Canıma kastım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi neverland10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canimm onunda bir tedaviye ihtiyaci var sinirleri onunda yipranmistir tabiki .siz ikinizz bir psikolojik destek alsanizz .esin gidermii

Allah yardımcın olsun bence yardım almalısın bi dr dan...gerçekten senle geçinmek zor bana görede ama kendini eleştirebilmen olumsuz yönlerini kabullenmen çok güzel bu bile düzelmeye 1 adım bence....eşinle çok ters karakterlerdesiniz çatışmada ondan eşinin çıldırmasıda normal araba yüzünden komşunu araman çok ayıp olmuş ne olursa olsun aramamalıydın ..arkamdan iş çevirmişler plan yapmışlar diyosun ...adam napsın düzgünce dese gene kıyameti kopartıcaksın !düşünürsen sen itiyosun onu yalana ....biraz rahat ol hayat bunlara takılacak kadar uzun değil malesef ........
ne kadar verirsen Allah sana okadar bereket verir unutma! bende insanlara güvenmiyorum ama paranoyak derecesinde yapmıyorum çünkü bu bana zarar verir ...sadece mesafemi koruyorum sınırlarımı çiziyorum okadar ....inşallah normale dönersin canım .........

Yanliz daglar oturur aglar derdi Anneannem hep....:çok üzgünüm:

Simdi senin arkanda sana sahip cikan sapasaglam duran bir ailen olsaydi esin bunlari sana yapabilirmiydi?

Cok üzüldüm ya....gercekten.

Allah yardimcin olsun canim....Lüften umudunu yitirme.:1hug:

Insanin caresizligi bazen öyle tavan yapiyorki ha suracikta gebersemde bitse bu cile diyorsun, ama inan cözüm o degil.:çok üzgünüm:

Esinle iylikle konusmaya calis, beraberce bu durumun üstesinden gelirsiniz belki, piskolga gidin.
Belliki sende esinde saglikli bir ruh halinde degilsiniz....Allaha sigin güzelim, inancini kaybetme.

Allah sevdıgı kullarına dert verırmıs kendısını unutmasınlar dıye, ama her evde kavga gurultu oluyor (şiddet demıyorum)
bu dunyada kaldıramadıgınız dertler ıcın ebedı yanmak dahamı kolay sanıyorsunuz. bıran once iş bulun kendınıze ve Allah'a inanın ondan yardım ısteyın
Rabbim neyler neylerse guzel eylermiş

seninn bu yorumlarina bayiliyorumm gulsum sultann:teselli:tam oz ve netvereliniortak

ben ona birlikte psikologa gidelim dedi. ondan sorun yokmus deli olan benmisim benim gitmem gerekiyormus.

ben inanmiyorum. eskiden inanirdim kuranda okurdum.ama artik hic ama hic inanmiyorum:çok üzgünüm:
allah cok adaletsiz davraniyor ben oyle allah istemiyorum.senağlama

keske soyledigin gibi olsa keske araba carpsa birsey olsa kotu bir hastaliga yakalansam geberip gitsem cunku kendim basaramiyorum kendimi oldurmeyi.
iste diyorum ya allah adaletsiz bana kurtulmak istiyorum bir dert bir kaza vermiyor.

cnm bi erkeği çileden çıkaracak ne varsa hepsi sende mevcut.
çok zor bi kadınsın,eşine karşıda biraz anlayışlı ol.eşin istemez seni inciltmek,evindeki eşyaları kırıp dökmek,sana ve ailene küfür etmek bunların hiç birini istemez.adamı sen tahrik etmişsin resmen tabiki bu eşine sana şiddet uygulama hakkını vermez.hatanın çoğu sende hayatım en kısa zamanda psikoloğa gitmelisin.inan senin yaptıklarının çeyreğini yapsam eşim buna asla tahammül edemez ve tek celsede boşar beni.bu davranışlarınla eşini kendinden soğutmaktan başka bir şey yapamazsın.eşin tabiki seni sevdiği için evlenmiş.ama zamanla bu davranışların onu kendinden soğutmuş olmalı.eğer kocanı gerçekten seviyorsan daha ılımlı daha uyumlu daha anlayışlı belkide daha kibar olmalısın.en önemlisi kendin için psikoloğa gitmelisin.

zor bir durumdasın......herkeste dört dörtlük degil canım neler yazılıp neler okuyoruz....

neden kimseleri sevmiyorsun diyeceksin ki çocukluktan kaldı ama herkes neler yaşıyor....
nelerin üstesinden geliyor.....
kendini dış dünyadan uzaklaştırman herşeyden uzaklaştırman anlamına gelir
sen öyle degilsen eşininde senin gibi olmasını beklememelisin onuda öyle kabul etmeli sorun yapmamalısın
birazcıkta sorunlar çıkaran sen oldugun için eşin bazı şeyleri saklamışta olabilir....

insanları sevmek zorunda degilsin ama yaşadıklarından dolayıda herkesi aynı sanma bence.....
mutlaka herkese şans vererek başlamalısın güvende sevgide şans verilerek olur.....

hiçmi kardeşin yok......ailenle hiçmi barışma imkanın yok.....
bilemiyorum ama
herkes terk etsede ailenin senin yanında olması gerekiyor....
yada eşini istemediler ve sende evlenmeyi tercih ettin....eşinide bu denli sıkmamalısın
eşinin sana şiddet uygulamsı hiç hoş degil......
fakat sen bagırıp çagırıyorum o an demişin belki eşinde kontrolunu kaybetip bunları yapıyor....
yanlışta olsa
her ikinizde herşeye ragmen seviyorsanız dedıgım gibi bir uzmana gitmelisin.
o evden biraz uzaklaşmalı ve kendine ugraş bulmalı ve arkadaş sohbetleri kurmalısın.....

