- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
-
katiliyorum..yamukprenses
üzüldüm böyle bir derdin olduğuna
herkezin farklı dertleri oluyor
sende babaığından yana dertliymişsin şaşırdım..
umarım en kısa zamanda barışırsınız..
ve bir bebeğin olur.
dediğin gibi bazen hiç birşey rast gitmiyor
ama üzülme sabırlı ol..
eşinin tarafını neden sevmiyorsun bilmiyorum ama emin ol yalnız değilsin..
üzülme cnm lütfen
katiliyorum..
cnm yanlis anlasilmak icin söylemiyorum ama herke'z' degil herke's'
umarim bana kizmazsin
katiliyorum..
cnm yanlis anlasilmak icin söylemiyorum ama herke'z' degil herke's'
umarim bana kizmazsin
çok kötüsün doll
yani madem dili doğru kullanmaya dikkat ediyoruz kendi cümlelerimize de bakmalıyız değil mi?
ama burda insan bi bazen öfke,heyecan,hırs ile konulara cevap yazdığı için bazen yazdıklarına dikkat edemiyor.olur böyle vakalar yani.ama dile dikkat edeceksek kendimize de bakalım değil mi?
aslında bu kendi kendimle bir dertleşme ve nereden başlayacağımı bilmiyorum;evin tek kızı olarak değerliyken babamın istemediği bir erkekle evlendim ve sonuç olarak babam bana sırtını döndü ve 4 senedir konuşmuyor benimle.eşimin ailesinden nefret ediyorum,yüzlerini bile görmek istemiyorum ama kocama aşığım.10 ay önce 4 aylık düşük yaptım ve 7 aydır hala hamile kalamıyorum,bugün test yaptım yine negatif.zaten bişeyler yolunda gitse şaşırcam.aslında hepsinin açılımı kendi başına çok büyük problemler,delircem yakında...................................
canım çok üzüldüm düşük yapmana.ama düşük her gebelikte olan bir risk nede olsa.oyüzden takma kafana olur eninde sonunda.ama babanla aranı düzeltmeye çalış canım bence.hele ki evlenince insanın ailesinin ona kol kanat germesi daha önemli,onlara duyulan özlem daha fazla.babanın gerekçekleri nedir bilemiyorum ama aranızı düzeltmeye çalışmanı babanı razı etmeni dilerim.bebeğinde olur inşallah tatlım eşinin ailesine de sabır göster,eşini seviyorsan onların sevgisinden ölmesende bir şekilde onlara da ılımlı olmak zorundasın.kendi ailenin desteği arkanda olsa belki onlara karşı da daha ılımlı olabilirsin.sabret canım içinden gelmese bile eşinin hatrına bir şeylere sabır göster,yoksa o çok sevdiğin eşinle de ailesi yüzünden problem yaşayabilirsiniz.
birde ben gıcıklık yapayım ''bir nevi, cnm=canım, türkçe karakterler ç,ş'de kullanılmalı yerlerine c,s koymak yerine.onlarda bizim harflerimiz :) ''
çok kötüsün doll
birde ben gıcıklık yapayım ''bir nevi, cnm=canım, türkçe karakterler ç,ş'de kullanılmalı yerlerine c,s koymak yerine.onlarda bizim harflerimiz :) ''[/QU::
:
yani madem dili doğru kullanmaya dikkat ediyoruz kendi cümlelerimize de bakmalıyız değil mi?
ama burda insan bi bazen öfke,heyecan,hırs ile konulara cevap yazdığı için bazen yazdıklarına dikkat edemiyor.olur böyle vakalar yani.ama dile dikkat edeceksek kendimize de bakalım değil mi?
haklisin özelden yazmak aklima gelmedicnm biliyorum herkes olduğunu
hemde çok iyi biliyorum ama elim öyle alışmış
teşekkürler genede uyardığın için..
ama keşke özelden uyarsaydın dah iyi olabilirdi:)
bende zaten ögretmen degilim sadece gözüme carpti yazdim, o an aklima gelseydi özelden yazardim :87:bu arada lise mezunuyum
türkçe matematik mezunuyum..
çokta severim türkçe ve edebiyatı..
gel gör ki alışkanlıklar değişmemekte.
siz doğrunu biliyorsunuz
benimde bildiğimi bilmeden
ama genel bir ortamda yapmak istediğiniz iyiliği anlayamadım doğrusu..
canim kelimesini sevgilimden baskasina kullanmam :) burasida sicak bi platform oldugu icin hep cnm derim yanlis anlasilmak istemedigim zaman..canım çok üzüldüm düşük yapmana.ama düşük her gebelikte olan bir risk nede olsa.oyüzden takma kafana olur eninde sonunda.ama babanla aranı düzeltmeye çalış canım bence.hele ki evlenince insanın ailesinin ona kol kanat germesi daha önemli,onlara duyulan özlem daha fazla.babanın gerekçekleri nedir bilemiyorum ama aranızı düzeltmeye çalışmanı babanı razı etmeni dilerim.bebeğinde olur inşallah tatlım eşinin ailesine de sabır göster,eşini seviyorsan onların sevgisinden ölmesende bir şekilde onlara da ılımlı olmak zorundasın.kendi ailenin desteği arkanda olsa belki onlara karşı da daha ılımlı olabilirsin.sabret canım içinden gelmese bile eşinin hatrına bir şeylere sabır göster,yoksa o çok sevdiğin eşinle de ailesi yüzünden problem yaşayabilirsiniz.
birde ben gıcıklık yapayım ''bir nevi, cnm=canım, türkçe karakterler ç,ş'de kullanılmalı yerlerine c,s koymak yerine.onlarda bizim harflerimiz :) ''
yilbasi önü banlanmicam arkadas, hic israr etme :86:yani madem dili doğru kullanmaya dikkat ediyoruz kendi cümlelerimize de bakmalıyız değil mi?
tanimadigim bi kisiye canim demek bana uymuyo o yüzden canim yazmiyorumonun dışındakilere saysın ozaman.kusura bakmasın yanlış anlamasın yani.sadece belirtmek istedim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?