- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
O halde kendinizi kardeşinizin yerine koyun sevmediği biriyle evlenmesi için baskı yapmak yerine ona destek olun...bebek için de Umudunuzu kaybetmeyin Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin...Hayir severek evlendik.
Sagolun arkadaslar,
Evet cok hassasim kaybimdan dolayi,hayir severek evlendim,babam istememisti hatta vermedi esime ama ikna ettim evlendim cok mutluyuz biz ama esimin problemi var isde cok zor oluyo bebek tup bebekle bile cok zor oluyo 5 yil sonunda olmustu ikiz kaybettim 4 ay oldu.kardesim hic istemiyo babam cok zorluyo benide one suruyo annemde bana patladi,ciktim geldim opmedimde cikarken,icim rahat degil benim sucum yokken oda bana bagirdi.
He baban istiyor diye kardesin istemedigi biriyle evlenip hayatini karartacak... Iyi valla. Siz de babaniza uymussunuz dusunmeden. Anneniz o kadar hakli ki. Babaniz da kabullensin yani hersey kader kismet. Kendi evlat sahibi olmus ustune bir de torun istiyor lukse bak. Ben de gec evlendim, ustune 5 sene sonra hamile kalabildim. Erkek kardesimin olmuyor. Babam yazik baskalarinin torunlarini severek avundu da bana yansitmadi kimse.
İstemediği biriyle kardeşinizi niye zorla evlendirmek istiyorsunuz, üstelik siz kendi istediğiniz biriyle evlenmişken?
İkincisi "iş yok, kız yok, o kızı alalım" ne demek? Kızın sanırım hiçbir değeri yok sizin ve babanızın gözünde, damızlık sadece.
Söylemlerinizi acınızın yoğun olmasına bağlıyorum o yüzden çok bir şey demek istemiyorum ama kendi yaptığınız aşk evliliğini kardeşinize çok görmeyin ve karışmayın. İlla karışacaksanız da kardeşinizin tarafını tutun, sizi çocuk için zorla evlendirseler burada neler yazardınız onu düşünün.
Başınız sağolsun, Allah sabır versin.
Annene söyle çocuk yapsın madem. Versin babanın kucağına o baksın sonra da.
Keske imkani olsada yapsa annem 60 a merdiven dayadi.
Aynen oyle canim,ben zaten kahroluyorum oda cok duskun cocuklara onuda anlamak istiyorum bazen ama,ben hamilyken gun sayardi hergun arar sorardi torunlarim napiyo diye,napican oda boyle ama baskalarinin hayatina mudahele etmek cok yanlis bu cocuguda olsa.Babanız inanılmaz bencil ve düşüncesiz. Kusura bakmayın ama. Sizin üzüleceğinizi anlamıyor bile. Aklını torunla bozmuş.
Benim babamda cok istiyor torun,tv de biri cikti cocugum oldugunda adini x koyucam dedi babamda ordan diyo ah ah bizde hastetle bekliyoruz,bunu duyunca cok uzuluyorum zaten benim olmadi bide kendimi suclu hissediyorum ona torun veremiyorum diye,simdi kardesime sardi illaki evlendiricem ben yokken ona diyomuski 5 cocuk yap,adam kafayi cocukla bozdu.
Aynen oyle canim,ben zaten kahroluyorum oda cok duskun cocuklara onuda anlamak istiyorum bazen ama,ben hamilyken gun sayardi hergun arar sorardi torunlarim napiyo diye,napican oda boyle ama baskalarinin hayatina mudahele etmek cok yanlis bu cocuguda olsa.
Anlattiklarimdan Komik olan hangisi?Oyle anlatmissin ki kardeşine talip olasim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?