canıma kıymak istiyorum , hiçbir istedgm olmuyor:(

kadini olmani istiyorsa basar nikahini yapar dügününü usülüne göre olursun kadini.kadini olmani istiyorsa öyle piknik koselerinde surda burda teklif kullanmaz. okadarmi degersiz ucuz görüyorda seni evlenmeden,etmeden piknik orman köselerini teklif ediyor.
sende dünden hazir gibi atlamissin nerede yapacagiz diye soruyorsun yazik cok yazik. kendini neden bukadar düsürüyorsunki...

aklini basina topla daha cok gencsin pisman olacagin seyler yapma.kimseye güven yok bu hayatta sakin unutma.hele erkeklere hic güvenme derim. seni seven adam deger veren adam alir seni telinle duvaginla karisi yapar.

Son düzenleme:
sana İNANMIYORUM..
ya da
sana ormanda ilişki teklif eden o haysiyetsize
bunu kabul eden ve bu çirkinliği dayısı tarafından ortaya çıkarılınca
tek derdi gidemeyeceğim o kadar hayal kurmuştum olan
SANA..
17 yaşındaki kızını sevgilisinin evine 1 haftalığına gönderen anneye..
sana hazırlık yapan aileye..
hiç birinize İNANMAK İSTEMİYORUM... ŞAKA GİBİ
burdaki ablalarının kıymetini bil ve azıcık akıl al zahmet olmazsa

Ben de 17 yaşındayım benim de erkek arkadaşım var !!!!! ama o her zaman bana bakmaya bile kıyamazdı 3 senedir birlikteyiz birkaç keredir ele ele tutuşmuşuzdur o kadar !!! çünkü o beni seviyor gerçekten seviyor!!!! eğer seni gçerçekten sevseydi bakmaya kıyamazdı seninle konuşurken kekelerdi utanırdı benim bildiğim aşk bu!!!!

Senden çok büyük değilim yirmi yaşıma yeni girdim daha ama hiç mi sorgulamazsın ya gel piknik köşelerinde benim ol diyen bir adamı? Hani tamam yaşayacağını yaşarsın ben gelip evlenmeden olmaz diyenlerden değilim ama böyle ayrı şehirlerde doğru düzgün bir ilişki yaşayamadan hadi buluşup bir köşede beraber olalım diyen birine güvenmen de hiç doğru değil. Kaçarsın kısmını da hiç beğenmedim ne demek kaçmak daha yaşın kaç, kaçsan ne yapacaksın sanki sonra başlarsın ağlamaya beş sene sonra yok okulumdu yok annemdi yok gençliğimdi diye. Bir dur yahu mantıklı ol lütfen. Burda çok kişi düzgünce anlatmış sana belki senden büyük birileri bir şey söyleyince anlamadıklarını düşünüyorsundur ama yakın yaşlardayız umarım farkına varmışsındır.

Bence sen herşeyi kendi ellerinle berbat etmişsin
Dinimizde ZİNA'nın ne kadar günah olduğunu biliyormusun
18 ine gelmen bişey değiştirmiyor Allah katında affı olmayan bi günah bu..
Ne var sanki yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz iki dk daha tutsanız dişinizi incileriniz mi dökülür..
Kusura bakmayın biraz ağır olacak ama çok sinirleniyorum böyle konulara..
Cinsellik sevginin anlamı değildir seven insan sevdiğini korur kılına bile zarar gelsin istemez..
Bu ne demek böyle nasıl yapıcaz fln diye de sormuşsunuz bide..
Bence ailen en doğru kararı vermiş ben olsam bide evire çevire döverdim !
Allahın da sevdiği kulmuşsun ki msjlarını dayın görmüş !!
Sevgi sevdiğini sahiplenmek iyiliğini istemektir kötülüğünü değil
Sevdiğin adamın da seni sevdiğinden emin değilim..Hayal kurmakla sevgili olunmaz..
Mantıklı şeyleri hayatına sokmakla olur..
Allaha nasıl bir hesap verecektin zina yaparak merak ediyorum..
Bide herşey neden ters gidiyor diye yazmışsın ya şaşılacak bir durum..Bence herşey düz gidiyor sadece senin kurduğun hayaller ters..

