Canıma kastım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi neverland10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım allah herkesi bir düzeyde bir sisitemde yaratsaydı....
kimin kötü kimin iyi oldugunu bilemsdik....
kimin sabırlı kimin sabırsız oldugunuda bilemezdik.....
her birimizi yartırken bazı sorunlar sıkıntılar vermiş......
ve yarad kimseyde kaldıramıyacagı yiki vermezmiş.....allahın adaleti abir dünyada belli olur....
belki senin imtihan bu nerden biliyorsun......

benin derdim farklı seniniki farklı başkasınınki farklı....

hani derle ya beterin beteri var haline şükret diye.....

o yüzden kendini böyle bırakmamalısın ........bir uzmana gitmelisin kendi şu durumdan sıyırıp kurtarmalısın......

heleki toplum içine girmeli......ugraşlar edinmelisin.....çünkü insan boşluga düşüncede kendini kötü hisseder.....
o yüzden yenı ortamlar insanı oyalar ve stresini atmanı saglar.....

eşinle kavga gürültü etmeden konuşmalısın.....oda artık sabredemıyor olabilir...

o seni sen onu anlamlı ve dinlemelisiniz.....

hayatim boyunca hep kotuleri benmi cagirdim herhalde benim tum suclu.
ben daha 6 yasindayken cinsel tacize ugradim amcamin oglu yapti ve kimselere anlatamadim bunu ta ki evlenecigim gune kadar.
anneme anlattim .
mecbur anlattim cunku eger bekaretim gitmisse bu sorun olabilirdi.
cok kucuktum hicbirseyin farkinda degildim.babam hep bizi doverdi eger bunu soylersem beni oldurur diye dusundum cunku ben sucluydum.
ben hep kotuleri cagiriyorum.
kirliyim ben cok pisim yasamayi hak etmiyorum.
belkide butun bu talihsizlikler basima kirli bir insan olmamdan geliyor.
sonra ben bu olayi esimle paylastim evlendikten sonra herkavgada suratima vurdu bunusenağlamaben cagirmisim ben daha 6 yasindaydim ben nasil cagirabilirim.
benim ruhumda varmis o.senağlamasenağlama
yasamayi hic haketmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bazi arkadaslar neden onyargilisiniz bu froumda hep bu oluyor biri konu acinca dogru olmamakla sucluyorsunuz. inanmak istemiyorsaniz inanmayin yasadiklarimi ben biliyorum ben buradan birsey beklemiyorum sadece anlatip rahatlamak istedim. sagolsun bana inan kisiler yorum yaptilar.kimseye zorla yazin demiyorum.
ben sadece derdimi paylastim cunku konusacak kimsem yok.
inananda inanmayanda okudugunuz icin sagolun.

:1shok::1shok::1shok:yazdığın kelimelere dikkat etmelisin.

bunca şey yaşamıssın neden yhardım almıyorsun.

hani sen hiç bişeyini paylaşmayı sevmezdin,kimseye bişi anlatmazdın annene nasıl anlattın bunu.

bakalım bu işin sonu nereye varıcak lmaz:

anneme mecbur anlattim mecburen.
kiz degilsem sorun olabilirdi ama inanmadi bana tabi.bosuna anlatmis oldum.
uzerinden yillar gecmis dedi sen ruya gormussundur dedi.
annem bile inanmadi sizinde inanmanizi beklemiyorum zaten.

ben küfür duymak istemiyorum l ben derdini açan hiç kimseden böyle küfür görmedim derdin varsa onu yazarsın okadar hiç hoş değil

Bak canım, burada bir sürü arkadaş sana yol göstermeye çalışıyor ama senin bir kulağından giriyor ötekinden çıkıyor.
Yaşadıklarının kolay olmadığını kabul ediyorum ama sen harekete geçmedikçe hiçbir şey düzelmez.
Önce kendine bir çeki düzen vermekle başlasan.

Tutturmuşsun bir öleyim, bittim, benden kötüsü yok, bi dur bakalım ne var bu kadar kötü?
Hayatta ölümün dışında çözülmeyecek sorun yoktur.

Sen söyle bakalım, evet ben bu durumdan kurtulmak istiyorum diyor musun yoksa kendine böyle acımakla mı geçireceksin hayatını?

Off içim şişti. Ben bu evlilikten nasıl kurtulurum diye düşüneceğine nasıl acısız ölürüm diye düşünüyorsun. Biraz da kadınlar olarak biz çağırıyoruz galiba bu aciziyeti. Her şey ol ama aciz olma. Git bir iş bul kendine çalışmaya başla tut kendine bir ev boşa kocanı. Ama allahaşkına süklüm püklüm halinden kurtulllll.

