Canıma tak etti artık!!!

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.619
498
aslında bu kendi kendimle bir dertleşme ve nereden başlayacağımı bilmiyorum;evin tek kızı olarak değerliyken babamın istemediği bir erkekle evlendim ve sonuç olarak babam bana sırtını döndü ve 4 senedir konuşmuyor benimle.eşimin ailesinden nefret ediyorum,yüzlerini bile görmek istemiyorum ama kocama aşığım.10 ay önce 4 aylık düşük yaptım ve 7 aydır hala hamile kalamıyorum,bugün test yaptım yine negatif.zaten bişeyler yolunda gitse şaşırcam.aslında hepsinin açılımı kendi başına çok büyük problemler,delircem yakında...................................

cnm babanla barismayi denediniz mi ?
cok gecmis olsun cnm..
hamile kalamiyorum diye düsünüp üzülme
7 ay daha cok erken, sonucta düsükte binevi dogum sayilir
bünyenin kendini toparlamasi zaman alir kolay degil
hemen umutsuzluga kapilma

hakkinda hayirlisi olsun cnm

Son düzenleme:
yamukprenses
üzüldüm böyle bir derdin olduğuna
herkezin farklı dertleri oluyor
sende babaığından yana dertliymişsin şaşırdım..
umarım en kısa zamanda barışırsınız..
ve bir bebeğin olur.
dediğin gibi bazen hiç birşey rast gitmiyor
ama üzülme sabırlı ol..
eşinin tarafını neden sevmiyorsun bilmiyorum ama emin ol yalnız değilsin..
üzülme cnm lütfen

katiliyorum..
cnm yanlis anlasilmak icin söylemiyorum ama herke'z' degil herke's'
umarim bana kizmazsin

katiliyorum..
umarim bana kizmazsin

cnm biliyorum herkes olduğunu
hemde çok iyi biliyorum ama elim öyle alışmış
teşekkürler genede uyardığın için..
ama keşke özelden uyarsaydın dah iyi olabilirdi:)

katiliyorum..
umarim bana kizmazsin

bu arada lise mezunuyum
türkçe matematik mezunuyum..
çokta severim türkçe ve edebiyatı..
gel gör ki alışkanlıklar değişmemekte.
siz doğrunu biliyorsunuz
benimde bildiğimi bilmeden
ama genel bir ortamda yapmak istediğiniz iyiliği anlayamadım doğrusu..

canım çok üzüldüm düşük yapmana.ama düşük her gebelikte olan bir risk nede olsa.oyüzden takma kafana olur eninde sonunda.ama babanla aranı düzeltmeye çalış canım bence.hele ki evlenince insanın ailesinin ona kol kanat germesi daha önemli,onlara duyulan özlem daha fazla.babanın gerekçekleri nedir bilemiyorum ama aranızı düzeltmeye çalışmanı babanı razı etmeni dilerim.bebeğinde olur inşallah tatlım eşinin ailesine de sabır göster,eşini seviyorsan onların sevgisinden ölmesende bir şekilde onlara da ılımlı olmak zorundasın.kendi ailenin desteği arkanda olsa belki onlara karşı da daha ılımlı olabilirsin.sabret canım içinden gelmese bile eşinin hatrına bir şeylere sabır göster,yoksa o çok sevdiğin eşinle de ailesi yüzünden problem yaşayabilirsiniz.

birde ben gıcıklık yapayım ''bir nevi, cnm=canım, türkçe karakterler ç,ş'de kullanılmalı yerlerine c,s koymak yerine.onlarda bizim harflerimiz :) ''

birde ben gıcıklık yapayım ''bir nevi, cnm=canım, türkçe karakterler ç,ş'de kullanılmalı yerlerine c,s koymak yerine.onlarda bizim harflerimiz :) ''[/QU::

:

yani madem dili doğru kullanmaya dikkat ediyoruz kendi cümlelerimize de bakmalıyız değil mi?
ama burda insan bi bazen öfke,heyecan,hırs ile konulara cevap yazdığı için bazen yazdıklarına dikkat edemiyor.olur böyle vakalar yani.ama dile dikkat edeceksek kendimize de bakalım değil mi?

kesinlikle katılıyorummmm

canım gerçekten babanın istemem nedeni çok özel değilse nedir acaba?4 sene affedemeyecek kadar derin bir mesele mi?

canm bebek olayına çok üzüldüm gerçekten umarım atlatırsın bu zor günleri ve bebeğin olur. sana şunu diyeblirim herkesin eşinin ailesiyle sorunları oluo benm de var sevmiyorum ben de. ama yine de eşinin hatrına iyi geçinmeye bak altını çiziyorum sevmek zorunda değilsin tabiki. ama kendi babanla durumunu düzeltesen çok iyi olur bence kimse insanın kendi ailesi gibi olmuyor çünkü. sen öncelikle kendi babanla aranı düzelt gerisi çözülür canm

çok kötüsün doll
birde ben gıcıklık yapayım ''bir nevi, cnm=canım, türkçe karakterler ç,ş'de kullanılmalı yerlerine c,s koymak yerine.onlarda bizim harflerimiz :) ''[/QU::

:

arkadaş yurtdışında yaşıyor.klavyesinde Türkçe karakterler yok yani
bilginize...

Son düzenleme:
onun dışındakilere saysın ozaman.kusura bakmasın yanlış anlamasın yani.sadece belirtmek istedim bende.

cnm biliyorum herkes olduğunu
hemde çok iyi biliyorum ama elim öyle alışmış
teşekkürler genede uyardığın için..
ama keşke özelden uyarsaydın dah iyi olabilirdi:)
haklisin özelden yazmak aklima gelmedi

bende zaten ögretmen degilim sadece gözüme carpti yazdim, o an aklima gelseydi özelden yazardim :87:

canim kelimesini sevgilimden baskasina kullanmam :) burasida sicak bi platform oldugu icin hep cnm derim yanlis anlasilmak istemedigim zaman..
ve ben yurtdisinda yasiyorum türkce harflerim yok :82:cnm

olabilir ama buda yanlış yazıma engel değil sonuçta.yani canım yerine cnm yazmak,herkes i bildiği halde herkez yazmakla aynı durumdur.yada binevi kelimesi gibi.neyse ben kendimi görüşümü belirttim böyle yanlışların yapıllmasının benim için bir sakıncası yok yani.sizin için olduğunu görünce sizdekileri söyledim bende canım.

yilbasi önü banlanmicam arkadas, hic israr etme :86:

onun dışındakilere saysın ozaman.kusura bakmasın yanlış anlamasın yani.sadece belirtmek istedim bende.
tanimadigim bi kisiye canim demek bana uymuyo o yüzden canim yazmiyorum
benim türkcemde mükemmel degildir :86: bende herkez yaziyodum dogrusunu ögrendim herkes yazmaya basladim bana birileri dogrusunu söylemeseydi bende herkez yazardim ortami germenin manasi yok :86:
neyse tartismak icin yazsaydim sizle devam konusurdum ama öyle bi niyetim olmadigi icin pai pai

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…