canıma kıymak istiyorum , hiçbir istedgm olmuyor:(

21 yaş altı erken cınsel ılıskı olarak kabul edılıyor. ve ılerde hem fızyolojık hemde psıkolojık tranva yasayabılırısn. helekı pıknık ortamında bu ılk deneyımı yasaman sende agır hasar bırakır. annenın sok gecırmesı normal. dayına dua et. kendını kandırma. bızımde bu yaslarda cok kalbımız attı. gececek...

ben 2 ün. okudum orda böle koklayım dienler okul bitince ortada kaldı millet ne gözle baktı

şok oldum okuduklarıma
canım senin aklın başında değil kendine gel silkelen naptının farkında değilsin, çok küçüksün ve sevgilin de çok küçük karşında hormonları tavan yapmış daha olgunlaşmamış bir erkek var,
20 yaşındaki bir erkekte ne sorumluluk duygusu henüz gelişmiştir ne de kararları tam oturmuştur
annen çok haklı büyüyünce daha iyi anlarsın
şimdi yapacağın bir hatanın ömür boyu vebalini çekersin sonra
sen bence onun annesi ne der falan bunları düşüneceğine kendi annenin kıymetini bil otur canım

bence ailen fazlasıyla tolerans gösteriyor sana.Hangi anne kolay kolay kızını sevgilisinin yemin törenine gönderir ki?Yanlış şeyler yaparak bunu suistimal etme.
senden çok erkek arkadaşında hata buldum.Böyle bir şeyi teklif etmesi çok yanlış
Sonucu çok daha kötüde olabilirdi hem yaşadıkların hem ailenin tepkisi açısından..Oysa ki şimdi annen sadece seni sivasa göndermiyor.Bence otur kalk şükret

cvp verenlerin çoğu hiç aşık olmamış gibi yha verilen cvplara bak siz hiç istemediniz mi sevdiğiniz kişinin kokusunu çeke çeke uykuya dalmayı sabah öpülerek uyandırılmayı

bende çok istedim. ama piknikte kadını olmak istemedim kii biz 5 senedir birlikteyiz aşkımlaa.
Eylem arkadaşımız annesinin onu yakaladığını sorun yapmıyor. müstakbel kayınvalidesi hazırlıklar yapmış kırmızı halılar sermiş oraya gidemiyormuş ne biçim ailesi var derlermiş. kızlarına sahip çıktıkları için suçlu duruma düşerlermiş

cvp verenlerin çoğu hiç aşık olmamış gibi yha verilen cvplara bak siz hiç istemediniz mi sevdiğiniz kişinin kokusunu çeke çeke uykuya dalmayı sabah öpülerek uyandırılmayı

Eşime çok aşık oldum ama gidipte piknikte beraber olalım diyede duymadım!

Şimdi büyük bir kayıpmı oluyor bu ......

İçimi açtım,çnkü paylasablcegm kmse yok. Rahatsız oluyorsan ookuma.

Niye güvenmiyor peki sana sordunmu hiç?

Askere gttgnde facede bir erkekle mesajlaştm. gayet arkadaşcaydı . ama kendsi çok kıskanç oldugu için bunu anlamadı
direk beni aldatıosn dedi sonra olanlar oldu...

O çocuk niyeti cidden bozmuş, annen seni dışarı çıkarmamakta haklı açıkçası.
Ben olsam çocuğuma böyle teklif yapılsa ağzıma geleni sayardım ona.

Görüşmeme izin vermiyorki zaten ,

piknik konusunda bişey diyemem herkesin şahsi görüşü ama neden yadırgıyorsunuz ki evli falan da değilim bu arada seni neden ilgilendiriosa_??

Şimdi sana Rabbim'in mantığını kullanmana yardımcı olması için
Bir Yasin-i şerif okuyorum.
Yoksa seni başka bir şey yol getirecek:26:

Son düzenleme:
sen artık kız değilsin nereden bileyim benbenden başkasıyla yatıp kalkmadığını..
bunu düşündün mü..

Annem telefondayken sözlüme aynen böyle söyledi
kızlığı gidince sen nasıl güvenceksin buna baskalaryla yatıp kalkmadıgından nasıl emn olcaksın ?
Sormucakmsn benle yattn baskasylada yatarsn die ? dedi
Sözlüm : cevap yok...

Hayır mutlu olmucam , kadın gibi hssetmek istemiyorum daha bunun için çk erken.

Bunlar evlenince olması gerekn seler.
Ben sadece onun yasadıgı şehri görmek , arkdşlaryla tanısmak istemştm..

cnm büyümeyi ve evlenmeyi beklemelisin çünkü bütün eşler sabah birlikte uyanır ve istedikleri an öpüşürler senin tek yapman gereken sabırlı olmak çünkü şimdi çok heyecanlısın hep böylemi kalıcağını sanıyorsun bi gün orta yaşlı bi kadın olduğunda geçmişinle gurur duymanın verdiği keyfi yaşamalısın kendini asla ziyan etme

konuyu okumaya basladım ıste hayal kurduk sole yapcaktık bole yapcaktık falan olmadı gıdemıyorum dıyınce ıcımden dedımkı bundada vardır bır hayır sonra okumaya devam edınce anladım askerın nıyetı kotuymus meger ınanmıyorum sana kızım bukadar cahıl olamazsın bekaretını ormandamı vereceksın bu senın ve sozlum dedıgın ınsan ıcın bukadar mı degersız bıseykı ayaküstü fesfut gıbı kadını yapmaya yeltenmıs senı?okadar cıddı dusunuyosanız evlenmeyı bekleseydınız aksı olursa bı sure sonra sozlumle pıknıkte bırlıkte olduk ona kendımı verdım askerden dondu cok degıstı artık benı ıstemıyo benden ayrıldı napıcam ben sımdikonu acmak zorunda kalırsın erkekler okadar oyunbaz kı evlenınce bıle ıstedıgını aldıktan sonra degısıyo sendekı resmen cahıl cesaretı.ANNENIZ COK HAKLI ALLAH SABIR VERSIN ANNENIZE.PIKNIGE GIDICEKMISTE KADINI OLACAKMIS BAKSEN BUKADAR BASIT YANI.BIZDE GENÇTIK BIZDE ERGENDIK BIZIMDE KANIMIZ KAYNIYODU BIZIMDE CANIMIZ SEVDIGIMIZI COK CEKTI ZAMANINDA TUTTUK KENDIMIZI EVLENMEDEN ASLA OLMAMASI LAZIM HERSEYIN YERİ VE ZAMANI VAR...

