Sen beni yine engelle istersen yoksa banlanıcam
Eee bende kayınvalidene hava atıyosun demiştim
Ne alaka ya Esra Erol'un seyircisi gibisin demiştin
Bak kendin de diyosun eşimin ailesine hava yaparım diye zaten..
Doğru bilmişim işte
Konu nerede nereye açılmış hiç önemli değil.
Böyle bir şey okumak iyi geldi.
Allah bozmasın.
sen orda bize hava atıyosun demiştin.kayınvalideye hava attığımı dünya alem biliyor zaten bir sen değil
Yok hem el halısı hem pahalı yazmana gerek yok el halısı zaten pahalı biliyoruz dedim
Kayınvalideye nerde hava atacağımı yazmışım söyle dedin
Yorumunu kopyaladım, gösterdin
Sende celallendin Esra Erol filan dedin işte
Biz o arkadaşla şakalaşıyoduk bi kere , ne kayınvalideye hava atması filan dedin..
Sebatiye ve Kader öpüşün barışın haydi ballarım şekerlerim
yoksa kib yaparım demedi demeyin
öptüm mucuk mucuk...
Tehditçi Kadesa
Bilmem önce o öpsün , ben misafirim topikte sonuçta
Ne kadar güzelll eşinin bir davraşını nasıl mutlu etmiş.
Biz kadınlar aslında çok şey istemiyor 1 parça sevgi saygı
Allahım bozmasın herkesin mutlu huzurlu yuvası olsun
mucukkkkkkkkkk mucukkkkkkkkkkk
di mi? sen de ne güzel özetlemişsin olayı
Dert değil sadece yazmak isteği bir taraflara.
Akşam 4 yaşındaki çok bilmiş kızım ısrarla babasının sakalını ve bıyığını kesmesini söylüyor.çok uzamış batıyor diyor.Eşim bana dönüp keseyim mi dedi.Benim onu bu halde daha çok beğendiğimi bilir.Hayır dedim.Onlar benim hoşuma gidiyor.sürt bakayım yüzüme dedim.Geldi sürttü yüzüme.Kızım hala ordan bağırıyor kes kes diye.Ben istemiyorum diye kesmedi.Öyle genç aşıklar gibi br bakışma bir dokunma oldu aramızda.Çok hoşuma gitti. Regl dönemine rast gelmesi dışında güzel bir andı.Aşk hep yakınımızda kal.
Bana Göre zaten hemen öpüsüp koklaşiyorlar hissi vermişlerdi:))pahalı diye belirtmemin nedeni, alınca pahalısını alıyorum o yüzden iyi mi ediyorum şu halılara bir bakın fikrinizi söyleyin demiştim ki zaten o akşam siparişi iptal ettim.yani diyeceğim konunun açılış amacı yardım idi ve fikirlerini söyleyen herkesi dikkate aldım.ama sen direk pahalı halılarımla hava atıyorum gibi söyledin.
normalde biri ile yüz yüze bu konuları konuşsan böyle mi dersin? aaaa neden pahalı diye belirtiyorsun ki el dokuması zaten pahalı olur biz biyoruz mu dersin? bu kaba bir konuşma olmaz mı? ben de haliyle alındım.
Bana Göre zaten hemen öpüsüp koklaşiyorlar hissi vermişlerdi:))
Cok şanslıymişsinyok yahuu kaderin ilk öptüğü kişi benim söylemesi ayıptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?