin elinde be canım .illaa gidicem derse anlat derdini yani seni mi kırıcak illa çıkıcam diye zaten öle yapıyorsa bilemiyorum yani .bir kere benim eşim arkaaşlarımla çıkıcam dedi valla oturup ağlamıştım sonra vazgeçti .sende üüzldüğünü kırıldığını sööle hala gidiyorsa yani birşey diyemicem

Offf sinir bozucu hakikaten. Sen de canim plan yap, mesela bir aksam yemegi icin rezervasyon yaptir bir yere. Esine de soyle seninle vakit gecirmek istiyorum, boyle bir sey yaptim, gelmezsen kendim gidicem cok bunaldim tek basima evde oturmaktan de. Ki gelmezse de al bebegini git restorana, guzel bir aksam yemegi yemis olursun. Anlamadikca tekrarla bunu, elbette sen ne yapiyorsun ya bensiz disarida diyecektir. O zaman derdini guzelce anlatir, tek basina evde sikildigini kendisinin de orali olmadigini soylersin.

tatlım bende plan mı yapmadım, kendim mi takılmadım ama bunlar hep o günü kurtarıyor ertesi gün gene yanlızsın:( gene herşey aynı

işte herkes de böle ınce fıkırlı olmuyor malesef . arkadaşın gıbı galesız oluyorlar. nasıl öle oluyrlar anlamıyorum. ben olsamd geçktenn çok uzlurdum. keşke öle olabılsek boşuna kendımızı uzmesek nolur sankı demı. çunku olan sadece bıze oluyor. sankı çok uzulmemız eşımız urunda oluyordaaa. şidi beım bebeğim küçük 2 aylık. uzun zamandır pek dışarı çıakmıyor benımkı ama emınım az buyusun o da sık sık dışarı çıkmaya başlar. erkeklere laf geçirmek çok zor.

zor durumda olduğunuz yazınızdan belli
çalışma saatleri çok uygun olduğu için dışarda gezmek daha cazip geliyor
ama yanlış yolda en azında işten gelince bi iki saat dolansa yetmesi lazım
eşinle hallet bence arkadaşlarına ne diyeceksin ki kocamı arayıp çağırmayın mı o zaman işler daha kötü olur
mektuptan sonra hiç konuştunuz mu peki
yada evliliğinizde bunun dışında bi sorun var mı
dışarsını kaçış olarak mı görüyor acaba

canım eşin "odun erkek sendromuna" yakalanmış..

bi an önce çevre ve arkadaş değişikliğine ihtiyacı var..bir ailesi ve evi olduğunu fark etmesi lazım.burada iş sana düşüyor.mektup yazmışsın işe yaramamış,birde düzgünce konuşmayı dene bence..bazı akşamlar plan yap,birlikte dışarı çıkın arkadaşlarıyla gezmeye fırsatı kalmasın.

haa yolman gerekiyorsa da yol :1:

Bu konuda biraz daha anlayışlı olsanız daha iyi olmaz mı sizin ve yuvanız için. Geldiği vakit makul bir saat. Çoğu kişinin iş çıkışıyla neredeyse denk.
Gitme diye değilde bu konuda belirli sınır koyması için konuşsanız daha çok çözüm olur.
Kızmanıza, küsmenize rağmen gidiyorsa biz zaman sonra tam alışkanlık haline gelecek, duygularınızı önemsemeyecek.
Bağırmadan, uygun bir konuşma yaparsanız iletişimi daha güzel kurarsanız.
Elbetteki konuşmuşsunuzdur fakat bıkmadan anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz.
Takıldıkları cafede okey falan mı oynuyorlar ?

Ne yaparsan yap vazgeciremzsin
Babam da boyleydi su anda 57yasinda
Annem diyor sen gencliginde bnm yanimda
Degildin yasliliginida istemiyorum bna ozamn
Koca cocuklarima baba lazimdi cok yi bilirim o huzursuzlugu
Neyaparsan yap vazgecmezler canlari nezamn isterse ozamn
Birakacaklar

Heee insallh seninki istisnadir.......

Ne yaparsan yap vazgeciremzsin
Babam da boyleydi su anda 57yasinda
Annem diyor sen gencliginde bnm yanimda
Degildin yasliliginida istemiyorum bna ozamn
Koca cocuklarima baba lazimdi cok yi bilirim o huzursuzlugu
Neyaparsan yap vazgecmezler canlari nezamn isterse ozamn
Birakacaklar

Heee insallh seninki istisnadir.......

çok korkutucu bir yazı olmuş. annen çoook haklı:(

bende hemen kendimden örnek vereyim.evlendiğim ilk yıllarda eşimin arkadaşlarının çoğu bekardı.bende çalışıyorum eşimde ozamanlar .hafta sonları arkadaşlarıyla buluşurdu.kapımızın yakınında bir park var orda oturup sohbet ederlerdi.çok geç olurdu eve gelmezdi.bu durum herhafta sonu olmaya başlayınca benim canıma tak etti birgün kayınpederime söyledim ...kayınpederim bi kızdı eşime eşini bırakıp ne işin var senin dışarda diye o oldu...hep demiştim ona bak arkadaşların evlenince gelmezler hele ilk zamanlar.... başlarda beni anlamamıştı artık hak veriyor.şimdide sened 1-2 buluşuyorlar zor gönderiyorum vallahi bizi yanlız bırakmak onu huzursuz ediyormuş ...

eğer sanada destek olabilecek bir büyük varsa konuş...dilerim senin eşinde düzelir ve hep birlikte mutlu olursunuz ....

çok korkutucu bir yazı olmuş. annen çoook haklı:(

Evet farkindayim annmden bilirim neler yasandigini ya sineye cekeck gormezden geléck ya da
Huzursuzluklar ardiardini kovalayack

Tatlim ama emin ol dort dortluk giden bir evlillik yoktur herkes burseylerin mucadelesini veriyor

Evet farkindayim annmden bilirim neler yasandigini ya sineye cekeck gormezden geléck ya da
Huzursuzluklar ardiardini kovalayack

Tatlim ama emin ol dort dortluk giden bir evlillik yoktur herkes burseylerin mucadelesini veriyor

ne sineye çekebiliyorum ne de huzursuzluğa katlanabiliyorum ne yapacağım bilmiyorum.

ama hakkaten öyle yaa hep bi imtihan var hayatta.
geçen sende de başka bi problem vardı.
o bitti ohhh miss dedim. hoppa şimdide bu çıktı.

Back
X