- Konu Sahibi Eylemsaglam
-
cvp verenlerin çoğu hiç aşık olmamış gibi yha verilen cvplara bak siz hiç istemediniz mi sevdiğiniz kişinin kokusunu çeke çeke uykuya dalmayı sabah öpülerek uyandırılmayı
cvp verenlerin çoğu hiç aşık olmamış gibi yha verilen cvplara bak siz hiç istemediniz mi sevdiğiniz kişinin kokusunu çeke çeke uykuya dalmayı sabah öpülerek uyandırılmayı
17 yaşındasın daha askerin sana neler söylüyor kadınım ol diyor sende nerede yapacaz diyorsun..
Sonrada annem duyarsa gebertir diyorsun,böyle bir teklifi sana söylediği zaman hayır kabul etmiyorum cevabını veremedinmi ?
Seni gerçekten seviyorsa değer veriyorsa bu kadar ucuz numaralara asla girişmez yaşın çok küçük daha sakın bunlara kanayım deme...
Niye bu kadar büyümeye bazı şeyleri erkenden yaşamaya meraklısın? Gitseydin oraya o şeyi yapsaydın üstüne de hamile kalsan ne olucaktı?Hangi yüzle dönücektin evine.Televizyonda izlerdin annein feryadlarını.Önceden gözlerine bakmaya çekinirlerdi sevdiklerinin.Senin aşk anlayışın bu mu?Gerçekten bu kadar basit misin?
gelmiş ama http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/444627-91-2ler-mayis-temmuz-burayaa.html buraya yazmış birşeyler sadece. bi mesajında da ''gelince sopalim bi sunu'' falan yazmış... yani diyeceğim şu ki kızlar; uğraşmayın artık değmezbir nasihat bin musibetten iyidir derler ama bu kızımız için bir müsibet bin nasihattan iyidir aklının başına gelmesi için...
aradım söyledim demişssin ''sözlüm''e demişssin de sen kendi kendini sözlemişsin bence ne çabuk sözlendiniz?
Erkek:Söz ver bakiyim
Kız:Söz Aşkitooom
bu şekilde bir şeydi hobaaa hadi baalım gençler sözlendiniz maşallah
gelmiş ama http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/444627-91-2ler-mayis-temmuz-burayaa.html buraya yazmış birşeyler sadece. bi mesajında da ''gelince sopalim bi sunu'' falan yazmış... yani diyeceğim şu ki kızlar; uğraşmayın artık değmezbir nasihat bin musibetten iyidir derler ama bu kızımız için bir müsibet bin nasihattan iyidir aklının başına gelmesi için...
evt canım bende gördüm o kadar yorum yaptık bi cevap bile vermedi tınlamadı bizi ama umarım okumuşturda biraz aklı başına gelmiştir.şafak saysın daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?