canıma kıymak istiyorum , hiçbir istedgm olmuyor:(

Eylemsaglam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
165
1
46
Samsun
Bunları yazarken hüngür , hüngür ağlıyorum çok çaresizim bnu anlatablcegm kmse yok ve sizinle paylaşmak istyrm :2:

Askerimin izne gelmesine 11 gün kaldı.. ve bazı planlarımız vardı ( 1 aydır hayal kuruyoruz)
Biz normaldede ayrı şehirlerde yaşıyoruz. ben onun yemin töreninede gdicem dediğim halde gdemedim ( yol paramı ble ayarlamıştm ama aksilik oldu gdemedm). Neyse dedik . ve söle karar verdik onunla brlkte bende yasadıgı sehire gdicektm ( 5 gün felan kalıcaktm) annemden izin almak kaldı btek.
izinide , Annemden onun annesi aldı :14: tamam dedi annem gdeblrsinn...
Ve sonra biz askerimle hayaller düyasında daldık ama taki bugune kadar , yine bir aksilik ve yine hersey iptal
Hemde benim yüzümden , nasıl dayanıcam ben okadar hayal kurmştm hç br istedgm olmuyor hiç mutlu olamıcakmym ben :25:
Beraber trenle gdicektk onun yaşadıgı şehire , piknk paycaktık iftarı beraber yapcktkk bana okudugu okulu göstercekti :5:
babasyla tanıscaktk. Sabah aynı sofrada kahvaltı yaptcaktk
Ama olmadı iste buda olmadı neyi istersem olmuyor hep birşey çıkıyor yasamak istemiyorum artk :59:
Neden gdemediğime gelnce ...
Gece arkadaşnın telefonunu almştı mesajlaştık .
Mesajda bana" askerden gelnce seninle beraber olmak istiyorum , kadınım ol"demşti :14: (2 yldr beraberz) güvenim tam ona
" Nerde yapıcaz nasıl olcak felan" die sordum .. " Piknige gtgmzde yaparız " dedi. Bende annem duyarsa beni gebertr dedm :43:
oda " 18 ne giriceksn olmazsa kaçarsın hçbrşey dyemez" dedi :59: tmm dedim bende.
Sonra bu mesajları slmeye unuttum.. gecede teelfonum şarjdaydı , dayım alms okumus mesajlarımı anneme göstermş bide :59:
annemm ögrennce sok geçrdi. sivasa gtmeyi felan unut seni dşarı ble yollamıcam dedi. telefonumu elmden aldı
o cocuklada daha görmüceksn dedi :59: canıma kymak istiyorum ölmek istyrum....
aradım sabah anlattım sözlüme oda beni suçladı gene herşeyi mahvettn dedi :43:
Annemm telefonumu aldı elmden daha eylemi araama die bagrdı :43:
Şimdi nolcak neyapmam gerekio sivasa gtmek için bu kdr hayal kurmasaydım bu kdr üzülmezdim ama
75 gün bekleyip . 1 ay hayal kurup olmaması gerçekten çok kötü :59:
dogum günü için bissürü hediye almştm ona oda bana almştı of allahım off nie mutlu olamıorm ben

güvenim tam diyorsun canım.eminim güveniyorsundur ama bu kadar rahat olma. yaşın çok genç çünkü. kaçmak çare değil. kaçtıktan sonra ne olacak.aileni özlemeyecekmisin. bende senin yaşındayken çok şeyler yaşadım fakat hepsi zamanla düzeliyor. sabretmeyi bil.

güvenim tam diyorsun canım.eminim güveniyorsundur ama bu kadar rahat olma. yaşın çok genç çünkü. kaçmak çare değil. kaçtıktan sonra ne olacak.aileni özlemeyecekmisin. bende senin yaşındayken çok şeyler yaşadım fakat hepsi zamanla düzeliyor. sabretmeyi bil.

