- Konu Sahibi Eylemsaglam
-
Bence ben dahil şu an hepimiz boşuna yazıyoruz adam serseri belli kollara bira şişeleri ile yazı yazmalar bıçaklar falan. ama bu minik kızımız yaşadığını aşk sanıyor bi 10 yıl sonra hayatının nasıl böyle olduğunu neden böyle olduğunu görünce pişman olacaktır belkide çoktan canına kıymış olacaktır o potansiyelde var. Hepimiz artık arama desekte verdiği cevap ben telefonda konuşup kabul ediyorsa böyle kabul etsin dicem diyor. İyide sen onu nasıl kabul ediyorsunnnnn!!
O konuyu 1.5 yıl önce açmştm sanırım. ..
Evet ozamanlar öyle diyordu. Eski sevgilisine dokunmaya kıyamadıgını söylüyordu askere gtmeden öncede pek bse yasamadık zaten öpüsmeler koklasmalar işte Askerde oldugu için böyle sanırım
Ve çok yalnş düşünüyor , uçurumn kenarından döndük.a
Bana uygun oldugundan şüphem yok eski sevgili konusunu çoktan aştık canım ,
Benim içinle neler yaptı bıçaklanmadı belki ama
Sevgisinden eminim :)
Birlikte oldugumuz zaman bana güvencğni düşündm evet.
AMa suan aklımdan brlkte olmak felan geçmyr ..
Askerde oldugu için ordan bana müdahele edemiyor güvenmediği için istedi brlkte olmak ( kendiside söledi)
... ve 75 gün boyunca bisey yapamamş ondan snrm.
Konu ha 1 ay önce açılmış ha 1 yıl önce ha 2 yıl önce ne farkeder? Adam eski sevgilisini okadar büyük bir tutkuyla seviyormuşki kızın fingirdekliğine rağmen ben sana dokunmaya bile kıyamıyorum şeklinde birşeyler söylemiş. Kollarına bira şişesiyle bişiler yazmalar bıçaklanmalar vs. sana parayla tutulan bir kadınmışsın gibi ormanda yapalım demesi çokmu normal sence? Sevgisinden eminim falan demişsin. Nasıl körü körüne güvenmektir bu aklım mantığım almıyor benim. Eski sevgilisine gösterdiği değerin onda birini bile gösterememiş bu herif sana. Askerde diye böle falan demişsin. Erkekler askere gittiği zaman olgunlaşırlar. Okadar uzun süre içerisinde birsürü şeyi düşünme fırsatları olur. Geleceklerini neler yapıcaklarını falan düşünürler. Askerlik bir erkeği olgunlaştırır. Öyle çok sevdiği kızla ilk birlikteliğimizi ormanda yaşayalım gibi düşüncelere girmezler. Senin SANDIĞIN kadar sevseydi seni geleceğinizi düşünürdü. Böyle birşeyi sana teklif etmeyi bırak aklının kıyısından köşesinden bile geçirmezdi. Güvenmediği için istedi birlkte olmak ( kendiside söledi) + Birlikte oldugumuz zaman bana güveneceğini düşündüm demişsin. Bu adam sana güvenmiyor bunu sana açık açıkta söylemiş. Sana güvenmeyen + böle bir teklifte bulunan adamın sevgisinden eminim demek ve sırf güvensin diye ormanda bunu yapabileceğini aklından geçirmekte cahillikten ve kendini kandırmaktan başka bir şey değildir. Ama sana nedense boş. At gözlüklerini çıkarda bir silkelen kendine gel. Bu adamdan sana ne sevgili olur ne koca ne arkadaş.
Kızcağızın anneside bir enteresan biz nedesek boş aslında. Biz nedesek sen bize farklı cümlelerle aynı şeyleri geveleyip duruyorsun. Ne duymak istiyorsun amaç ne onu bize söylede bizde kafamızı patlatıp oturup sana boşu boşuna üzülmeyelim. Abla tavsiyelerinde bulunmayalım. Çünkü sen zaten kendi bildiğini okuyacaksın
17 yasındaym 18 e grcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?