CANİM YANİYOR..EVLAT...

Annen haklı. .
Sen bebeklerini kaybettiğin için
hassaslasmissin sanirim bu konuda.
Ama sırf baban torun istiyor diye
cocuk sevmeden evlenip çocuk mu
yapsin değil mi. Burada bebek baskisi
yapan erkek ailelerine kizmiyor
muyuz. sizinki de o hesap.
Haksiz yere üzmüş ve üzülmüssünüz.

Konu sahibi geçmiş olsun . Allah sana da anne olmayı nasip etsin inşallah .

Bak sen sevdiğinle evlenmişsin .Kardeşinin de seveceği biri karşısına çıkacaktır birgün .

Allahim sanada tum isteyenlerede hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin insallah cnm

Kardesinin acinacak bi durumu oldugunu dusunmuyorum evi ve babanin isyeri var sonucta baska birilerine bakin evlenmeyi istiyorsa tabi..

He baban istiyor diye kardesin istemedigi biriyle evlenip hayatini karartacak... Iyi valla. Siz de babaniza uymussunuz dusunmeden. Anneniz o kadar hakli ki. Babaniz da kabullensin yani hersey kader kismet. Kendi evlat sahibi olmus ustune bir de torun istiyor lukse bak. Ben de gec evlendim, ustune 5 sene sonra hamile kalabildim. Erkek kardesimin olmuyor. Babam yazik baskalarinin torunlarini severek avundu da bana yansitmadi kimse.

Canim bebeklerini kaybetmene cok üzüldüm .Allah isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin inşallah. ..Kardesine de hic karismamalisin bence ...zorla güzellik olmaz sonucta

Benim babamda cok istiyor torun,tv de biri cikti cocugum oldugunda adini x koyucam dedi babamda ordan diyo ah ah bizde hastetle bekliyoruz,bunu duyunca cok uzuluyorum zaten benim olmadi bide kendimi suclu hissediyorum ona torun veremiyorum diye,simdi kardesime sardi illaki evlendiricem ben yokken ona diyomuski 5 cocuk yap,adam kafayi cocukla bozdu.

İstemediği biriyle kardeşinizi niye zorla evlendirmek istiyorsunuz, üstelik siz kendi istediğiniz biriyle evlenmişken?

İkincisi "iş yok, kız yok, o kızı alalım" ne demek? Kızın sanırım hiçbir değeri yok sizin ve babanızın gözünde, damızlık sadece.

Söylemlerinizi acınızın yoğun olmasına bağlıyorum o yüzden çok bir şey demek istemiyorum ama kendi yaptığınız aşk evliliğini kardeşinize çok görmeyin ve karışmayın. İlla karışacaksanız da kardeşinizin tarafını tutun, sizi çocuk için zorla evlendirseler burada neler yazardınız onu düşünün.

Başınız sağolsun, Allah sabır versin.

Ben zaten kardesimin kendi sevdigi asik oldugu kizla evlenmesini istiyorum ama kiz arkadasi yok,oyle bir cevreside yok,babamda istedigin kiz varsa onu alalim diyor,
yoksa etrafa hbr verdiler kiz ariyoruz diye kimsedende ses cikmadi babamda akrabimizin kizini cok begeniyor tam bizim eve yskisacak kiz cok akilli cok guzel saygili onu istiyelim diyor kardesimde yanasmiyor onu ikna etmemide bende istiyor,bende ikna etmeye calisirken annemle durduk yere tartistik oda bana patladi oda kardesimin yaninda,babama soz geciremiyor ortada ben kaldim

Ama yani nasıl razı olucaksınız kardeşinizin sevmediği biriyle evlenmesine ki,ısrar ediyorsunuz.
Karışmamanız en iyisi..

Başınız sağolsun buarada çok üzüldüm..Rabbim sabır versin.

Babanız inanılmaz bencil ve düşüncesiz. Kusura bakmayın ama. Sizin üzüleceğinizi anlamıyor bile. Aklını torunla bozmuş.
Aynen oyle canim,ben zaten kahroluyorum oda cok duskun cocuklara onuda anlamak istiyorum bazen ama,ben hamilyken gun sayardi hergun arar sorardi torunlarim napiyo diye,napican oda boyle ama baskalarinin hayatina mudahele etmek cok yanlis bu cocuguda olsa.

O da abartmasin. Sanki keyfinizden yapmiyorsunuz cocuk.

Evet kendi çocuklarını büyütmüş onun vazifesi bitmiş artık. Gerisi size kalmış. İnşallah siz dr yakın zamanda o sevgiyi tadarsınız. Ama babanızı takmayın. Kardeşe de yüklenmeyin. Daha çok gençsiniz.

Niye kardeşinize evlenmesi için baskı yapıyorsunuz, ısrar ediyorsunuz? Akraba kızıyla görücü usulü evlenip çok mutlu bir evliliği olacağını sanıyorsunuz herhalde. Size ne yani, isteyen istediğiyle istediği zaman evlenir. Babanız torun sevsin diye kimsenin hayatıyla oynamaya hakkınız yok.

Sabredin biraz herseyin vakti ve takdiri vardir ,yipratmayin kendinizi Allah cc bilir dogru zamani bu dogru zaman ailenizin cocuk.sevmek istedigi ya da hemen siz istedoginiz zamaan olmuyor bazen imtihandir Allah cc sevgdigi kullarini.cocuksuzlukla imtihan eder uzulmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…