Hayatın gayet güzel birazcıkta kendini sevsen aslında ortada sorun kalmıycak biraz özgüven .. hayatta hayal kırıklıkları hep yaşıyoruz ve sanırım ben en büyüğünü ben yaşadım :) herkez vaat veriyor ama altı boş bence kalbini bi kenara bırak biraz dinlenmeye al .
Bu kadar ne hata yaptın? Gerçekten bu kadar hatalı mısın, yoksa eşini suçlamaktan çekinip suçu mu üstleniyorsun? Ayrıca bu kadar sorunun içinde gebelik şüphesi yaşamak... İnan bana bebek hiç bir evliliği kurtarmadı. Yaşın çok genç, seni çocuksuz kabul etmeyen ailen, çocukla hiç etmeyecektir. Önce evliliğini oturt, sorunlarınızı çözün... Çocuk için çok erken...
1 senelik evliyim 20 yaşındayım ve hayata küstüm kendime küstüm koskoca dünyada bir ben kalmışım sanki . Ne arkamda ailem ne geceleri korkunca sarılabileğim bi eşim nede dostum var . Hayatım boyunca yanlızdım zaten evlendim bu yanlızlık bitti dedim yine olmadı , yine yanlızım . Bana acıyan okadar insan varki. Hayatım boyunca hep kendimle savaştım şimdi ayrılıkla eşimle kendimle ailemle herkezle savaş içindeyim allahtan başka kimsem yok . Sorun ne diyceksiniz anlatıyım : yanlızlığa okadar alışmışımki beni seven bi insanın olması çok garibime gitti 3 ay birlikte yaşadık ve sonra evlendik ailesiyle yaşıyorum ama hergünümüz kavga hiç huzur yok ben hep kendimi suçluyorum tabiki hatalarım var ama seviyo diyorum affeder diyorum ama bu nası bi kin nasıl doldun böyle nasıl ya ? Ayaklarım geri gidiyo seni sevdiğime inanmak istiyorum ne demek aynı çatının altında yaşamak istemiyorum ne demek lan bunlar . En son yüzüğü çıkardı elime verdi bitti dedi istemiyorum bittiii . Ben hayır dedim S***** G** (Defol) dedi gene gidemedim çünkü beni evde bi dul var zaten sakın diye korkutan bi ailem var . Tabi öyle denirse aile hahaha . Bi sans verdi sözde son dedi ama yokum sanki hiç sevmemiş gibi hiç hayatına girmemişim gibi dört duvar içinde sıkıştım kaldım oysa o ne kadar mutlu
Bunca şeye rağmen hiç uğraşıp, kendini zorla sevdirme derim... nereye kadar çabalayabilirsin ki... seni çok iyi anlıyorum, haklısın bırakmak çok zor ama biryerden başlaman lazım... mantığını kullan güçlü ve kararlı olup daha o evde durma... kendine değer ver biraz, sana git diyen ve pişman olup özür bile dilemeyen birisi için hayatını mahvetmeye değmez.. hadi bi silkelen, allaha sığın ve yeni başlangıçlara merhaba de:)