canimm onunda bir tedaviye ihtiyaci var sinirleri onunda yipranmistir tabiki .siz ikinizz bir psikolojik destek alsanizz .esin gidermiihicbirsey degil de canimi ne yakiyor biliyormusunuz annem icin oyle bir kufur ettiki "anani s......"dedi kafayi yedirdi bana sustum kaldim simdi tek suclu benmiyim ben konusmaya calisinca gelip eliyle agzimi tutuyor agzimi kapatiyor sen konusamassin kadinsin sen kocana saygili olmayi ogren yerini bil diyor.
birakamiyorum birakamiyorum aklima geliyor.senağlama
ne gunah isledim ben hayatta bunlari cekiyorum neden duzgun bir ailem olmadi benimde.
lanet ediyorum dogdugum gune.
lanet ediyorum herseye.
dun gece bileigimi kesmeye calistim ama onu bile yapadim.
zavallinin tekiyim .
seninn bu yorumlarina bayiliyorumm gulsum sultann:teselli:tam oz ve netvereliniortakYanliz daglar oturur aglar derdi Anneannem hep....:çok üzgünüm:
Simdi senin arkanda sana sahip cikan sapasaglam duran bir ailen olsaydi esin bunlari sana yapabilirmiydi?
Cok üzüldüm ya....gercekten.
Allah yardimcin olsun canim....Lüften umudunu yitirme.:1hug:
Insanin caresizligi bazen öyle tavan yapiyorki ha suracikta gebersemde bitse bu cile diyorsun, ama inan cözüm o degil.:çok üzgünüm:
Esinle iylikle konusmaya calis, beraberce bu durumun üstesinden gelirsiniz belki, piskolga gidin.
Belliki sende esinde saglikli bir ruh halinde degilsiniz....Allaha sigin güzelim, inancini kaybetme.
biride ortaligi karistimak icin laf attii...:1shok:
Allah sevdıgı kullarına dert verırmıs kendısını unutmasınlar dıye, ama her evde kavga gurultu oluyor (şiddet demıyorum)
bu dunyada kaldıramadıgınız dertler ıcın ebedı yanmak dahamı kolay sanıyorsunuz. bıran once iş bulun kendınıze ve Allah'a inanın ondan yardım ısteyın
Rabbim neyler neylerse guzel eylermiş
keske soyledigin gibi olsa keske araba carpsa birsey olsa kotu bir hastaliga yakalansam geberip gitsem cunku kendim basaramiyorum kendimi oldurmeyi.Yanliz daglar oturur aglar derdi Anneannem hep....:çok üzgünüm:
Simdi senin arkanda sana sahip cikan sapasaglam duran bir ailen olsaydi esin bunlari sana yapabilirmiydi?
Cok üzüldüm ya....gercekten.
Allah yardimcin olsun canim....Lüften umudunu yitirme.:1hug:
Insanin caresizligi bazen öyle tavan yapiyorki ha suracikta gebersemde bitse bu cile diyorsun, ama inan cözüm o degil.:çok üzgünüm:
Esinle iylikle konusmaya calis, beraberce bu durumun üstesinden gelirsiniz belki, piskolga gidin.
Belliki sende esinde saglikli bir ruh halinde degilsiniz....Allaha sigin güzelim, inancini kaybetme.
ben ona birlikte psikologa gidelim dedi. ondan sorun yokmus deli olan benmisim benim gitmem gerekiyormus.
keske soyledigin gibi olsa keske araba carpsa birsey olsa kotu bir hastaliga yakalansam geberip gitsem cunku kendim basaramiyorum kendimi oldurmeyi.
iste diyorum ya allah adaletsiz bana kurtulmak istiyorum bir dert bir kaza vermiyor.
sen şu an sağlıklı düşünemiyorsun,canım bence bi psikiyatrise git,toparlan.gerekli görürse ilaçta yazar.cok yanlizim cok.yasama hevesim yok artik. yasamayi sevmiyorum.
kafamda surekli donup dolasan dusunceler var. nasil yaparimda hic aci duymadan olebilirim.
ben ayrilsam bile tek basima hayati ne yapayim. hayatta kalmam icin hicbirsebep yok.
hicbirsey yok.
zor bir durumdasın......herkeste dört dörtlük degil canım neler yazılıp neler okuyoruz....
neden kimseleri sevmiyorsun diyeceksin ki çocukluktan kaldı ama herkes neler yaşıyor....
nelerin üstesinden geliyor.....
kendini dış dünyadan uzaklaştırman herşeyden uzaklaştırman anlamına gelir
sen öyle degilsen eşininde senin gibi olmasını beklememelisin onuda öyle kabul etmeli sorun yapmamalısın
birazcıkta sorunlar çıkaran sen oldugun için eşin bazı şeyleri saklamışta olabilir....
insanları sevmek zorunda degilsin ama yaşadıklarından dolayıda herkesi aynı sanma bence.....
mutlaka herkese şans vererek başlamalısın güvende sevgide şans verilerek olur.....
hiçmi kardeşin yok......ailenle hiçmi barışma imkanın yok.....
bilemiyorum ama
herkes terk etsede ailenin senin yanında olması gerekiyor....
yada eşini istemediler ve sende evlenmeyi tercih ettin....eşinide bu denli sıkmamalısın
eşinin sana şiddet uygulamsı hiç hoş degil......
fakat sen bagırıp çagırıyorum o an demişin belki eşinde kontrolunu kaybetip bunları yapıyor....
yanlışta olsa
her ikinizde herşeye ragmen seviyorsanız dedıgım gibi bir uzmana gitmelisin.
o evden biraz uzaklaşmalı ve kendine ugraş bulmalı ve arkadaş sohbetleri kurmalısın.....
boşandıgın zamanda sana sahıp çıkıcak kimse yok egitim ne bilmiyorum ama çalışamassın sanırım çünkü toplum içinde durmayı paylaşmayı sevmiyorum diyosun.....
ama şunuda bilmelisin bu sorunların çözümü intihar olmamalı.....
neden kendin bu sıkıntılı ortamtan uzaklaştıracak şeylere yogunlaşman gerekirken intiharı düşünüyorsun.
yanlış yapıyorsun..
intihar yerine çık dışarı dolaş insanlara iyilik et konuş onlarla.....arkadaş edin .......dostların olsun
ALLAH ıNANCINI HER NE OLURSA OLSUN KAYBETME........
dualar oku......bunları yaptıgın süreçe rahat ediceksin......
ama herşeyden önce uzmana gitmelisniz eşinle beraber......
cok yanlizim cok.yasama hevesim yok artik. yasamayi sevmiyorum.
kafamda surekli donup dolasan dusunceler var. nasil yaparimda hic aci duymadan olebilirim.
ben ayrilsam bile tek basima hayati ne yapayim. hayatta kalmam icin hicbirsebep yok.
hicbirsey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?