Kaçmak istemiyorum zaten cnm ama onun annesi felan biz sivasa gelicez die hazrlık yapıomş temzlk felan yapmş evde babası felan beni beklio sivasta simdi gelemem nasıl derim..

canım çözüm yolu üreteceği yerde senin arkanda duracağı yerde ki bide üstüne olmadı kaçarsın diyen birine ben olsam bu kadar güvenemezdim ki herşeyden geçtim diyelimki annen mesajları görmedi sen sivasa gittin onunla birlikte oldun herşey çok güzel döndün geldin memleketine sonrada Allah korusun ona bişey oldu ne yapacaksın sen yaşın küçük olduğu için bu şekilde düşünmen normal bide ölmek istiyorum demişsin hayatta üzülecek o kadar çok şey varki inan şu anda sadece sana gülüyorum

emin ol ki yalnız değilsin bizde bi çook hayaller kuruyoruz ama olmuo bizde artık hayatı akışına bıraktık ne derse ne isterse onu yapıyoruz:66::66::66::66:

o zaman erkek arkadaşın anneni arasın ciddi olduğunuzu söylesin şu saatten sonra canım. fakat yakaladığı mesajlar çok normal değil yani bunuda kabul etmelisin.
şimdi annenle aran nasıl?

Sen anne olsan ,kızının böyle bir şey yaşamasına müsade edermiydin ?
Ay çok üzüldüm ben ya nasıl böyle bir karar verebildin sakın yapma , evlenmeden birinin olmak falan sakın..
Annenin sözünü dinle ,pişman olmayacaksın.

Bunları yazarken hüngür , hüngür ağlıyorum çok çaresizim bnu anlatablcegm kmse yok ve sizinle paylaşmak istyrm :2:

Askerimin izne gelmesine 11 gün kaldı.. ve bazı planlarımız vardı ( 1 aydır hayal kuruyoruz)
Biz normaldede ayrı şehirlerde yaşıyoruz. ben onun yemin töreninede gdicem dediğim halde gdemedim ( yol paramı ble ayarlamıştm ama aksilik oldu gdemedm). Neyse dedik . ve söle karar verdik onunla brlkte bende yasadıgı sehire gdicektm ( 5 gün felan kalıcaktm) annemden izin almak kaldı btek.
izinide , Annemden onun annesi aldı :14: tamam dedi annem gdeblrsinn...
Ve sonra biz askerimle hayaller düyasında daldık ama taki bugune kadar , yine bir aksilik ve yine hersey iptal
Hemde benim yüzümden , nasıl dayanıcam ben okadar hayal kurmştm hç br istedgm olmuyor hiç mutlu olamıcakmym ben :25:
Beraber trenle gdicektk onun yaşadıgı şehire , piknk paycaktık iftarı beraber yapcktkk bana okudugu okulu göstercekti :5:
babasyla tanıscaktk. Sabah aynı sofrada kahvaltı yaptcaktk
Ama olmadı iste buda olmadı neyi istersem olmuyor hep birşey çıkıyor yasamak istemiyorum artk :59:
Neden gdemediğime gelnce ...
Gece arkadaşnın telefonunu almştı mesajlaştık .
Mesajda bana" askerden gelnce seninle beraber olmak istiyorum , kadınım ol"demşti :14: (2 yldr beraberz) güvenim tam ona
" Nerde yapıcaz nasıl olcak felan" die sordum .. " Piknige gtgmzde yaparız " dedi. Bende annem duyarsa beni gebertr dedm :43:
oda " 18 ne giriceksn olmazsa kaçarsın hçbrşey dyemez" dedi :59: tmm dedim bende.
Sonra bu mesajları slmeye unuttum.. gecede teelfonum şarjdaydı , dayım alms okumus mesajlarımı anneme göstermş bide :59:
annemm ögrennce sok geçrdi. sivasa gtmeyi felan unut seni dşarı ble yollamıcam dedi. telefonumu elmden aldı
o cocuklada daha görmüceksn dedi :59: canıma kymak istiyorum ölmek istyrum....
aradım sabah anlattım sözlüme oda beni suçladı gene herşeyi mahvettn dedi :43:
Annemm telefonumu aldı elmden daha eylemi araama die bagrdı :43:
Şimdi nolcak neyapmam gerekio sivasa gtmek için bu kdr hayal kurmasaydım bu kdr üzülmezdim ama
75 gün bekleyip . 1 ay hayal kurup olmaması gerçekten çok kötü :59:
dogum günü için bissürü hediye almştm ona oda bana almştı of allahım off nie mutlu olamıorm ben

