canıma kıymak istiyorum , hiçbir istedgm olmuyor:(

nasıl nerede ne şekilde tanıştıklarına dair bişey yazdı mı yoksa benim gözümden mi kaçtı nereden buldular birbirlerini farklı şehirlerde :S

Allahu Ekber Allahu Ekber
Getirin kolonyaları bayılazaaaaaaaaaam
Bilinçli bir annem olduğu için ve
bu kadar c.... bir insan evladı olmadığım için sana şükürler olsun
Ya Rabbim!

böyle serserilerin peşlerine takılan kızların sonlarının ne olacağı aşikar.

canım ınan burdakı ınsanların hepsp sen zarar gorme dıye yazıyolar cunku yasın cok kucuk ınan hata yapmaya cok meyıllı bır yastasın senın yasına kadar bende hatalar yaptım ornek vereyım annem faturaları yatır dıye para verıyodu ben harcıyodum aksam yatırdınmı dıyodum hıhı dıyodum 3 5 gune kesıyolardı elektırık suyu foyam ortaya cıkıyodu derken yanlıs hata oldugunu anladım ve tovbe ettım yalan soylemeye ogunlerde bana guvenı olmayan annem bugunlerde benım kızım asla yalan soylemez dıye gurur duyuyor benle cunku ınsan o yaslarda bazı seylerın farkında olamıyor.o olaylardan sonra bende aptallık boyutunda bır durustlük olustu ve yalandan nefret ederım yanı ınsan buyudukce farkındalık kazanıyor sen cok kucuksun cınsellıge hıc gırısme canım sonra cok pısman olursun

Arkadaşlar
yorumlarınız çok güzel
Siz annesinin yapmadığı öğütleri ve çıkış yolları göstermişsiniz.
Şimdi bizler ne dersek diyelim bu arkadaş duymak ve yapmak istediğini yapacak
bu kadar yorumda yeter arkadaşa sanırım

Dayağa karşıyım ama annenin yerinde olsam seni öyle döverdimkii baban bile alamazdı elimden..
ne meraklısınız siz hemen teslim olmaya..
nasıl yetiştiriliyor nasıl okula gidiyorsunuz eğitim alıyorsunuz..
aranızdaki iletişime bir dönde bak allah aşkına..nerde yapalım, nasıl yapalım...töbe töbeee..
poğaça börekmi yapıyonuz siz bu kadar basit...
Askere giden erkekler olgunlaşır,hayatlarını düzen içinde sürdürmek için kafalarında planları kurulmuş halde gelirler askerden..
çünkü 15 ay gibi uzun bir süre tüm hayatlarını gelmişlerini geçmişlerini düşünmeye fırsatları zamanları çoktur..
ama sizin partneriniz sizin gelmişinizi geçmişinizi bi güzel eline alacak haberiniz yok..!!

ahh sen benim kızım olsaydın seni evire cevire mahalle meydanında pestilini cıkartırdım....
ne meraklı bu yeni nesil bu işlere yaa anlamıyorum vallaa ne aceleniz var

kadınım olllll... lafa bak 17 yasında kadın olunmaz. yeşilcamdanmı fırladınız siz sen ahu tuğba oda saf kızı düşürmeye calışan nuri alço biz sizin yasınızdayken sokakta oynardık beee sen kalkmış kadın olmaktan bahsediorsun ve bunun için ölmek istiosun vay beeeeeeeee bende 21 yasındayım ama pessssssssssss yani kadını olarak istiyosa seni evlenirsiniz olaya bak ya

şimdi kızımız oğlana deseki "kadınım ol dedin bu bi evlenme teklifimi"diye
evlilik için daha çok erken der cocuk

Şok oldum yaaa :44:
17 yaşındasın ve en aşağı 21 yaşında olan bir şahıs senle birlikte olmak istiyor...
hadi sne küçüksün cahilsin aklın yetmiyor diyelim... peki ya o adam ???
hiç mi düşünmüyor senin geleceğini.. bu işin sonunda neler olabileceğini..:95:
bencede o adamdan uzak durmalısın annene hak veriyorum ...
ya nele rçıkacak karşına daha, karşına ilk çıkan adama niye teslim oluyorsun güzelim ??
ya sonradan pişman olursan , bunları niye hiç düşünmüyorsun ??
ha birde güzin ablanın bir yazısında geçer kıza dmeiştir hani kızım seni ana kadir gecesinde doğurmuş diye !!
bencede seni annen o gecede doğurmuş.. iyi ki o mesaj okunmuş , iyiki annen önlem almış yoksa ilerde çok derdin annemi dinlemedim , tavsiye veren ablalarımı dinlemedim diye.. hoş pek ders almışa benzemiyorsun gibi ama neyseee

Son düzenleme:
En özel anı bir piknin alanında yaşamaya çalışan bir sevgili, annem bunu öğrendi ve beni göndermiyor hayallerim yıkıldı aman yarebbim diyen bir genç kız. Yaşlar 17,20...

Allah'ım çıldırmamak işten değil!

annen haklı ne yani bile bile git kızım onun kadınıolmu diyecek bu yaşta ayıp ya bide ölmek istiyorum diyorsun o seni sevse böylebir şey teklif etmez sahip olup belkde sonra baybay diyecek nasıl güveniyorsun yaaa ne kadar meraklısınız böyle şeylere allah akıl fikir versinn

ha bu arada böyle bir mesajı benim telefonumda benim annem yakalasaydı , beni bin beter ederdii(neler olabileceğini yazmıyorum) ..

senin annen çok toleranslı davranmış yine de sana ..böyle kurtulduğuna dua etmelisin..

evli değilim çocuğum felanda yok hatta senden çokda büyük değilim .. Ama eğer benim kızım böyle birşey yapsaydı yıkılırdım ... Değil eve hapsetmek iletişim araçlarının hepsini yok eder , o kişinin ulaşamayacağı bir yere yollardım..

biraz empati kur annenin yerinde olsaydın ne yapardın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…