Canıma kastım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi neverland10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
demek ele başka sana başka davranıyor.haklısın ozaman.:teselli:
beni birdaha döversen,babamı yollarım senin ağzını burnunu kırdırırım de.seni sahipsiz sanmasın el kaldırmasın.
kime istiyorsada iyilik yapsın.sende çalış paranı onun eline verme.
kurtar hayatını.Çok üzgünüm çoook
babanla görüşmediğini belli etme ona,babam arıyor beni konuşmak istiyor de,mutlu musun kızım mutsuzsan dön diyor bana de.gözünü korkut kocanın.benneyaptımki

biliyor babamla gorusmedigimi. zaten her kavgada beni kovuyor hadi gitsene sikiysa git yemiyor demi diyor gidemedigimi biliyor.

:lepi:baksana burda bizimle paylasiyosunn demekki paylasabilmeyi biliyosun .iyilik olarakta bizde sana yardimci olmaya calisiyoruz degilmiopuyorumnanaktanise bu yonden baslayabilirsin kabiliyetin var demekyerimseniben

bana sikiysa hadi git git hadi gitmessen serefsizsin diyorsenağlama

malesef kimsenin hayatı dört dörtlük değil ben eşinde çok suç bulmuyorum tabi şiddeti hariç o ayrı ama insanlara yerdım etmesi çok güzel hem yardım karşılık beklemeden yapılmalı zaten canım sen çok kötü bir çocukluk geçirmişsin bir an önce pskoloğa görün derimm ailenede pesss nasıl bir anne babaymış şaştım kaldım

iste bizim bazi aileler bunu anlamiyoo ..neee kizim sevdi benim istedigime gitmedi ceksin cezasinii .. cokk kiniyorum bu dusunceyiii ....ve bunu eslerde builirse vay gelir o kizin halineea.s

yok benim kafam karışmaya başladı bu kadarda olmaz yani CADIARZU

bana sikiysa hadi git git hadi gitmessen serefsizsin diyorsenağlama
git kız,babandan özür dile.affeder seni.bırak şu adamı.herşeyini koz olarak kullanıyor baksana.
eli ayağı bi tutuşsun sen bavulunu toplarken.ama önce iş bul sonra git.
babanada söyle iş buldum de,sana yük olmam yardımcıda olurum babacım de.yumuşat onu.bu dünyaya bir kere gelmişin,sözünü dinletebilceğin bi adam bulursun.benneyaptımki

çok üzüldüm nasıl bu hale getirdiniz ilişkinizi

herşeyden önce bir psikologla konuşmalısın bence canım önce kendine ve sinirlerine hakim olmak zorundasın ki evliliğinle ilgili sağlıklı bir karar verebilesin boşanmak ya da devam etmek gibi.

ama mutlaka bir uzmanla görüşmelisin içini dökmelisin çok dolusun sen sanırım hayata karşı.

Herşeyden önce alilenle aranı hemen düzeltmeye çalış ondan sonra kararını ver.

kendimi cok kotu hisseddiyorum cok degersiz kopek kadar degerim yok.
ben sadece sevgi istedim cok sevilmek istedim ilgi istedim.
annem babam sevmediler esim sevsin istedim senağlama
evdeki baskidan kactim siddetten kactim sevdigime sigindim o babamdan daha betermis keske babam dovseydi sovseydi bu kadar yanmazdi canim.
babam soyledikleri hic batmiyormus halbuki.senağlama

okurken üzüldüm çaresiz bir kadınsınız anladığım kadarıyla sokaklar kapalı
bence tek çareniz iş arayıp bulup çalışmanız, ozaman kendi ayaklarınızın ustunde durursunuz, şidedet gördüğünüzdede şikayetçi olun bırakmayın yanına
eğer ayrılmak istemıyorsanız ikinizde bir psikologa gitmeyi deneyın galıba ayrılalım demekten daha kolay olur bu:teselli:

bakk yine koy verdin simdi canim yaaaaakannehir
yaaa sana biz demiyozmu deminden berii ilk once guclu olmayi ogreneceksin eskiyi birakacaksinn diyee kaydirigubbakcemile

birakamiyorum birakamiyorum aklima geliyor.senağlama
ne gunah isledim ben hayatta bunlari cekiyorum neden duzgun bir ailem olmadi benimde.
lanet ediyorum dogdugum gune.
lanet ediyorum herseye.
dun gece bileigimi kesmeye calistim ama onu bile yapadim.
zavallinin tekiyim .

Bazıları utanmasa "haketmişsin " yazacak yorumlarına..
Pess..
Acilen psikolojik tedavi şart,ikinize de..
başkasına arabasını veren eşine 2tl 'nin hesabını adam da da bir sorun var demektir

ne demek senin değerin yok.her insan bir değerdir bir kere.
sakın öyle düşünme.
hem sen kendine değer vermezsen herkes seni ezer geçer,önce kendine değer ver.
sonra hayatını kurtarırsın vereliniortak

hicbirsey degil de canimi ne yakiyor biliyormusunuz annem icin oyle bir kufur ettiki "anani s......"dedi kafayi yedirdi bana sustum kaldim simdi tek suclu benmiyim ben konusmaya calisinca gelip eliyle agzimi tutuyor agzimi kapatiyor sen konusamassin kadinsin sen kocana saygili olmayi ogren yerini bil diyor.

biride ortaligi karistimak icin laf attii...:1shok:

ya canımm saçmalama sen niye zavallı olasın yapma lütfen güçlü ol bak herşey düzelicektir önce bir iş bak kendine yavaş yavaş olucak bunlar ha deyince değillişe gir çalış kendi ayaklarının üzerinde dur sonrada ayrılmak istiyosan ayrıl kimseye minnet etmezsin o zaman

canım lütfen böyle düşünme ne demek değersizim o nasıl laf öyle sen kendine değersiz dersen kimseden sana değer vermesini bekleme o zaman hiç doğru değil böyle düşünmen lütfen.

artık geçmişi unutmak zorundasın anne-baba sevgisizliği vs. bunları düşünüp boş yere kendini yıpratırsın

bir yerlerden başlamak zorundasın hani bir deyim var ya küllerinden yeniden doğmak diye artık daha fazla yakma kendini

mutlaka iş ara kendine, bu sırada da psikolog yardımı al,geleceğinle ilgili planlarını daha sağlıklı bir şekilde yaparsın böylece

bak en azından sağlığın gücün kuvvetin yerinde.ya tamamen eşine bağımlı olsaydın ya Allah korusun onun bakımına muhtaç olsaydın

önce kendine değer vereceksin ve kendine güvenini çevrene yansıtacaksın ki sana zarar vermeye cesaret edemesinler yani kuyruğu dik tutacaksın

niye geliyoruz bu dünyaya yaptığımız hatalarla, yaşadığımız acılarla pişip olgun insan olmak için lütfen düşüncelerine mukayet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…