canıma kıymak istiyorum , hiçbir istedgm olmuyor:(

Biz bile bu adamın azcık vukuatını bilirken ona serseri teşhisini koymuşken, bu kızın annesi nasıl olur da kızının bir serseriyle olmasına göz yumar?
Üstelik sizi evlendireceğim demiş.
Böyle bir adamı damadı olarak nasıl kabullenebilmiş bilemiyorum...
Adam bildiğin sapık!
Yok orman fantezisi, yok jiletle kol doğramalar bu ne ya...

Bana uygun oldugundan şüphem yok eski sevgili konusunu çoktan aştık canım ,
Benim içinle neler yaptı bıçaklanmadı belki ama
Sevgisinden eminim :)
Birlikte oldugumuz zaman bana güvencğni düşündm evet.
AMa suan aklımdan brlkte olmak felan geçmyr ..
Askerde oldugu için ordan bana müdahele edemiyor güvenmediği için istedi brlkte olmak ( kendiside söledi)
... ve 75 gün boyunca bisey yapamamş ondan snrm.

Konu ha 1 ay önce açılmış ha 1 yıl önce ha 2 yıl önce ne farkeder? Adam eski sevgilisini okadar büyük bir tutkuyla seviyormuşki kızın fingirdekliğine rağmen ben sana dokunmaya bile kıyamıyorum şeklinde birşeyler söylemiş. Kollarına bira şişesiyle bişiler yazmalar bıçaklanmalar vs. sana parayla tutulan bir kadınmışsın gibi ormanda yapalım demesi çokmu normal sence? Sevgisinden eminim falan demişsin. Nasıl körü körüne güvenmektir bu aklım mantığım almıyor benim. Eski sevgilisine gösterdiği değerin onda birini bile gösterememiş bu herif sana. Askerde diye böle falan demişsin. Erkekler askere gittiği zaman olgunlaşırlar. Okadar uzun süre içerisinde birsürü şeyi düşünme fırsatları olur. Geleceklerini neler yapıcaklarını falan düşünürler. Askerlik bir erkeği olgunlaştırır. Öyle çok sevdiği kızla ilk birlikteliğimizi ormanda yaşayalım gibi düşüncelere girmezler. Senin SANDIĞIN kadar sevseydi seni geleceğinizi düşünürdü. Böyle birşeyi sana teklif etmeyi bırak aklının kıyısından köşesinden bile geçirmezdi. Güvenmediği için istedi birlkte olmak ( kendiside söledi) + Birlikte oldugumuz zaman bana güveneceğini düşündüm demişsin. Bu adam sana güvenmiyor bunu sana açık açıkta söylemiş. Sana güvenmeyen + böle bir teklifte bulunan adamın sevgisinden eminim demek ve sırf güvensin diye ormanda bunu yapabileceğini aklından geçirmekte cahillikten ve kendini kandırmaktan başka bir şey değildir. Ama sana nedense boş. At gözlüklerini çıkarda bir silkelen kendine gel. Bu adamdan sana ne sevgili olur ne koca ne arkadaş.
Kızcağızın anneside bir enteresan biz nedesek boş aslında. Biz nedesek sen bize farklı cümlelerle aynı şeyleri geveleyip duruyorsun. Ne duymak istiyorsun amaç ne onu bize söylede bizde kafamızı patlatıp oturup sana boşu boşuna üzülmeyelim. Abla tavsiyelerinde bulunmayalım. Çünkü sen zaten kendi bildiğini okuyacaksın

Son düzenleme:
dün onuu bugün senii yarında bi başkasını kolayca sevebilicke demekki.. okadar tutkulu sevdiği birini bukadar çabuk unutup yaralarını hızla tedavi edip sana aşık olması seni sevmeside garip ve bu adamın yaşı 30 40 değil bu nasıl aşk sevgi .. kusura bakma ama sanırım o adam şıpsevdi önüne çıkanı seviyo :)) benimde öle bi arkadaşım vardı ya onu anımsadım şimdi yüzümde kocaman bi tebessüm oluştu ... 20 li yaşlarımda gerçekten enteresan bi tip vardı oda o yaş civarlarında .. her zaman birilerine aşık olurdu bu :))) hepsi içinde akıl almaz şeyler yapmıştır ... şu zaman kadarda hala görüyorum kendisini aynı muhitte yetiştimzi için şuan 30 lu yaşlarımızdayız sanırım 3. eşindende boşandı şimdi yeni birine aşık :d sanırım seninkide ona yakın bi tip onun ileriside aynı bu arkadaş gibi olur sanırım hayatına giren herkez en büyük aşkıydı .. bi arada benim kankamla öyleydi .. ondna yrılırsam ölürüm diyodu ayrıldılar 2 haftaya başkasına aşık oldu

allahım belki bizimde kız çocuklarımız olacak sen bizi koru,çocuklarımızı koru..

