- Konu Sahibi neverland10
-
cok yanlizim cok.yasama hevesim yok artik. yasamayi sevmiyorum.
kafamda surekli donup dolasan dusunceler var. nasil yaparimda hic aci duymadan olebilirim.
ben ayrilsam bile tek basima hayati ne yapayim. hayatta kalmam icin hicbirsebep yok.
hicbirsey yok.
hayatim boyunca hep kotuleri benmi cagirdim herhalde benim tum suclu.
ben daha 6 yasindayken cinsel tacize ugradim amcamin oglu yapti ve kimselere anlatamadim bunu ta ki evlenecigim gune kadar.
anneme anlattim .
mecbur anlattim cunku eger bekaretim gitmisse bu sorun olabilirdi.
cok kucuktum hicbirseyin farkinda degildim.babam hep bizi doverdi eger bunu soylersem beni oldurur diye dusundum cunku ben sucluydum.
ben hep kotuleri cagiriyorum.
kirliyim ben cok pisim yasamayi hak etmiyorum.
belkide butun bu talihsizlikler basima kirli bir insan olmamdan geliyor.
sonra ben bu olayi esimle paylastim evlendikten sonra herkavgada suratima vurdu bunusenağlamaben cagirmisim ben daha 6 yasindaydim ben nasil cagirabilirim.
benim ruhumda varmis orospuluk.senağlamasenağlama
yasamayi hic haketmiyorum.
:1shok::1shok::1shok:yazdığın kelimelere dikkat etmelisin.
bunca şey yaşamıssın neden yhardım almıyorsun.
Bak canım, burada bir sürü arkadaş sana yol göstermeye çalışıyor ama senin bir kulağından giriyor ötekinden çıkıyor.
Yaşadıklarının kolay olmadığını kabul ediyorum ama sen harekete geçmedikçe hiçbir şey düzelmez.
Önce kendine bir çeki düzen vermekle başlasan.
Tutturmuşsun bir öleyim, bittim, benden kötüsü yok, bi dur bakalım ne var bu kadar kötü?
Hayatta ölümün dışında çözülmeyecek sorun yoktur.
Sen söyle bakalım, evet ben bu durumdan kurtulmak istiyorum diyor musun yoksa kendine böyle acımakla mı geçireceksin hayatını?
ooooo bu küfürler gerçekten agır.....babanda felaketmiş.....
haklı olabilirsin ama çüzüm intihar olmamalı......asla.....
eşin önceden berimi böyle...yani küfürbaz...
bazen evdeki felaketten kaçalım derken dahada kötüsü olabiliyor..
sende yaşadıklarından dolayı......asi isyankar kavgacı oldum diyorsun...
bence yine kendini kurtaracak olan sensin...
bu hayat sana mutsuzlukmu verdi....kendi tutumun hem senı hem etrafını mutsuzmu ettin
önce kendinden başlamalısın düzelmeye ....insanlardan kaçarak uzaklaşarak kendi olumsuz dünyada daha kötü olmak yerine
insanların içine gir...eski hayatına kocaman bir perde çek ve düzelecek çareler bul..
intihar edicek yollar degil.....asla kurtuluşta degil.bu
kurtulmak istiyorum ama yanliz kalmaktancok korkuyorum.
esimlede devam etmek istemiyorum. cunku cok agir seyler soyledi.
cok kotu kufurler etti.anneme kufur etti onlari unutamam.
evde tabak canak hepsini kirdi doktu.
bana seni sevmiyorum artik hadi git babanin evinegitde goreyim gitmeyen serefsizdir dedi.
cok agrima gidiyor herseysenağlama
ondan ayrildiktan sonra yanliz yasamaktan cok korkuyorum.icimde cok fena bir korku var.kendime guvenemiyorum.
Ee tamam benim de kimim kimsem yok canım, yıllardır şu koca şehirde bi başımayım.
Ben de boşandım, bi bavulla çıktım gittim evden.
Ama inan bana hiçbir şey olmuyor emin ol, öyle de güzel yaşanıyor ki.
Sıkıntı çekiyorsun evet ama şu anda çektiklerinin yanında onlar devede kulak kalır.
Sen yeter ki bi kendine gel, hayatını bi düzene sokmaya karar ver, ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir.
Sen hiçbir şey yapmıyorsun ki, öyle izliyorsun olanı biteni, hayat önünden akıp gidiyor.
Sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez, unutma bunu.
kadın derdini anlatırken kendini kaybetmiş.ağlayarak yazıyor belki.sen neler diyorsun?bunun nesiyle dalga geçicek.ya senin azın ne bozuk gerçekten bunları yaşadıysan kendini düzelt bizle dalga geçiyorsan başka iş bul kendine
keske senin kadar cesaretli olabilsem.
nereye giderim ne yaparim hic bilmiyorum.
bazen dusunuyorum ya daha yerlere dusersem daha kotu insanlarla karsilasirsam.
ama boylede hakaretler icinde siddet gorerek yasamakda cok agrima gidiyorsenağlamavebuda beni caresiz hissetmeme sebebp oluyor.
sahip cikicak kimse yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?