Son düzenleme:
ya şuraya yazmayım diyorum bigün banlanıcam üslubum yüzünden ama böylelerini görünce dayanamıyorum arkadaş ya..17 yaşında çocuksun aşk meşk sanıyorsun yaşadığın saçmalığı okadar seni seviyorsa bu küçücük yaşında nasıl senden yararlanmak ister ya..allahım bir de annene kızmışsın öldürmediklerine dua et iyi etmiş kadın aferin kadına..Ben anne olsam delirirdim heralde ya..ne demek 17 yaşında çocuk bu insan beraber olacağız nasıl yapacağız piknikte yapacağız diyor birde hayaller kurdum yazıyor ölmek istiyorum diyor yazısının başında ya..Şükret Allahın sevgili kulusun anan seni kadir gecesinde doğurmuş böyle bir adamla evlilik mi olur e...k kadar adam askerde 17 yaşındaki kızdan yararlanmak istiyor..Allahım sen koru böylelerinden genç kızları ya..sevinip kurtuldum diyeceği yerde başına gelecek olanlardan buraya yazıyor canıma kıyamk istiyorum diye başlıyor birde..Allahım akıl fikir Ya Rabbi..

17 yaşında bir kızla beraber olmak suçtur.Kaldı ki 17 yaşında bir kız piknikte erkek arkadaşı ile beraber olamadı diye intiharı düşünüyor.Psikolojin bozuk canım senin.://

Bana diyorki kaçalm ?
E adam ben sana kaçtım sonra ne olcak ?
Senin mesleğin varmı elindE? - yok.
Okudunmu ? - yok.
Düğün yapablcekmsn kaçrsam sana . - yok..
AMA hala kaçmaktan bahsedio ben bunu anlayamıorum..ya askerde oldugundan pskolojisi bozlmş yada
bunları düşünemio.

Yemin törenine 2 miz gidicektik.. Tek yollamaz zaten
EVet hata onda bencede birlikte olmak istemesi bütün bunların nedeni. Yoksa ben yine sivasa gdicektm annem izin vermişti
sırf bu birlikte olma olayı yznden annem yollamıyor şmdi.
Çok güveniyordu annem ikimiziede.

çok haklısın yemn ediyorum. düşüncelern içn çok tesekkr ederim çok yardmcı oldunz ağlamıyorum artk

İnanmıyorum kurtulduğuna dua edecekken hiçbir istediğim olmuyor diye üzülüyorsun. iyi ki olmuyor. Böyle şeyleri düşünmek için yaşın çok küçük. Okulunu bitir mesleğini eline al. Erkek arkadasının sana böyle bir şeyi teklif etmesi çok iğrenç. Seven insan zamanını bekler evlenir piknikte beraber olalım demez. senin düşeceğin durumu hiç düşünmüyor ve bence seven insan asla böyle bir şeyi teklif etmez. ilişkilerin temeli güvenmeye dayanır güvenmeyen kendi yoluna gider. Ne demek güvenmesi için onunla birlikte olacaksın çok çirkin bir şey bu ve benim aklım mantığım almıyor. Sen de tamam demişsin kimbilir hakkında neler düşündü. Senin yerinde olsaydım o çocuğun yüzüne bir daha bakmazdım. Gerçekten seven insan zamanı geldiğinde ailenden ister evlenir. Eğer öyle bir şey yapsaydın inan ki terk ederdi ve kimbilir arkandan neler söylerdi. Aklını başına topla düşünerek davran. Kendine basitce muamele yapılmasına izin verme

Okadar sinirlendimki bu konuyu okuyunca. Kusura bakmayın ama anneniz sonuna kadar haklı. Geri kafalı bir insan değilim ama bu kadarınada pes doğrusu. İster 2 yıllık bir ilişki olsun ister 5 yıllık hiç farketmez. Hayatınızda bir kere yaşayacağınız o özel anı sanki basit birşeymiş gibi sohbet konusu yapmışsınız. Kadınım ol demişmişte nerde yapcaz demişmişsinizde piknikte yapcaz demişmiş. Bu nedir ya. Bukadar basitleştimi bu olay. Sizi seven adam ilk defa yaşayacağınız bu özel anı bukadar basit bir meseleymiş gibi konuşmazdı. 17 yaşında birgenç kızdan böyle faydalanmak istemezdi. Tamam herkes sevdiği insanla özel anlar yaşamak ister ama bu özel anları yaşayış şekli bukadar basitleştimi ya. Daha 17 yaşındasınız 17. Senin şuan okulunu sınavlarını geleceğini ne yapıcağını düşünmen lazım. Normal birşeymiş gibi konu açıp ölmek istiyorum hiç bir istediğim olmuyor yazmışsınız birde. Oturun ailenize şükredin sizi evirip çevirip pataklamadıkları için. Buraya konu açarak ne gibi bir akıl almak istiyorsunuz acayip merak ediyorum doğrusu. Allahım sen genç kızlarımıza akıl fikir ver kötü insanlardan koru yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…