valla konuyu hayretlerle okudum 17 yaşında bir kız henüz askerde olan sevgilisiyle birlikte olma planları yapıyor.bu hayatta insanların başına ne geliyorsa vakitsizce yapılan işlerden geliyor.kardeşim ne acelen var daha 17 yaşındasın bide neden ilk ilişkinizi saçma sapan bi yerde korka korka yaşayasınız evlenirsiniz düğününüz olur mutlulukla huzurla kendi evinde yaşarsınız.kusura bakma ama bence annen burda kesinlikle haklı bende olsam kızım için böyle bir mesajla karşılassam aynı tepkiyi veririm.bence sen annenin güvenini kaybettin bırak askerdeki sevgilinide annene sarıl annene affettir kendini.o sana inanıp seni sivasa kadar göndermeyi kabul etmiş ama senin düşündüğün şeylere bak yaptığın planlara bak.sakın yanlış anlama niyetim seni yargılamak değil.sevgilinin yanına gidemiyorsun diyede canına kıymak düşüncesi bile saçma.eğer Allah onu sana nasip etmişse evlenirsin bir ömür boyu bir yastıkta uyursunun.ama bunları düşünmek için çok erken.bekli buradki yorumlar senin duymak istediklerin değil ama inan sende biraz daha büyü biraz daha mantıklı bak hayata o zaman burada yazılanlara hak vereceksin.

17 yasındaym 18 e grcm

Canim bence sen bir an önce yetiskin olmak istiyorsun ve onun kadini olmakta sana bir olgunluk kazandiracak diye düsünüyor olabilirsin.

inan göz acip kapayincaya kadar bakmissin ki yasin hic durmadan ilerliyor ve hayat belki sana bazen dedirtecek ki ah keske cocuk olsaydim.

hele böyle birseye kalkisirsan,yani bir cinsel beraberlik yasarsan bu yasinda hemde evlilik öncesi,düsünebiliyormusun neler olabilecegini?

1. Hamile kalabilirsin.
2.niye yaptim diye cok pisman olabilirsin.
3.ya ayrilirsaniz,evlenmezseniz?
..................ve daha fazlasi olabilir.

Hem ne demek herseyi berbat etmissin?
sen onunla yazistin.kendisi yazarken seni düsünmüyor ama sonrada sen suclu oluyorsun.

Canim kendine dikkat et ve hayatinin tadini dozunda cikar

canına kıyacak bişi yok,tamam annene dayına karşı çok mahçup olmuşsundur bu dünyanın sonu değil birbirinizi grçekten seviyosanız beklersin askerden sonra evlenirsiniz,allah başkaacılar göstermesin

Ohh iyi olmuş valla
Allah korumuş seni özelini bir piknik alanında mı vericektin siz daha yapmadan fanteziye geçmişiniz yahu
Ayrıca 2 yıldır birlikteyiz sanki artık olması gerek gibi demişsin yok öyle birşey hayatım
insanlar yıllarca çıkıyorlar ama özeli özel güne saklıyorlar...
Onun derdine düşeceğinize geleceğinizin derdine düşün çok seviyorsanız sabreder günü gelince yaşarsınız.
hem daha askerden yeni gelmiş bebe o ya
hararetinden şaşırmış senide şaşırtıyor

yargilayanlar mutlaka olacaktir ama seven erkek sevdigi kiza iliskisini resmi bi boyuta tasimadan dokunmaz, sonuclarini dusunur ve sevdigi kizi incitmekten korkar derler, ben bu soze katiliyorum, elbette herkesin "ciddi" iliskiye ve cinsellige bakisi farklidir ama benim gorusum bu..
bide bu tarz olaylari okuyunca, 17-18 yasinda bu tarz iliskiler yasayanlari gordukce, cocuk yapmaya yetistirmeye korkar oldum..

ŞİMDİ o kulaklarını aç beni dinle veya oku herneyse ..

Çok küçük yaşın hemde çok..Sen bbundan her genç kız gibi rahatsız oluyorsun eminim.
Ama küçük olmak dünyanın en güzel şeyi..
Ve gel gelelim sevgiline senin sevgilinin ar damarı çatlak ..
Bak güzelim sevgilin seni seveydi seninle evlenmek fikri aklından geçeydi seni korur kollardı senden yatağı istemezdi.
Bak şunu hep bil erkekler evlenmek istediği kadına değil yatak istemek lafını etmez..
Namus önemlidir ailen geniş serbestte olsa.
Ve ömür boyu sen cezasınıda sefasınıda sürersin unutma.
Gider onunla birlikte olursun.
Askerden döner sanıyor musun seni alır..
E akıllım asker adam seni ihtiyaçları için kullanır kullanır başkasının kızınıda gider alır getirir evinin köşesine oturtur.
Niye mi erkek ilk günden tamam diyen kızı niye alsın ki ee be kuzum..
Adamın niyeti bozuk anla anla.
Senin o ananın ellerinden öpüyorum ayaklarından ..
İlerde sende dediklerimi anlıyıcaksın.