evlenmeden önce beraber olabilirler bence bunun bir sakıncası yok KENDİ hayatları değil mi en nihayetinde
ama komik olan önce annem duysa gebertir deyip sonra nerede yapacağız diye sorman. komik yani gerçekten orman köşelerinde kadınım ol piknikte hallederiz falan yapacaksanız adam gibi bir yerde yapın ve yani 17 yaşındasın daha bu ne hız :S 20-21 olsan neyse de yani ben olsam kendimi hemen "benimle ormana kaç kadınım ol" diyen birine bırakmazdım. eski türk filmleri gibi

bir de bunun için canıma kıymak istiyorum demişsin, seni yargılamıyorum ama onaylamıyorum da. sadece nasıl düşünmeye değmeyecek şeylere kafanı yorduğunu anlayamıyorum:) ben 17 yaşında bu kadar leyla değildim. ailen iyi etmiş biraz düşününce belki aklın başına gelir

Son düzenleme:
Yat kalk dayına dua et..!!
Hayırlısı olmuş..
O kadar mı değersiz ilk gecen, piknikte yok edecek kadar..
O çocuktan hayır gelmez sana..
Daha 18 yaşında olanların böyle planlar yapması falan midemi bulandırıyor..
Acelen ne ..
Asker arzusuna (!)yenik mi düşecektin..
Kendine değer ver......!!!!

Evlenmeden önce beraber olunma zinaya girer
Eğer Allaha inancı olan bi insansa zaten bunun ne kadar günah olduğunu çok iyi bilir..
Zinanın affı yoktur !
Zina yapan kişi asla daha önce zina yapmamış bir kişiyle evlenemez ancak geçmişinde zina yapmış biriyle evlenebilir..
Daha dün okudum ne kadar günah olduğunu..

Son düzenleyen: Moderatör:
agzim acik okudum..
canim napiyorsun sen?tamam sevdigine guven ama koru korune degil..kendinden taviz vererek degil..annenin kizacagi, senin de kaldiramayacagin ve sonrasinda pisman olacagin seyi sakin yapma.bunu senden kim isterse istesin yapma.
annenin seni oraya gondermesi ayri bir saskinlik yaratti bende.neler okuyoruz bunlar pembe dizi degil,gercek hayatin ta kendisi..sen kendine sahip cikmazsan,baskasi sana asla cikmaz.
sevgilinin sende guven saglamak icin annesini kullanmis.seni gercekten sevse boyle birseyi teklif edemez,amaci ne olursa olsun.seni elde etmek icin onun soyledigi bahaneler cok demode oldu.sakin ailenin guvenini sarsma.
bu erkekten sana gercekten hayir gelmez..

Son düzenleme:
bu nee saçmalıktır ya bn anlamıyrum piknikte birlikde olalım dio sende kabul edion canım sen iiimisn ya haytta neler oluo grmüomusn allah vermesin yarrın birgün ölse kalsa napcan ortada kalcan olan sana olcak onuda brak piknikte birlikde olalım dienden ne hayır gelir brlikte olcak senle sorda tekmeyi basıcak asker sonucda allahını ya gzünün önüne bak allahdan dayın grmüş yoksa ne olcakdı daha kötü olcaktı...

daha 17 yaşındasın cnm evlilikten önce hedeflerin olmalı okumalısın meslek sahibi olmalısın ayakların yere basmalı dimdik durmalısın bırak bu aşk meşk işlerini bunlar gelip geçici zamanı gelir doğru düzgün bir insanla evlenirsin ama zamanı gelince 4 yıl sonra evleniriz diyosun 4 yıl bana kısa bile geldi senin 23 yaşını bi bitirmen lazım olgunlaşman laızım şimdi çok cahilsin ve tertemizsin aklını kullanırsın herzaman mutlu olursun bu yaşlar en tehlikeli yaşlar sen hemen birine kanabilirsin oda kullanabilir seni insanlara güvenme askerden gelince herşey daha farklı olabilir o sana güvenmiyosa sende ona güvenme güven cinsellikle ölçülebilirmi ne kadar saçma o iş olunca güveni tam olacak kim bilicek onun kadını olduğunu anlında yazmıyo ya sevgilinde çok cahil sakın anneni dinle dizinin dibinden ayrılma büyüklerimizn öğütleri altın değerinde ilerde dedikleri bir bir karşımıza çıkıyor bırak askerini felan okumaya bak bu yüzdende cana kıyılmaz bu basit değil ahh bu yaşlarının kıymetini bil keşke ben 17 ime geri dönebilsem bide zaten erkek gelir kızın ayağına kız gitmez görmek istiyosa gelir sen taa oralara gidicen kız başına valla ben erkek olsam sevgilim uzakta olsa yanıma çağırmam bişey olursa diye yolda başına bişey gelirse diye sakın sakın yapma pişmanlığını yaşarsın geride dönüşü olmaz

