arnir Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Kasım 2012 13.684 7.410 248 Balıkesir 21 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi arnir #41 piyonist .!.: konunun nerede açıldığı kısmıyla hiç ilgilenmedim açıkçası. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Genişletmek için tıkla... amin......... ben de ilgilenmem.......
piyonist .!.: konunun nerede açıldığı kısmıyla hiç ilgilenmedim açıkçası. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Genişletmek için tıkla... amin......... ben de ilgilenmem.......
Dumadumadum Verdiğim değer kadarsın.. Kayıtlı Üye 5 Kasım 2010 5.342 39 108 İstanbul 21 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi arnir #42 Evlilik aşkı öldürmezmiş.Bunu da birkez daha görmüş olduk.. Buara soranlar olmuş regl olmanla ne alaka diye Bunu anlamamanızı anlayamadım ben de Ne alaka olacak.Regl olmasaydım başka şeyler yaşardık demek Konu sahibi Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Evlilik aşkı öldürmezmiş.Bunu da birkez daha görmüş olduk.. Buara soranlar olmuş regl olmanla ne alaka diye Bunu anlamamanızı anlayamadım ben de Ne alaka olacak.Regl olmasaydım başka şeyler yaşardık demek Konu sahibi Allah mutluluğunuzu daim etsin.
arnir Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Kasım 2012 13.684 7.410 248 Balıkesir 21 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi arnir #43 G-string_Giyen_Su_Aygiri .!.: Evlilik aşkı öldürmezmiş.Bunu da birkez daha görmüş olduk.. Buara soranlar olmuş regl olmanla ne alaka diye Bunu anlamamanızı anlayamadım ben de Ne alaka olacak.Regl olmasaydım başka şeyler yaşardık demek Konu sahibi Allah mutluluğunuzu daim etsin. Genişletmek için tıkla... teşekkur ederim.........
G-string_Giyen_Su_Aygiri .!.: Evlilik aşkı öldürmezmiş.Bunu da birkez daha görmüş olduk.. Buara soranlar olmuş regl olmanla ne alaka diye Bunu anlamamanızı anlayamadım ben de Ne alaka olacak.Regl olmasaydım başka şeyler yaşardık demek Konu sahibi Allah mutluluğunuzu daim etsin. Genişletmek için tıkla... teşekkur ederim.........
siyahinmatemi Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2011 355 2 46 Konya 21 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi arnir #44 ben kızınızı şikayet ediyorsunuz sanmıştım. Allah bozmasın mutluluğuunuzu..maşallah..kıskanmadım değil..
ben kızınızı şikayet ediyorsunuz sanmıştım. Allah bozmasın mutluluğuunuzu..maşallah..kıskanmadım değil..
KisaSamsun Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2012 3.721 3.113 248 23 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi arnir #45 G-string_Giyen_Su_Aygiri .!.: Evlilik aşkı öldürmezmiş.Bunu da birkez daha görmüş olduk.. Buara soranlar olmuş regl olmanla ne alaka diye Bunu anlamamanızı anlayamadım ben de Ne alaka olacak. Regl olmasaydım başka şeyler yaşardık demek Konu sahibi Allah mutluluğunuzu daim etsin. Genişletmek için tıkla... Ben de sonradan anladım onu
G-string_Giyen_Su_Aygiri .!.: Evlilik aşkı öldürmezmiş.Bunu da birkez daha görmüş olduk.. Buara soranlar olmuş regl olmanla ne alaka diye Bunu anlamamanızı anlayamadım ben de Ne alaka olacak. Regl olmasaydım başka şeyler yaşardık demek Konu sahibi Allah mutluluğunuzu daim etsin. Genişletmek için tıkla... Ben de sonradan anladım onu