Sen düşünsene bir ..
İlerde okucaksın ..
Bu o insanla o işi yaptınız bitti gitti..
Ama ilerde o hayatında çıkcak emin ol seni istemiyicek zaman geçicek alışcaksın seni terketmesine ama namusuna yanıcaksın.
Sonra birine aşık olduğunda onu sevdiğinde ablalarım seviyorum ama bir hata yaptım diye gelip buraya konu mu açmak istiyorsun..

Yapma güzel kuzum benim.
İsmini güzel adını elin 2 kuruşluk iti için kirletme.
Burda kimsenin mecburiyeti yok ama hepimiz anne abla kardeşiz..
Biliyoruz ki yapcağın iş yanlış.
Yapma emi güzel kuzum.
O güzel adınıda..
O güzel hayatınıda korku ve eksikliklerle doldurma.
Seni seviyorsa bekler uçkuruna sahip olur.
Unutma sevmiyorsa yatak ister.
Ablam benim dinle sözlerimizi.

her gün en az 3-4 tane böyle yapılan hataların bedelini ödeyen kızların haberlerini okuyoruz.!!!!!! Ne sanmıştın canım sen kendini? Seni terkedemeyeceğini? Hamile bile kalsan bırakmayacağını mı? Seni ormanda ilişkiye davet edecek kadar basit ve aşağlık seviyede görürken 'arzuladığı 'için 'sana değer verdiğini mi?İlişkiye girince senden kopamayacağını mı? Daha çok bağlanacağını mı?

Tüm bu etrafında olan bitene rağmen bu yolda devam edersen,malesef ne sana ne de sen gibilere üzülmem..

aklını başına al canım sakın bir hatayapma daha çocuksun ya kadın olmaya bu kadar acele etme bizleri dinle lütfennn bak herkes aynı fikirde o sana güvenmiyorsa sen ona hiç güvenmeeee

kusura bakma ama daha olgunlaşamamışsın.ilerde pişman olacağın şeylerin şuan gerçekleşmemesi için üzülüyorsun....İyiki o mesajlarıda ailen okumuş....Yoksa sonrası için vayy haline olurdu......

Önce ki konunuzu okumuştum ve yorum yapmıştım.Size ağır küfürler eden sevgilinize 'sabredin düzelir' diyen arkadaşlar bu konuya ne diyecekler merak ediyorum.Yaş 17 ve yaşananlara,kurulan planlara bakar mısınız?Aklınız yerinde mi gerçekten sizin?Böyle hayallerim yarım kaldı diye sızım sızlanacağınıza kurtulduğunuza sevinin bi lütfen.Sizi düşünen adam yok piknikte beraber oluruz,yok kaçarız demez.Ucuz atlatmışsınız.Ama siz bu kafayla giderseniz bir gün başınıza olmadık işler gelir benden demesi.​

17 yaşındasın ? askerin var ve sana kadınım ol diyo
sende güvenim tam diyip üstüne bide nerde yapıcağızı ekliyosun.
ben annenin yerinde olsam seni eve kapatırdım. bu yaşta ne güveni ne birlikteliği
atı alan üsküdarı geçmesinde. sizde aklınızı başınıza toplayın. hatta bence kıyın canınıza

Canım yanlıs düsünüyorsun kadını olcaksın eee sonra..? Herseyin en kötü ihtimalini düsünmek zorundasın simdi ayrılsa sen canıma kıyarım diyorsun peki o is olduktan sonra ayrılırsa napcaksın hayata tutunabilcek qücün kalcakmı? Yasın daha cok kücük nasıl böyle bir seyin altına qirmeyi düsünürsünki?

Cewremdeki arkadaslarm sewqilileriyle beraber oldular ama su an o sewqilileri yok yanlarında.. Bu is icin ona sonsuz qüweniyorum demek yetmiyor bazen. Hayat insana neler qetirip neler qötürüyor kimse bilemezki..

Kendi kararın.. Ama sonradan pisman olcaqın kararlar alma derim..

hiçbir onur şeref sahibi erkek sevdiği kız hakkında böyle şeyler düşünmez düşünemez elini bile zor tutar bence senin askerinde (!) eksik bişeyler var aklın varsada uzak dur bedenin okadar ucuz olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…