- 15 Ağustos 2014
- 48
- 1
- 13
- 35
- Konu Sahibi kucukkizim
-
Ne kadar süre oldu ayrılalı ?
Elbette geçer hayatta herşey insanlar için .1 ay bebegim de neredeyse 2 aylik olucak
gecer dimi bu aci ?
Elbette geçer hayatta herşey insanlar için .
Öyle çok zaman da olmamış bana barışırsınız gibi geliyor.
Çok yeni daha o yüzden bu kalp sıkışmaları , biraz zaman ver kendine.
Hem ufak bebek hem bu ayrılık normaldir üzülmen .
İnsan bir ay da nasıl hayat kurabilir ki kendine , şu an üzüldüğün için o şekilde görüyorsun sanırım,kim bilir o nasıldır .
Canım erkekler bizim gibi değiller,biz bebek rahimimize düştüğü an anne oluyoruz.beni bosver bebegini de mi aramaz insan ? aklim almiyor 1 saatlgine anneme biraktigimda deli gibi ozluyorum bebegimi..
yok eminim yeni hayat kurdu kendine gercekten emin olmasam soylemem uzulmem
ki ulke bile degistirdi oyle soyliyim size..
ortada sebep olsa uzulmucem dicem ki belki haklidir ama sebep yok beni sevdigini saniyordum birden unuttu gitti..
cok kotuyum iste konuscak kimsem yok icime ata ata kafayi yicem
Nasıl bu kadar kalpsiz, vicdansız olabiliyorlar anlayamıyorum. Ya benim aklım ermiyor ya da dünya gerçekten artık yaşanılmaktan çıkıyor. Geçer elbette zor da olsa geçer ama o insan gorunumlu varlık el kadar bebeğini arkasında bırakarak nasıl gider bunun hesabını nasıl verir hiç düşünmez mi. Siz isyan etmeyin bu da bir imtihandır deyip geçin sabredin her kotu şey biter elbet ama sabırla. Allah kolaylık versin
Canım erkekler bizim gibi değiller,biz bebek rahimimize düştüğü an anne oluyoruz.
Onlar emek vermesi gerekiyor ki baba olduklarını anlasınlar.
İçine atma niye atasın , anlat bize dinleriz seni biz.
Orta da sebep yok diyorsun ama durup dururken e olmaz ki böyle.
Üstelik yeni doğan bi bebek varken .
Boşanacak mısınız
evet oyle gorunuyo adamin umrunda degiliz ki ben terk etmedim onu o etti
bosanicam o kadar borcu birakti gitti bana kalsa avukati bugun tutarim da kolay degil
Bilmiyorum ne derecede yardımcı olabilir ama ben kotu olayları daha kolay atlatabilmek için hep daha kötülerini duşunmuşumdur. Ornegin bu durumda aileniz sizin yanınızda olmuş, yuzustu bırakmamış hala tutunacak bir dalınız var. Polyannacılık mı yapıyorum bilemiyorum ama gerçekten hafifletiyorsagol arkadasim
bebekle baba evine donmek cok kotu sevdigin insandan ayrilmak da kotu
soylucek cok sey var da
gecsin bitsin istiyorum hayatima bakmak istiyorum ama olmuyor
Affeder miyim bilmiyorum sanırım etmezdim.benim anlamadigim konu da bu zaten
ortada bi sebep olsa tartisma vs anlatirim sizde ona gore yorum yaparsiniz gercekten hic birsey yok anlamiyorum
bebegim icin uzuluyorum babasiz buyumasini istemiyorum ama gelmicek biliyorum gelse de ben affedermiym ?
el kadar bebekle sizi birakip gitseler napardiniz ?
neden bıraktı ki sizi? barışma ihtimaliniz yok mu?
Bilmiyorum ne derecede yardımcı olabilir ama ben kotu olayları daha kolay atlatabilmek için hep daha kötülerini duşunmuşumdur. Ornegin bu durumda aileniz sizin yanınızda olmuş, yuzustu bırakmamış hala tutunacak bir dalınız var. Polyannacılık mı yapıyorum bilemiyorum ama gerçekten hafifletiyor
yok o donse de ben affetmem
seviyorum ama gecer affetmicem
bosancam hayatima bakcam
23 yasindayim kaldim cocukla ama bundan sonra sadece kizim icin yasicam kime iyi davrandiysam iyilik ettiysem hep boyle oldu
Affeder miyim bilmiyorum sanırım etmezdim.
Çok çok saçma , orta da hiç bir şey yokken terketmekte neyin nesi.
Gelmesin bırak ne kadar güzel bebeğin var onun nesi var sıfır.
Meryem uzerli geldi aklıma , bak nasıl kızını görmek için yanıp tutuşuyor şimdi babası.
Hele biraz büyüsün kızın , zaten bir kere görse dayanamaz bidaha da.
Kaç yıllık evlisiniz? Belki eşinin ciddi psikolojik sorunları vardır. Sebepsiz neden bırakıp gitsin ki?
Umarım hayatın en kısa zamanda yoluna girer. Allah yardımcın olur inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?