E
emdev
Ziyaretçi
- Konu Sahibi neverland10
-
demek ele başka sana başka davranıyor.haklısın ozaman.:teselli:insanlara iyilik yapmanin hicbiryeri kotu degil tamam ama once kendi evini dusunmeli insan. bana 2 ytlnin hesabini sormamali o zaman demi.
insanlara comert ama ya bana...ben daha yakin degilmiyim karisi degilmiyim degilmisim zaten artik bana artik en ufak bir his duymuyormus sevmiyormus beni.
iste bizim bazi aileler bunu anlamiyoo ..neee kizim sevdi benim istedigime gitmedi ceksin cezasinii .. cokk kiniyorum bu dusunceyiii ....ve bunu eslerde builirse vay gelir o kizin halineea.sdemek ele başka sana başka davranıyor.haklısın ozaman.:teselli:
beni birdaha döversen,babamı yollarım senin ağzını burnunu kırdırırım de.seni sahipsiz sanmasın el kaldırmasın.
kime istiyorsada iyilik yapsın.sende çalış paranı onun eline verme.
kurtar hayatını.Çok üzgünüm çoook
babanla görüşmediğini belli etme ona,babam arıyor beni konuşmak istiyor de,mutlu musun kızım mutsuzsan dön diyor bana de.gözünü korkut kocanın.benneyaptımki
git kız,babandan özür dile.affeder seni.bırak şu adamı.herşeyini koz olarak kullanıyor baksana.bana sikiysa hadi git git hadi gitmessen serefsizsin diyorsenağlama
bakk yine koy verdin simdi canim yaaaaakannehirkendimi cok kotu hisseddiyorum cok degersiz kopek kadar degerim yok.
ben sadece sevgi istedim cok sevilmek istedim ilgi istedim.
annem babam sevmediler esim sevsin istedim senağlama
evdeki baskidan kactim siddetten kactim sevdigime sigindim o babamdan daha betermis keske babam dovseydi sovseydi bu kadar yanmazdi canim.
babam soyledikleri hic batmiyormus halbuki.senağlama
ne demek senin değerin yok.her insan bir değerdir bir kere.kendimi cok kotu hisseddiyorum cok degersiz kopek kadar degerim yok.
evdeki baskidan kactim siddetten kactim sevdigime sigindim o babamdan daha betermis keske babam dovseydi sovseydi bu kadar yanmazdi canim.
birakamiyorum birakamiyorum aklima geliyor.senağlama
ne gunah isledim ben hayatta bunlari cekiyorum neden duzgun bir ailem olmadi benimde.
lanet ediyorum dogdugum gune.
lanet ediyorum herseye.
dun gece bileigimi kesmeye calistim ama onu bile yapadim.
zavallinin tekiyim .
kendimi cok kotu hisseddiyorum cok degersiz kopek kadar degerim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?