Canım...

arnir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
13.684
7.410
248
Balıkesir
Dert değil sadece yazmak isteği bir taraflara.

Akşam 4 yaşındaki çok bilmiş kızım ısrarla babasının sakalını ve bıyığını kesmesini söylüyor.çok uzamış batıyor diyor.Eşim bana dönüp keseyim mi dedi.Benim onu bu halde daha çok beğendiğimi bilir.Hayır dedim.Onlar benim hoşuma gidiyor.sürt bakayım yüzüme dedim.Geldi sürttü yüzüme.Kızım hala ordan bağırıyor kes kes diye.Ben istemiyorum diye kesmedi.Öyle genç aşıklar gibi br bakışma bir dokunma oldu aramızda.Çok hoşuma gitti. Regl dönemine rast gelmesi dışında güzel bir andı.Aşk hep yakınımızda kal.

Yani?

Ben burdan cıkaracağımız sonucu anlayamadım S:

Konunun bir derdim var bölümüyle bir alakası yok sanırım,eğer kızınızı şikayet etmiyorsanız:26:
''ilişkiler duygular ve hayatın içinden'' bölümüne taşıtsanız iyi olur.

Dert okumaya alışkın olduğumuzda bir an :26: oldum ama
Çok şirin bir paylaşımmış

Maşallah diyelim o zaman.

Bu kişi beni engellemişti ama gel de böyle konulara güzel yorum yap şimdi
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 'bir derdim var' bölümünde şimdi

İlginç bir paylaşım olmuş.....
Ama Hepimiz böyle güzel anlarımızı ' eşi ve eşinin ailesi ' başlığında payşaşırsak buranın da bir anlamı kalmaz yani..... .

Isteyen istedigi konuyu acar

Konu sahibi dert degil demis zaten.

Uygun yerde degilse yoneticiler tasir

Ben de boyle tepkileri anlamiyorum
illa bosanma aldatma konusu mu olmali???

konuyu burdan açman çok güzel olmuş:) dert diye girip böyle çok hoş bir anlatım görünce benm hoşuma gitti. Maşllaah dediğin gibi aşk hep bizimle olsun

Bu kişi beni engellemişti ama gel de böyle konulara güzel yorum yap şimdi
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 'bir derdim var' bölümünde şimdi

yok yok kaldırdım engelini :13:

ayrıca yaptıgın yorumları da okuyorum.

o kadar kötü kocalara şans veriyoruz, senin gibi tatlı bir bayana neden şans vermeyim dedim.

konuyu burdan açman çok güzel olmuş:) dert diye girip böyle çok hoş bir anlatım görünce benm hoşuma gitti. Maşllaah dediğin gibi aşk hep bizimle olsun

eş ve ailesinin altına açmıştım.onun bir derdim varın altında oldugunu göz önünde bulundurmamışım

Size mutluluklar ancak konunuz ''Eşi ve eşinin ailesi'' adlı bu topik altında pek uygun olmamış.

Sağol ya
Dünyaları bahşettin
Töbe töbe

işte sonuç...

kötü kaynana, kötü elti, kötü komşu, kötü yorumcu, kötü görümce vs vs bir şans daha verince neler oluyor görün.

sonuç: bir şey değişmiyor.

işte sonuç...

kötü kaynana, kötü elti, kötü komşu, kötü yorumcu, kötü görümce vs vs bir şans daha verince neler oluyor görün.

sonuç: bir şey değişmiyor.

Herkes kötü bir gelin bir konusahibi iyi.

yok yok kaldırdım engelini :13:

ayrıca yaptıgın yorumları da okuyorum.

o kadar kötü kocalara şans veriyoruz, senin gibi tatlı bir bayana neden şans vermeyim dedim.

şu yorumuna bayıldım :)

Kader iyidir bakma o gün biraz atıştınız ama..

insan evlilikte sevgili olduğu günleri özlüyor değil mi..o ufak kaçamak öpüşleri,bakışları

insan evlilikte sevgili olduğu günleri özlüyor değil mi..o ufak kaçamak öpüşleri,bakışları

Bilmiyorum yıldızlarımız barışmıyo
Bana bişey demişti ama çok gülmüştüm
Esra Erol'un seyircisi demişti..

Hımm güzeldir muhakkak bakış makış ama yanlış yere açılmış bu konu Sebatiye, ben senin iyiliğini düşünüyorum bak hala sen bana kötü kadın Müzeyyen muamelesi yapıyosun

yavv sen de halılarım pahalı diye hava mı atıyorsun anlamına gelen bir şey söylemiştin.alındım doğrusu.hem benim havam sadece eşimin ailesine haaa.bu da biline.onun dışında ne havam olacak daaa :)

evet yaa aynen öyle.o yüzden hemen atlıyorum böyle anların ütüne

yavv sen de halılarım pahalı diye hava mı atıyorsun anlamına gelen bir şey söylemiştin.alındım doğrusu.hem benim havam sadece eşimin ailesine haaa.bu da biline.onun dışında ne havam olacak daaa :)

Sen beni yine engelle istersen yoksa banlanıcam

Eee bende kayınvalidene hava atıyosun demiştim
Ne alaka ya Esra Erol'un seyircisi gibisin demiştin
Bak kendin de diyosun eşimin ailesine hava yaparım diye zaten..
Doğru bilmişim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…