canıma kıymak istiyorum , hiçbir istedgm olmuyor:(

ayrıca bi arkadaş yazmışya hani.. beyaz gelinliğin içinde bembeyaz bir yatak üzerinde heyecandan titrerken eşine kadın olmanın zevki başka hiç bişey de olmaz heralde.. bu an böyle yaşanmalı bence..

Ay nasıl bır annenın evladıymıssın kı Allah o msj ları okutmus annene yoksa vay halıne bak allahın ısıne ya tuylerım dıken dıken oldu resmen kımbılır ne cahıl kızlar var annesı babasının ruhu duymadan kendılerını atese atıyorlar.Allah ıste sevdıgı kullarını boyle haberdar edıyor yasanacak kotu olaylardan hatanızı anlayın bence gıdıpte annenın gonlunu alın annenıze kızmak yerıne yoksa dınlemedım ahhhhhhhhhhhhh ah bu kafam ahhhhhhhhhh ogunbugundur ask bana yasak dersınız ebru gundesın soyledıgı gıbı büyük sözü dinlemeyen büyük yollarda kalır der hep benım annem

Son düzenleme:

şimdi senin biyolojik yaşın 17 olabilir ama akıl yaşının 12 olduğunu düşünüyorum ben bir çok arkadaş gibi ben bunu dillendiriyim dedim keza çok yalnış şeyler yapıcak bi tipsin hala romantizm kokuşmuşluğundasın ,yok evini göremedim yok sofrasında oturamadım öyle bi adamın sofrasında ne hayır bulucaksın yahu sen.Pikniktee yaparız diyen adam o azmışlıkla gel sofrada yapalım bile diyebilir tövbeeeeeee haşa

Bak canım bak arkadaşım aynı yaştayız benden sana tavsiye ilişkilerinde romantizmi bi kenara bırakıp aklınla mantığınla karşındakini tanırsan hem güzel anneciğini üzmessin hem de rezil olmazsın dayına amcana itibar denen bi olgu var sonuçta.

biyolojik olarak henüz çocuk olan bir kızın, yaşından önce cinsellik yaşaması zaten çok tehlikeli...

evet canım bu konuda haklısın.. rahim ve rahim ağzı kanserlerine, çeşitli cinsel yolla bulaşan hastalıklara ve ilerleyen yaşlarda serviks sarkmalarına ve idrar kaçırmalar sebep olabiliyor.. bir de unutmadan kısırlığa bile yol açan sonuçları var..

18 yasını doldurmamıs bır kızla cınsel bırlıktelık yasamak yasını doldurmus erkek taraı ıcın yasal bı suctur. yapma yapma. kendını toplaaaa

biyolojik olarak henüz çocuk olan bir kızın, yaşından önce cinsellik yaşaması zaten çok tehlikeli...

Allahtan istemiyor beraberliği onun üzüldüğü gidememesi kahvaltı yapamaması yada o şehri görememesi birde sözlüsünün annesi d
üşünürmüş herhalde gidemediği için ne biçim ailesi var diye kendi öyle yazdı..

Zaten yaşı küçük cinsellik için....

tabi biz böyle Kavak Yelleri, Küçük kadınlar, Yaprak dökümü, öle bir geçer zaman ki vb vb izleye izleye gençleri kaybediyoruz... orda sevişmek normal kabul ediliyo.. kim kimin koynundan çıkıyor hiç belli değil..

Bir annenin bunları söylemeside garip bence,bunu söyleyeceğine sen nasıl böyle bir teklifte bulunabilirsin deyip canına okuyacaktı oğlanın..

onuda sordu cnm ağzına geleni söledi

---------

SİMDİ ANNEMİN YANINA GİTTİM VE ONA SARILDIM
HAKLISIN ANNE . BİR KIZIN EN DEGERLİ ŞEYİ KIZLIGI BÖYLE BİRŞEY PİKNİKTE HELE ASLA YAPILMAMALI
Bİ CAHİLLİKLE DÜŞÜNDK BÖLE DAHA ASLA OLMUCAK. EVLENİNCE İLK GECE OLUCAK
ERENİDE(SÖZLÜMÜ) ARICAM VE BENİ KABL EDİOSAN BÖYLE ET .. BEKLİCEKSEN BÖYLE BEKLE
HERSEY OLMASI GEREKTGİ ZAMAN OLUCAK DİCEM. DEDİM
ANNEM BANA SARILDI VE BEKLEMEZSE KENDİ BLR.. SEN OKUCAKSIN KZM SANA GÖRÜŞMEDE DEMİYORUM
MESLEĞİNİ ELİNE AL BEN EVLENDRCEM SİZİ DEDİİ
YORUM YAPAN HERKESE TESEKR EDERM DOGRU YOLU BULDM SAYENZDE ..

17 yaşındaki kızımın sevgilisinin yaşadığı şehre tanımadığım insanların yanına gitmesine asla izin vermezdim
annen neden bu kadar kızmış ki onu anlamadım
sivasa gitmene izin veriyo güveniyo saklamabaç mı oynayacaksınız sanıyo
o kadar zaman boyunca
artık ailelerde bi tuhaf
17 yaşındaki çocuğa kadınım ol diyen bi genç
nerde yapcaz diye soran bi kız
neresinden tutsam elde kalır bi durum

şimdi cinsellik o yaştaki cocuklarda olgunluğa bi adım atmak demek oluyor.. bunlarıda maalesef tetikleyen saçmasapan diziler, filmler, internet sayfaları, ve yanlış arkadaşlar..

çok haklısın günümüzde bunları dogru gibi yansıtan cok olay oluyor ..genclerde dogal olarak cahillikten ve bilgisizlikten böyle hatalar yapıyolrar sanırım ..yani sevgiyle direk bir ilişkisi yok mu sizce?

hadi bakalım yolun acık olsn:82:

daha önce burada " sevgilim bana küfür etti " diye konu açmışsın

şimdi de o sevgilinle piknikte ilişkiye giremeyeceksin diye ölmek istiyorsun.

sen bu forumda ki konuları hiç okumuyorsun galiba.

aklını başına topla.eğitiminle ilgileneceğine böyle saçmalıklarla uğraşırsan ileri de çok ağlarsın.

umarım gerçekten öle olmuştur tatlım.. ama bu sadece bugün için geçerli değil unutma kimse için ölmeye değmez...

yanlış yaptığının farkında bile değilsin oturmuş bir hiç yüzünden ağlıyorsun bi de intihara kalkışıyosun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…