17 yaşındasın daha askerin sana neler söylüyor kadınım ol diyor sende nerede yapacaz diyorsun..

Sonrada annem duyarsa gebertir diyorsun,böyle bir teklifi sana söylediği zaman hayır kabul etmiyorum cevabını veremedinmi ?

Seni gerçekten seviyorsa değer veriyorsa bu kadar ucuz numaralara asla girişmez yaşın çok küçük daha sakın bunlara kanayım deme...

17 yaşındasın cinsel hayata bak ne yaşlara düşmüş pesss !!! ailen iyiki yakalamış vardır bunda bi hayır k bakmaaa yaşın çok ufak

o zaman erkek arkadaşın anneni arasın ciddi olduğunuzu söylesin şu saatten sonra canım. fakat yakaladığı mesajlar çok normal değil yani bunuda kabul etmelisin.
şimdi annenle aran nasıl?

Annem diyorki :5: okulunu bitirirsin mesleğini eline alırsın ondan sonra nereye gdersen gt kmle evlenmek istersen evlen ama
bu evden gidersen brdaha dönemezsn sütümü helal etmem sana kaçarsan beni ve babanı sil diyo :5:
annemle aram iyi ağlıyorum sabahtan beri yanıma gelip ağlama ben senin iyiliğini düşünüyorum beni ilerde anlıcaksn dedi :(

Sen anne olsan ,kızının böyle bir şey yaşamasına müsade edermiydin ?
Ay çok üzüldüm ben ya nasıl böyle bir karar verebildin sakın yapma , evlenmeden birinin olmak falan sakın..
Annenin sözünü dinle ,pişman olmayacaksın.

Etmezdim sanırım. Ama hep aynı seyi yapıyor yemin törenine gtmemede izin vermşti sonra yne bi aksilik oldu yne iptal oldu
ozamanda çok hayal kurmştum çok ağlamıştım ama bu en ağırı oldu :59:

erkek arkadaşının annesi nasıl 17 yaşında bir kız için hazırlık yapar , buna zemin hazırlar? arada söz, nişan var mı? yok.annen çok haklı bence. ben olsam ben de yollamazdım.senin aklını başına alman ve kendini kullandırmaman lazım.annesi temizlik yapmış vs diyorsun neden yapmış acaba? seni gelin almak için mi?

annen tepkisinde çok haklı hiç bir anne kızının böyle bişey yapmasını istemez.. kaldıki erkeklerde şu vardır gel benim ol dediğinde tamam diyen kadınları çok fazla sevmezler .. belki erkek arkadaşın sen denedi belki yokladı ağzını ... neden terslemedinki onuda anlamış değilim zatenn.. hayat kimse için ölünecek kadar ucuz değildir bunuda unutma...

annen en güzelini yapmış kusura bakmada sen onun biricik kızı değil misin seni her türlü kötülükten koruyup kollamak için canını bile vermez mi bu az bile !
o sözlün de seni ne çok seviyormuş kadını ol istiyormuş olduktan sonra ne olacak ya seni terkederse
başka bir adam başkasının kadınını ister mi
mantıklı düşün biraz aşk güzel birşey sevmek sevilmek ama biraz da mantık lazım
şu dünya da bir kendine bir de ailene güveneceksin geri kalan herkes sana kırk yalan söyler de gözünün yaşına bakmaz
seni çok seviyorsa nikahı kıysın sonra kadını mı olcan neyi olcaksan ol
annene de hiç kızma bence !

