- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi kucukkizim
-
yok ne dusunuyosan soyle fikirleriniz onemli benim icin
gecsin bi an once onun yaptigini ben yapicam ona cevap vermicem cocugumu da asla gostermicem cocugumun sucu yok ama olsun oyle bi babayla yasicagina babasiz yasar daha iyi
seninkide garipmis :) cocuk oyuncagi saniyolar heralde bosanmicaz saniyolar ama bende bosancam koydum kafama borclarimi odemicem sirf bosanabiliyim diye gorsun gununu
Gerçekten çok garip bir durum .Sen böyle anlatınca insanın inanası gelmiyor.hayir gercekten olmadi oyle bisey olsa soylerim herseyi acik acik ona gore konusuruz bizde hani ama normal bi insan ailemle bi sorunu olsa bile bebegini birakip gitmez
ama olmadi yani
Muhtemelen hamileyken de aldatiliyordun. Bebek dogunca da basmis gitmis s....siz. bu adam geri gelir justin dedigi gibi. Ama bundan sonra sizin durusunuz onemli. Siddet kumar aldatma bile affedilir. Ama bebegini merak etmeyen adam logusa esini merak etmeyen bu adam vicdan duygularindan yoksun. Muhatap bile almayin bu adami.
aa çok kolay yaparsın ilk acın bir geçsin
şimdi ben hiç sallamıyorum eşimi görceksin o şiirler yazıyor o koşuyor peşimde
ben umursamıyorum ama gitse bile umursamam çünkü o düşüşü yaşadım çünkü onsuz da yaşayabileceğimi gördüm
ha çok geceler ağladım dişlerimi sıktım yalnız hissettim
hatta yorganı katlayıp upuzun bir insanmış gibi ona bile sarıldım =)
sonra baktım aylar geçmiş ve ben onsuz da yaşıyorum hem de gülüp eğlenebiliyorum.
inan böyle olucak
herkes çok aşığım bitmez, geçmez der ama unutur, acısı hafifler, tecrübeyle sabit
acaba sorumluluktan kaçmış olabilir mi? hem borçlar hem de bebek
İçin de tutma yaz , aklına ne geliyorsa söyle ama hakaret etme sakın .valla buyuk konusmayim ama aldatildigimi sanmiyorum yani tabikide bu erkeklere belli olmaz sana iyi davranirlar ama disarda ne yaptigini bilemezsiniz belki de cok iyi sakladi .
dediginiz gibi muhatap bile almicam kac kez mesaj yazdim yazdim sildim bu gece ama yok gerekirse telefonu aticam ama ona mesaj yazmicam kendimi o duruma dusurmicem
Gerçekten çok garip bir durum .Sen böyle anlatınca insanın inanası gelmiyor.
Ayrıca diyorsun ya istedi bebeği diye , farkerder mi yahu sonuçta onunda bebeği sadece sen istemiş olsan bile bunu yapmaya hakkı yok.
ya ben oyle cok asigim falan demiyorum o yuzden uzulmuyorum tamam seviyorum orasi ayri ama sevgili degiliz ki ayrildik da uzuldum diyeyim. evlendik yuva kurduk ayrilmak icin evlenmedim bide cocugum var oyuzden cok uzuluyorum.
senin atlatmana boyle dusunmene cok sevindm bende senin gibi olurum insallah yakin zamanda.
valla bilemiyorum o kadar borcu karisina birakip bebekle, karin calisamiyo nasil oducek diye dusunmuyo da cekip gidiyo oyle adamdan kimseye hayir gelmez gerci herkes diyo sevin kurtulmussun iyi gunde var kotu gunde yok
İçin de tutma yaz , aklına ne geliyorsa söyle ama hakaret etme sakın .
Niye için de tutacakmışsın ki ..Onun içine dert olsun .
İyi ya basıp gideyim kimse de rahatsız etmesin beni.
bana nedense başka bir kadından ziyade böyle bir durum varmış gibi geliyor yani eğer aldattığının haberi gelmediyse tabi
hem ülke değiştirdi diyorsun muhtemelen borçlarından kaçıyor
ama bunun altında kalma borçlarını ödemek zorunda değilsin gerekirse dava aç bu konuda çalışmadığını belgele
paşa paşa getirsinler ülkeye
tutuklanır bile borçları resmi yerlereyse ki haklısın hayır gelmez
resmen kaçmış zoru görünce
eşinin de yaşı genç miydi
güzelim tabii ki olucaksın çok samimi söylüyorum bak buraya yazarsın birkaç aya
Canım ne alakası var kendini bişey sanmakla , methiye yazmıyoruz ki.bilmem dun yazdim zaten okudu cevap vermedi simdi surekli yazarsam bilmiyorum kendini de bisey sanmasin
ama dunku yazdiklarimda hakaret de vardi napiyim tutamadim
valla onla ugrasmak icin gucum yok benim borc dedigim de oyle cok degil ki ev borcu falan degil kiradayim iste arabayla esyalarin borcu hani cok degil.
genc degil 29 yasinda
amaaan bilemedim yaa kafam allak bullak 1 aydir zombie gibiyim
Canım ne alakası var kendini bişey sanmakla , methiye yazmıyoruz ki.
Şerefsize şerefsizliğini söyleyeceksin .
Bunun adı bu , tabi sen böyle yazma .
Canın ne istiyorsa onu yap ,asla sıkma kasma kendini ve yaptığın söyleyeceğin hiç bir şey için de pişman olma.
ay o zaman başka kadın olabilir mi ya peşine birini mi taktırsaydın ki
bu adamın kafası mı iyi ya birden çekip gidiyor bir de iş kurup çalışıyor orada
canim baska ulkeye kimi gonderiiym de pesine birini taktiriyim :)
bilmem baska kadin olsa belli etmezmydi ?
ki dedigim gibi varsa bile cocuk birakilir mi ?
ortak arkadaşlardan haber alayım dedin ya o yüzden belki orada vardır birileri diye dedim
onu anlayabilecek olan sensin canım aynı evde anlarsın
ama erkekler o konuda çok anlayışsız ve odunlar bebeğini arayıp sormayan baba çok gördüm
ortak arkadaslar dedigim aslinda onun arkadaslari benimde onun sayesinde tanidiklarim oyle bisey olsa bile soylemezler
hadi ya ben hic gormedim o yuzden cok garip geliyo. sonradan da mi aramiyolar ?
forumda böyle yazan çoktu bebeğini bile arayıp sormuyor diye
en kötüsü de haber alamamak, netlik olmaması, belirsizlikte kalması..
o zaman ben umidi kestim pisman olsun istiyordum ama bu boyle gider ben kendi kendimi yer bitirirm o orda keyfine bakar bence oyle olur tabi zaman gostercek herseyi
kesin olacak 21 ağustos perşembe günü saat 6.32de buraya yazıyorum kesin olucak
:))
insallah arkadasim pisman olsun surunsun
cok sagolun konusmak iyi geldi 1 aydir kimseyle birsey konusmuyorum mutluymus gibi yapiyorum icime ata ata bi hale geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?