Canim yaniyor ..

evet neden terk ettigini ben ona mesaj atarak sordum ama cevap alamadim
aramakta istemiyorum artik o pisman olsun istiyorum

sizin esiniz napti oda mi terk etti sonra dondu mu ?

öyle birdenbire mi çıkıp gitti yani?
bir sebep göstermek zorunda!
bu ne cüret böyle.
annenle baban arasa söylemez mi acaba
hem haberlerini alıyorsun sanırım yeni bir hayat kurdu dediğine göre

ben eşimi terk ettim. şiddet görmüştüm.
süründü baya bir şimdi açık kapı bıraktım tam anlamıyla affettim denemez fırsat veriyorum yani sadece

Bana kızıcak belki kiminiz ama en nefret ettiğim tip bu şekil adamlar .
Şiddet gösterse daha iyi , midem bulanıyor bunlardan .
Çocuğu peydahlarken keyifler yerinde , kadının en en ihtiyaç muhtaç olduğu dönem de bas git.
Hiç hiç bir sebep olmaması ne demek , aklı yerinde değil o zaman .
Yerin de olsam bir daha asla yüzüne bakmazdım , içine otursun ukte kalsın .

gercekten birden bire gitti bekledim aramasini donmesini 1 ay haber alamayinca artik dayanamadim mesaj attim tabi donmesi icin degil sebebini sordum cevap vermeyince bidaha cocugumu asla goremicegini soyledim cevap vermedi umrunda olsa verirdi heralde ?
annemle babam nefret ediyor artik ondan konusmak istemiyorlar
evet ortak arkadaslar sagolsun haberini aliyorum ama onlara da soylucem bidaha onla ilgili bisey duymak istemiyorum her defasinda daha cok canim acitiyo

pisman olmasi iyi gercekten duzeldigine inaniyosan sans vermelisin bence cocugun var mi ?

haklisin yeni evlenmistik ben cocuk istemiyordum ama cok sevdigimiz icin birbirmizi ve o cocuklara deli oldugu icin ve cocuk istedigi icin yaptik yani onun icin
yuzune zaten bidaha bakmicam benim dogumum zor gecti cok kotu durumdaydm beni o halde birakip gitti bidaha yuzune bakarmiyim cok sevsem de bakmicam

sadece tek sey istiyorum cok pisman olsun surekli arasin gelsin gitsin bunu goriyim istiyorum sizce olur mu ?

hattını değiştirmiş falan olmasın?
ya da bırakmıştır birine devretmiştir falan
en iyi ihtimalle düşünüyorum tabi bu şekilde
ancak bir sebebi olmalı gitmeden önce bir belirti yok muydu ne bileyim son kavganızda söylediği bir şey, başka bir kadına dair işaret vs?

benim çocuğum yok canım çocuğum olacak kadar uzun süreli yaşamadık beraber

Sen dur daha dur , seyret onun başına gelecekleri.
Rabbim öyle büyük ki senin hakkın olmasa bile evladının hakkı var.

Ama başına geldiğin de üzüleceksin işte biz kadınlar salağız acıyoruz hemen.

yok hattini degistirmedi whatsapptan yazdim ve okundu yani
hayir dogumdan once cok iyidik hani liseli asiklar gibi diyebilirim
benim dogumum cok zor gecti bebegimi kucagima alamadim agridan hani asiri kotuydum
tabi araya sogukluk girdi girmedi degil ama nasil desem ben rahatsizdim yemegimi yiyemiyordm o zorla yediriyodu falan ama sogukluk var miydi dersen vardi tabi yaklasmiyodu hic belki de agrim var diye ki bence oyle
baska kadina dair hic bisey yok baska kadin olsa bile cocugundan onemli mi ki ?

cocuk guzel cok guzel ama vaktinde guzel bence yinede pisman degilim ben iyiki var o olmasa daha zor olurdu belkide

yok ben acimam beni o biraktigi dusurdugu durum
asla affedilcek bi yani yok

sadece bana yasattigini gormek istiyorum pisman olsun surunsun istiyorum insallah gorurum o gunleri

eminim çok güzeldir size de varlığıyla destek oluyordur o melek
yalnız olmak daha zor kesinlikle

kafasında ne olduğunu kestirmek güç
birden gitmesine sebep olmuş birçok şey olabilir
ama şunu biliyorum erkeklerin aklı başına boşanırken geliyor

ozamanda cok gec olcak
affetmicem ne olursa olsun
sanki geldi ozur diledi falan da ben affetmicem diyorum kendi kendime :)

ben geleceğini düşünüyorum
katil cinayet mahaline geri gelirmiş mutlaka
valla genceciksin iyi düşün derim
gerçi böyle diyorum ama ben de çok takıldım

yok ya en ihtiyacim oldugu zamanda gitti gittin 3 gun sonra donse belki yine affederim ama 1 ay oldu ne aradi ne sordu suan sagligim iyi ama cok kotuydm beni yalniz birakti asla afedemem

seninki yine pisman olmus sozler vermis sans ver baktin olmuyo ozaman dusunursun ..

aklımdan çok şey geçiyor ama yazıp da felaket tellalığı yapıp üzmeyeyim seni
ayrıca geçer mi demişsin ya geçer
bir süre boyunca kendine işkence ediyorsun ama sonra rahatlıyorsun
ben elimden geleni yaptım diyebiliyorsan kendine arkana yaslan ve sabırla bekle
Muhtemelen pişman olup dönecek
O vakit düşünürsün affeder misin affetmez misin
Konunu takipteyim

ben hemen affetmek taraftarı değilim bakalım hatasını anlamış mı? biraz uğraşsın.

erkekler gerçekten mantıksızlar. 5 ay bekledim bir şey yapsın diye yapmadı. en son boşanma işlemleri için konuşmaya gittim orada af diledi barışmak istedi.

sen boşanmak istediğinde aklı başına gelecek seninkinin o vakit şöyle okkalı bi tane yapıştır

Görünür de sana büyük bir zararı yokmuş gibi duruyor ancak bu şekilde gitmesi siz umrumun bile umrunda değilsiniz demek.
Babanla mı sorun yaşadılar ?
Hor falan mı gördü sizinkiler.

yok ne dusunuyosan soyle fikirleriniz onemli benim icin
gecsin bi an once onun yaptigini ben yapicam ona cevap vermicem cocugumu da asla gostermicem cocugumun sucu yok ama olsun oyle bi babayla yasicagina babasiz yasar daha iyi

seninkide garipmis :) cocuk oyuncagi saniyolar heralde bosanmicaz saniyolar ama bende bosancam koydum kafama borclarimi odemicem sirf bosanabiliyim diye gorsun gununu

Görünür de sana büyük bir zararı yokmuş gibi duruyor ancak bu şekilde gitmesi siz umrumun bile umrunda değilsiniz demek.
Babanla mı sorun yaşadılar ?
Hor falan mı gördü sizinkiler.

hayir gercekten olmadi oyle bisey olsa soylerim herseyi acik acik ona gore konusuruz bizde hani ama normal bi insan ailemle bi sorunu olsa bile bebegini birakip gitmez
ama olmadi yani

Muhtemelen hamileyken de aldatiliyordun. Bebek dogunca da basmis gitmis s....siz. bu adam geri gelir justin dedigi gibi. Ama bundan sonra sizin durusunuz onemli. Siddet kumar aldatma bile affedilir. Ama bebegini merak etmeyen adam logusa esini merak etmeyen bu adam vicdan duygularindan yoksun. Muhatap bile almayin bu adami.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…