Haa bir de paylaşmayı öğren bence. Dünya malı dünyada kalır

kurtulmak istiyorum ama yanliz kalmaktancok korkuyorum.
esimlede devam etmek istemiyorum. cunku cok agir seyler soyledi.
cok kotu kufurler etti.anneme kufur etti onlari unutamam.
evde tabak canak hepsini kirdi doktu.
bana seni sevmiyorum artik hadi git babanin evinegitde goreyim gitmeyen serefsizdir dedi.
cok agrima gidiyor herseysenağlama
ondan ayrildiktan sonra yanliz yasamaktan cok korkuyorum.icimde cok fena bir korku var.kendime guvenemiyorum.

arkadaşım aslında buraya o agır küfürlerin oldugu yazıyı alıntı yapmıştım sildim......bence sende o yazındakı küfürleri silmelisin gerçekten hoş olmayan şeyler.....düzeltmelisin....

ooooo bu küfürler gerçekten agır.....babanda felaketmiş.....

haklı olabilirsin ama çüzüm intihar olmamalı......asla.....

eşin önceden berimi böyle...yani küfürbaz...

bazen evdeki felaketten kaçalım derken dahada kötüsü olabiliyor..

sende yaşadıklarından dolayı......asi isyankar kavgacı oldum diyorsun...

bence yine kendini kurtaracak olan sensin...

bu hayat sana mutsuzlukmu verdi....kendi tutumun hem senı hem etrafını mutsuzmu ettin

önce kendinden başlamalısın düzelmeye ....insanlardan kaçarak uzaklaşarak kendi olumsuz dünyada daha kötü olmak yerine

insanların içine gir...eski hayatına kocaman bir perde çek ve düzelecek çareler bul..

intihar edicek yollar degil.....asla kurtuluşta degil.bu

Son düzenleme:

sana onceliklle beni yargilamadigin icin cok tesekkur ederim.
yemin ederimki anlattiklarimin hepsi dogru.insanlar neden anlamiyor bu tur yasantilarinda olabilecigini.iste bu yuzden insanlara hic guvenemiyorum. cunku inanmiyorlar ben niye guveneyimki insanlara.
kocamda arkamdan is ceviriyor sonra bana guven diyor ben nasil guveneyim.
arkamdan is ceviriyor bana destek ol diyor. destek bekliyor benden.hala.ben nasil herzaman kendimden odun vereyim hep verdim bu zamana kadar . bu hale geldim.
hep benden bekliyor ben kadinim susacam. ben kadinim dinleyecem.
benim konusmaya hakkim yokmu.
esim en bastan beri boyleydi. kirip doker kufur ederdi.
ama bana vurmazdi son 1 yildir bana vurmaya basladi.3defa yyapti 2defa afettim buda 3uncu oluyor cekti gittibende bu durumdayim sadece aglayabiliyorum kendimi aciz hissediyorum.senağlama

Ee tamam benim de kimim kimsem yok canım, yıllardır şu koca şehirde bi başımayım.
Ben de boşandım, bi bavulla çıktım gittim evden.
Ama inan bana hiçbir şey olmuyor emin ol, öyle de güzel yaşanıyor ki.
Sıkıntı çekiyorsun evet ama şu anda çektiklerinin yanında onlar devede kulak kalır.
Sen yeter ki bi kendine gel, hayatını bi düzene sokmaya karar ver, ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir.
Sen hiçbir şey yapmıyorsun ki, öyle izliyorsun olanı biteni, hayat önünden akıp gidiyor.
Sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez, unutma bunu.

valla arkadaşım sen burda vakit kaybetme bence git bir an önce bir psikolağa tedavi ol gerçektn hastasın senn ölmek çözümmü sanıyosun hiç değil bu sorunları burda bize anlatarak çözemezsin tek çözüm tedavi olmak o zaman her şey düzelir belki nerden biliyosun belki eşinde değişicek bunları yaşamadan ve yapmadan bilemezsinki

keske senin kadar cesaretli olabilsem.
nereye giderim ne yaparim hic bilmiyorum.
bazen dusunuyorum ya daha yerlere dusersem daha kotu insanlarla karsilasirsam.
ama boylede hakaretler icinde siddet gorerek yasamakda cok agrima gidiyorsenağlamavebuda beni caresiz hissetmeme sebebp oluyor.
sahip cikicak kimse yok.

ya senin azın ne bozuk gerçekten bunları yaşadıysan kendini düzelt bizle dalga geçiyorsan başka iş bul kendine
kadın derdini anlatırken kendini kaybetmiş.ağlayarak yazıyor belki.sen neler diyorsun?bunun nesiyle dalga geçicek.

arkadaşım paran varsa hiç acımadan doktora git bi içini boşalt bu kendine yapacağın ve kendini değerli hissedeceğin bi şey bu hayatta sen varsan herşey var o yüzden sen değerlisin.Bu üzüntüler hastalık olarak çıkıyor sonra en önemlisi sağlığın.Ayrıca sen paylaşmayı pek sevmeyen bir insan olabilirsin bu sensin. seni böyle kabul edecek biriyle daha mutlu olursun bence ama önce doktora git rahatlıcaksın

Canım bak ben sana bugün topla bavulunu çık o evden demiyorum.
Bu ruh haliyle zaten hiçbir şey yapamazsın.
Önce profesyonel bir destek alacaksın.
Biraz kendine geleceksin, beynini bi resetleyeceksin yani.
Ondan sonra iş arayacaksın, sana uygun bir ev, bir oda bir yer neresi olursa.
Sonrası gelir zaten, onlar o zaman düşünülecek şeyler.
Bunlar tabii tedaviden sonra halen boşanmaya kararlıysan, belli mi olur tedavi evliliğinize iyi gelir, belki bir şeyler düzelir.
Bırakma bakiim kendini böyle, dermansız derdin mi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…