boşandıgın zamanda sana sahıp çıkıcak kimse yok egitim ne bilmiyorum ama çalışamassın sanırım çünkü toplum içinde durmayı paylaşmayı sevmiyorum diyosun.....

ama şunuda bilmelisin bu sorunların çözümü intihar olmamalı.....
neden kendin bu sıkıntılı ortamtan uzaklaştıracak şeylere yogunlaşman gerekirken intiharı düşünüyorsun.
yanlış yapıyorsun..
intihar yerine çık dışarı dolaş insanlara iyilik et konuş onlarla.....arkadaş edin .......dostların olsun

ALLAH İNANCINI HER NE OLURSA OLSUN KAYBETME........

dualar oku......bunları yaptıgın süreçe rahat ediceksin......

ama herşeyden önce uzmana gitmelisniz eşinle beraber......

cok yanlizim cok.yasama hevesim yok artik. yasamayi sevmiyorum.
kafamda surekli donup dolasan dusunceler var. nasil yaparimda hic aci duymadan olebilirim.
ben ayrilsam bile tek basima hayati ne yapayim. hayatta kalmam icin hicbirsebep yok.
hicbirsey yok.

arkadaşım önce yüzünü allaha dön ve tövbe et.sonrada çevrene bir bak allah aşkına dermanı olmayan dertlere sahip insanlar yokmu senin etrafında eşin insanlara yardım ediyormuş etsin bu iyiliklerin mükafatını göreceksinizdir sen önce bir psikiyatıra git tedavi ol mademki eşinden başka gidecek yerin yok eşinle uyumla yaşamanın yollarını bul evlilik emek ister bence sen bunları başarabilirsin sabah uyandığında güneşe bir bak ve herşeye yeniden başla ama önce kendin için mutlaka uzmandan destek al

ben ona birlikte psikologa gidelim dedi. ondan sorun yokmus deli olan benmisim benim gitmem gerekiyormus.

işte sorun burda senin ailen yok arkanda nasılsa adam da bunu kullanıyoo sen önce kendin bir silkelen bakayım şöyleee dik dur ayaktaa sen kendine güven bir seni bi güçlü görsün bak o zaman bunları yapabiliyormu allah belasını versin şerefsizzzzz böyle erkekler nasıl anne dedikleri birine böyle küfür edebilir yaaa kan beynime sıçradı resmen

keske soyledigin gibi olsa keske araba carpsa birsey olsa kotu bir hastaliga yakalansam geberip gitsem cunku kendim basaramiyorum kendimi oldurmeyi.
iste diyorum ya allah adaletsiz bana kurtulmak istiyorum bir dert bir kaza vermiyor.

ne olacak peki canım sen ölünce ?

eşinin, annenin, babanın vicdan azabından uyuyamayacaklarını mı zannediyorsun ?

kimseye birşey olmayacak olan sana olacak biliyorsun değil mi ?

kaza geçirsen Allah korusun yatalak olsan muhtaç olsan daha mı iyi olacak niye bela çağırıyorsun başına

bu düşüncelerinden kurtar kendini mutlaka sen değerlisin tüm insanlar gibi

sen şu an sağlıklı düşünemiyorsun,canım bence bi psikiyatrise git,toparlan.gerekli görürse ilaçta yazar.
istersen eşinle beraber gidin.olmaz böyle
baksana dün bileklerini kesmeye kalkışmışsın sen ağır bir depresyon ve bunalımdasın altından kalkman zor lütfen doktora git.:çok üzgünüm:

sen allaha isyan etme bence sana bu sağlığı veren yaşatan o verilenleri düşün insanlar yüzünden isyan etme aynası kirli olanlar için rabbini suçlama derim

neguzel yazmissin . cok sagol .kardeslerim var ama hepsi benden kucukler. en buyuk bendim bizim ailede.tabi aile denilebilirse.babamda annemi doverdi icip icip eve gelirdi. evde icki alemleri duzenler anneme zorla meze hazirlatirdi. arkadaslarinida getirirdi bize bile icki icirmeye calisirlardi bu komik birseymis gibi kahkahalar atarlardi.
babam bizide doverdi. kadere bak baba evinde dayak koca evinde dayaksenağlamayasasam ne olur yasamasam ne bittim ben ruhum yok artik.
cok umutsuzum.hicbirseyin duzelecigini dusunmuyorum.
esim yine en ufak birseyde kirip dokucek.
bana olmadik hakaretler edicek. or.... diyecek s.... ol git diyecek.
gidemessin yemez g.... diyecek. konusma bana laf soyleme anani s...diyecek.

Son düzenleyen: Moderatör:

açtığın konuyu okudum ve yorumumu yaptım.
ama senin bu sonradan yazdıkların okadar saçma ki,açtığın konunun ciddiyetini kaybedtiriyorsun resmen.yok ölmek istiyom,yok araba çarpsın,yok acı çekmeden nasıl ölürüm.bunları yazarak ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum,sende biliyorsun ki canına kıyamayacağını.arkadaşım hiiççç vakit kaybette doğru iyi bi Klinilk e git.eşinede sanada yazık ediyorsun.guclubacismile

ya senin azın ne bozuk gerçekten bunları yaşadıysan kendini düzelt bizle dalga geçiyorsan başka iş bul kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…