- 11 Ocak 2011
- 817
- 36
- 98
- Konu Sahibi Eylemsaglam
-
daha 17 yaşındasın cnm evlilikten önce hedeflerin olmalı okumalısın meslek sahibi olmalısın ayakların yere basmalı dimdik durmalısın bırak bu aşk meşk işlerini bunlar gelip geçici zamanı gelir doğru düzgün bir insanla evlenirsin ama zamanı gelince 4 yıl sonra evleniriz diyosun 4 yıl bana kısa bile geldi senin 23 yaşını bi bitirmen lazım olgunlaşman laızım şimdi çok cahilsin ve tertemizsin aklını kullanırsın herzaman mutlu olursun bu yaşlar en tehlikeli yaşlar sen hemen birine kanabilirsin oda kullanabilir seni insanlara güvenme askerden gelince herşey daha farklı olabilir o sana güvenmiyosa sende ona güvenme güven cinsellikle ölçülebilirmi ne kadar saçma o iş olunca güveni tam olacak kim bilicek onun kadını olduğunu anlında yazmıyo ya sevgilinde çok cahil sakın anneni dinle dizinin dibinden ayrılma büyüklerimizn öğütleri altın değerinde ilerde dedikleri bir bir karşımıza çıkıyor bırak askerini felan okumaya bak bu yüzdende cana kıyılmaz bu basit değil ahh bu yaşlarının kıymetini bil keşke ben 17 ime geri dönebilsem bide zaten erkek gelir kızın ayağına kız gitmez görmek istiyosa gelir sen taa oralara gidicen kız başına valla ben erkek olsam sevgilim uzakta olsa yanıma çağırmam bişey olursa diye yolda başına bişey gelirse diye sakın sakın yapma pişmanlığını yaşarsın geride dönüşü olmaz
pardon ama iftar yapacaktiniz siz dimi
pardon ama iftar yapacaktiniz siz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?