sok durumdayim ilk satirlri okudugmda yasinin biraz daha büyük ve nisanli sandim......

bence se3n yinede kimselere okadar güvenme, kadinim ol diyor piknikte diyor ! sen okadar degersiz degilsn bence iyikide gidememissin kusura bakma ama kisisel görüsüm:53:

Etmezdim sanırım. Ama hep aynı seyi yapıyor yemin törenine gtmemede izin vermşti sonra yne bi aksilik oldu yne iptal oldu

Sanırım değil asla etmezdin.Dönüşü olmayan bir şey çnkü bu ,yazık edrsin kendine..
Canım ne ilişkler var birsürü hayal kırıklığı yaşayan ama hala dimdik durabilen.
Yani her şey de bir hayır vardır.
Bu yaşta böyle istekler hoş değil , anlıyorum seviyorsun falan da zamanında yaşamadığın her şey ilerde canını acıtır.

Annem diyorki :5: okulunu bitirirsin mesleğini eline alırsın ondan sonra nereye gdersen gt kmle evlenmek istersen evlen ama
bu evden gidersen brdaha dönemezsn sütümü helal etmem sana kaçarsan beni ve babanı sil diyo :5:
annemle aram iyi ağlıyorum sabahtan beri yanıma gelip ağlama ben senin iyiliğini düşünüyorum beni ilerde anlıcaksn dedi :(

Senden büyük kızım var benimde,böyle sevgili görmek isteyecek gitmek içinde izin isteyecek varya onun ayaklarını kırarım ben ..

Daha yaşın kaçki senin hiç bilmediğin tanımadığın bir ailenin yanına bir yere gitmene izin veriyor annende..

Haa gittin diyelim başına bir şey gelirse allah korusun babana nasıl hesap verirdi hiç düşünmedinmi bunları ...

17 yaşındasın daha askerin sana neler söylüyor kadınım ol diyor sende nerede yapacaz diyorsun..

Sonrada annem duyarsa gebertir diyorsun,böyle bir teklifi sana söylediği zaman hayır kabul etmiyorum cevabını veremedinmi ?

Seni gerçekten seviyorsa değer veriyorsa bu kadar ucuz numaralara asla girişmez yaşın çok küçük daha sakın bunlara kanayım deme...

Demezmiyim! korkuyorum yapmayalım dedim.
Sadece bir kere yapıcaz benm olmanı istiyorum dedi ( birlikte olmamızı istemesinin nedeni bana güvenmiyor onun olunca hersey btcek sanıyor)
Onun olursam kmse benimle olamaz die düşünüo snrm :5:

17 yaşındasın cinsel hayata bak ne yaşlara düşmüş pesss !!! ailen iyiki yakalamış vardır bunda bi hayır k bakmaaa yaşın çok ufak

Ben 17 yasındaym o 20 . Zaten bu zamana kdar belden assagıya inmedik. sadece ufak tefek seyler istee .
Askere gdnce bana güvenmemeye basladı ondan sonra oldu hersey.

annen tepkisinde çok haklı hiç bir anne kızının böyle bişey yapmasını istemez.. kaldıki erkeklerde şu vardır gel benim ol dediğinde tamam diyen kadınları çok fazla sevmezler .. belki erkek arkadaşın sen denedi belki yokladı ağzını ... neden terslemedinki onuda anlamış değilim zatenn.. hayat kimse için ölünecek kadar ucuz değildir bunuda unutma...

Askere gttgnden beri yapmak istiyor ve bende tersliorm...
AMa bu konuyu konusmaktan sıkıldıgım için telefonda üstelemedim :( yaparsak nerde yapcazki ? die sordum
piknikte dedi tmm diyip kapadım konuyu. allah askına yani piknik alanında böle bse yapılablrmi ? bu kdr basit deilm ben pknkte bryle yatcak kadar
onun dedigine deil hersye. o hayal kursun dursun :(

Back
X