Dert değil sadece yazmak isteği bir taraflara.
Akşam 4 yaşındaki çok bilmiş kızım ısrarla babasının sakalını ve bıyığını kesmesini söylüyor.çok uzamış batıyor diyor.Eşim bana dönüp keseyim mi dedi.Benim onu bu halde daha çok beğendiğimi bilir.Hayır dedim.Onlar benim hoşuma gidiyor.sürt bakayım yüzüme dedim.Geldi sürttü yüzüme.Kızım hala ordan bağırıyor kes kes diye.Ben istemiyorum diye kesmedi.Öyle genç aşıklar gibi br bakışma bir dokunma oldu aramızda.Çok hoşuma gitti. Regl dönemine rast gelmesi dışında güzel bir andı.Aşk hep yakınımızda kal.
Dert değil sadece yazmak isteği bir taraflara.
Akşam 4 yaşındaki çok bilmiş kızım ısrarla babasının sakalını ve bıyığını kesmesini söylüyor.çok uzamış batıyor diyor.Eşim bana dönüp keseyim mi dedi.Benim onu bu halde daha çok beğendiğimi bilir.Hayır dedim.Onlar benim hoşuma gidiyor.sürt bakayım yüzüme dedim.Geldi sürttü yüzüme.Kızım hala ordan bağırıyor kes kes diye.Ben istemiyorum diye kesmedi.Öyle genç aşıklar gibi br bakışma bir dokunma oldu aramızda.Çok hoşuma gitti. Regl dönemine rast gelmesi dışında güzel bir andı.Aşk hep yakınımızda kal.
dert değil sadece yazmak isteği bir taraflara.
Akşam 4 yaşındaki çok bilmiş kızım ısrarla babasının sakalını ve bıyığını kesmesini söylüyor.çok uzamış batıyor diyor.eşim bana dönüp keseyim mi dedi.benim onu bu halde daha çok beğendiğimi bilir.hayır dedim.onlar benim hoşuma gidiyor.sürt bakayım yüzüme dedim.geldi sürttü yüzüme.kızım hala ordan bağırıyor kes kes diye.ben istemiyorum diye kesmedi.öyle genç aşıklar gibi br bakışma bir dokunma oldu aramızda.çok hoşuma gitti. Regl dönemine rast gelmesi dışında güzel bir andı.aşk hep yakınımızda kal.
Bu kişi beni engellemişti ama gel de böyle konulara güzel yorum yap şimdi
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 'bir derdim var' bölümünde şimdi
konuyu burdan açman çok güzel olmuş:) dert diye girip böyle çok hoş bir anlatım görünce benm hoşuma gitti. Maşllaah dediğin gibi aşk hep bizimle olsun
yok yok kaldırdım engelini :13:
ayrıca yaptıgın yorumları da okuyorum.
o kadar kötü kocalara şans veriyoruz, senin gibi tatlı bir bayana neden şans vermeyim dedim.
Sağol ya
Dünyaları bahşettin
Töbe töbe
işte sonuç...
kötü kaynana, kötü elti, kötü komşu, kötü yorumcu, kötü görümce vs vs bir şans daha verince neler oluyor görün.
sonuç: bir şey değişmiyor.
yok yok kaldırdım engelini :13:
ayrıca yaptıgın yorumları da okuyorum.
o kadar kötü kocalara şans veriyoruz, senin gibi tatlı bir bayana neden şans vermeyim dedim.
şu yorumuna bayıldım :)
Kader iyidir bakma o gün biraz atıştınız ama..
insan evlilikte sevgili olduğu günleri özlüyor değil mi..o ufak kaçamak öpüşleri,bakışları
Bilmiyorum yıldızlarımız barışmıyo
Bana bişey demişti ama çok gülmüştüm
Esra Erol'un seyircisidemişti..
Hımm güzeldir muhakkak bakış makış ama yanlış yere açılmış bu konu Sebatiye, ben senin iyiliğini düşünüyorum bak hala sen bana kötü kadın Müzeyyen muamelesi yapıyosun
şu yorumuna bayıldım :)
Kader iyidir bakma o gün biraz atıştınız ama..
insan evlilikte sevgili olduğu günleri özlüyor değil mi..o ufak kaçamak öpüşleri,bakışları
yavv sen de halılarım pahalı diye hava mı atıyorsun anlamına gelen bir şey söylemiştin.alındım doğrusu.hem benim havam sadece eşimin ailesine haaa.bu da biline.onun dışında ne havam olacak daaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?