kesinlikle katılıyorum.. aman canım sonra bak pişman olursun.. bı takım belkide geçici bi heves uğruna hayatın mahvolabılır.zaman geçsin okulun bıtsın meslek sahıbı ol. kesınlıkle evlenmeden ilişki vs asla.. Allah muhafaza hayat boyu pişman olursun sonra..

ağlayıp canına kıymayı düşüneceğine dua et bir beladan kurtarmış o mesajları unutman seni...
17 yaşındasın sen daha kadın değil çocuk yaştasınnn!
gün gelecek görüşemediğin ve bu terslikleri yaşadığın için Allah'a teşekkür edeceksin ama tabi şimdi bizim sana bunları yazmammız seni kızdıracak gün gelecek anlayacaksın...

bak sayfalarca yorum var bir kişi biile ay canım seni anlıyorum ne şanssızsın hiç bi hayalin gerçek olmamış sevgilinde maşallah ne kadar akıllı biriymiş seni ne çok seviyormuş dememiş..... düşün artık o kadar tecrübeli insanlar mı yanlış düşünüyor yoksa hala ay o beni kaybetmekten korkuyo o yüzden birlikte olmak istiyor diyen sen mi?????​

Son düzenleme:
Kusura bakma yorumlarin hepsini okuyamadim. Yazdiklarimi benden önce de yazanlar olmus olabilir.

Sen daha 17 yasindasin, ilk olarak bu bir erkege baglanmak icin bence cok erken bir yas. Ki sen bu erkege bekaretini verirsen bunu bir anlik zevk icin yapmayacagini düsüyünüryorum. (2 senedir berabermissiniz ve bu yüzden olsacak olsaydi, coktan olmustu bile) Bir de ailenin tepkisinden anladigim kadariyla öyle daha "rahat" veya "modern" (nasil söyleyecegimik bilemedim, yani ailen senin erkek arkadasinla beraber olmani normal bisey olarak görmüyor). Sen de bu konuda ailene güvenmelisin. Belki su anda bu sana önemli degilmis gibi geliyor. Zaten o benim haytamin aski, evlenecegiz falan diye düsünüyor olabilirsin. Ama hayatin ne getirecegini bilemessin. Kaldi ki gercekten sana deger veren bir erkek "o isi" öyle kasla göz arasinda yapmak istemez. Hatta evlenene kadar sabreder, bekler. Bence dogrusu da budur.
Bana kalirsa sen ailene ve dayina bua et ki seni olasi bir beladan kurtarmislar.

aynı yaştayız

ama o mesaj bana gelseydi benim cevap attığım mesaj çok sert ve gerekirse çok afedersiniz küfürlü olurdu.

oysa sen direk olur da nerde yapıcaz diye atlamışsın.

sana değer verseydi böyle bir konuşma olmazdı..ha tamam her erkek sevdiği kızla cinsellik yaşamak ister ama gizlide tutar bu kadar aşikar olmaz

evlenmeden önce birliktelik olabilir yani yaşayana bağlı ama

bu yaşta bunu yaşarsan eminimki çok pişman olursun..en azından belli bir yaş ve beden olgunluğuna gelmek gerekir

ayrıca herşeyi berbat ettin diye sana kızmasıda off birlikte olalım dedik olur dedi ama gelmiyo iyi mi dermiş gibi...

sen bu çocuğun derdine yanacağına git annenin gönlünü al ama sanmıyorum ki hemen düzelsin..

normal sevgili mesajlaşması olsa neysede birlikte olma planları olan mesajhları hangi anne okusa aynı tepkiyi hatta daha fazla tepki verir..

sofra,kahvaltı hikaye
bunlar işin kılıfı
adamın derdi belli

üstelik piknikte yapacaksınız

neden intihar edeceksiniz anlamadım; ama bu adam için etceksen durma bence yaşadığın kabahat
hayatın bu mu senin

bu aarada nette falan mı tanıştınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…